Hehehe- też taką mam, z resztą nawet sansy idzie się na pamięć nauczyć. --Cytat (daszekmdn): Wiele jest dostępnych w sklepach xD ale spokojnie, wiem o co Ci chodzi? Po co w zasadzie dostępna? W 2007 kupiłem mp3 i gdyby nie padły przyciski w 2016 dalej bym z niej korzystał. Planuję dać ją do naprawy. Nauczyłem sie jej kiedyś na pamięć i po za zmianą ustawień umiałem zrobić tam praktycznie wszystko. Wystarczy liczyć kliknięcia.
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Już kiedyś o tym rozmawialiśmy. Bez wyświetlacza niczego ci nie polecę, po za wymienionymi, bo najzwyczajniej w świecie niczego innego nie ma, po za tanimi chińczykami marnej jakości. Z wyświetlaczem za tą cenę Sony nw zb, chyba, że interesują cię używki to rozejrzyj się za jakimś Iriverem, a jeśli chcesz coś z durzą pamięcią to Ipodem classic, chociarz chyba mi nie powiesz, że przesłuchasz te 16 gb muzyki, no ale ok.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Takiego czegoś to nie ma, a za tysiąc zł jak dobrze poszukasz to kupisz Pioneera z Androidem, po za tym Cowona, Irivera i to wysokie modele, czy każdego Ipoda touch. Sony z Androidem ci nie polecę, bo tam licho z ich nakładką.
Dobra- ja już kończę temat, bo z tobą nie idzie się dogadać. Raz piszesz, że chcesz coś do tysiąca zł, raz do 200. Widzę, że nie masz o tym pojęcia i nie chcesz mieć.
ten tysiąc był napisany przez przypadek, ręka mi drgnęła i zamiast 150 wpisało się 1150. A co do ipoda, on się samoczynnie rozładowywuje nawet gdy jest wyłączony.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.