Audio

odtwarzacze mp3 temat ogólny

Started by Lowca_Androidow 353 posts last post 11 months ago Page 7 of 18

Hehehe- też taką mam, z resztą nawet sansy idzie się na pamięć nauczyć.
--Cytat (daszekmdn):
Wiele jest dostępnych w sklepach xD ale spokojnie, wiem o co Ci chodzi?
Po co w zasadzie dostępna? W 2007 kupiłem mp3 i gdyby nie padły przyciski w 2016 dalej bym z niej korzystał. Planuję dać ją do naprawy.
Nauczyłem sie jej kiedyś na pamięć i po za zmianą ustawień umiałem zrobić tam praktycznie wszystko.
Wystarczy liczyć kliknięcia.

--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

te manty to są beznadziejne, sam miałem i, no cuż. Znacie coś innego?
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

szukam najlepiej bez ekranu do 250 zł, ale jak ten ekran będzie ok pod warunkiem, że będzie łatwa opsługa.

To se kup Sony, któregoś z serji nw zw, lub Ipoda shuffle. Za te pieniądze niczego innego równiedobrze grającego bez wyświetlacza nie znajdziesz.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

nwzw seria to jak wygląa z pamięcią i wejściem na kartę?
Tak jak pisałem ekran jak musi to niech będzie, ale niech będzie łatwa opsługa

W nich raczej nie ma slotu sd. Chyba od 2, do 8 gb.

nie ma 16tek jakiś? To dla mnie minimum jest jeśli bez slotu na kartę.
I jak nie ma polecałbyś coś innego?

Już kiedyś o tym rozmawialiśmy. Bez wyświetlacza niczego ci nie polecę, po za wymienionymi, bo najzwyczajniej w świecie niczego innego nie ma, po za tanimi chińczykami marnej jakości. Z wyświetlaczem za tą cenę Sony nw zb, chyba, że interesują cię używki to rozejrzyj się za jakimś Iriverem, a jeśli chcesz coś z durzą pamięcią to Ipodem classic, chociarz chyba mi nie powiesz, że przesłuchasz te 16 gb muzyki, no ale ok.

Ojj mi się zdarza czasem kilka GB jeśli jest w dobrych jakościach i podróż długa. po za tym lepiej mieć na zapas.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

ja na mp3 mam podcasty i książki w więkrzości

naprawdę ważne to jest. Znacie coś bez ekranu i z pamięciom min 8gb do 150zł?

Takiego czegoś to nie ma, a za tysiąc zł jak dobrze poszukasz to kupisz Pioneera z Androidem, po za tym Cowona, Irivera i to wysokie modele, czy każdego Ipoda touch. Sony z Androidem ci nie polecę, bo tam licho z ich nakładką.

czy jakieś z serji nwze 370 powiedzmy da się kupić albo 1 z creative zen x fi, x fi 2, x fi style np?

Jak chcesz badziew to sobie tego poszukaj.

dobra ostatnie pytanko w tym temacie. Znacie coś z min 8 gb wbudowanej, proste w opsłudze do 200zł?

Dobra- ja już kończę temat, bo z tobą nie idzie się dogadać. Raz piszesz, że chcesz coś do tysiąca zł, raz do 200. Widzę, że nie masz o tym pojęcia i nie chcesz mieć.

Ja w ogóle nie rozumiem, po co kupować kolejny odtwarzać, jeśli już masz tego ipoda.

ten tysiąc był napisany przez przypadek, ręka mi drgnęła i zamiast 150 wpisało się 1150.
A co do ipoda, on się samoczynnie rozładowywuje nawet gdy jest wyłączony.

Każdy sprzęt będzie tak robił, fizyki nie oszukasz.

że co? Co ma fizyka do mp3