Charakterystyka zmienia się o 180 st. I jak sobie wszystko poustawiasz to źle to nie gra, jednak dalej uważam że soft pogmatwany, ale co kto lubi. -- (Numernabis): No, ale jeśli instalujemy ropbox czy jak to się tam zwie to zmienia się zdaje się charakterystyka takiego odtwarzacza, bo przecież zmieniamy mu oprogramowanie, no chyba, że się mylę.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
A czym włanczasz, włancznikiem? Ludzie... A żeby nie siać ino offtopicu, to ja z Rockboxem od zawsze miałem jakieś problemy, przede wszystkim nie mogę sobie wgrać do tej pory innego głosu do odczytu menu etc. Wyświetlało się cośw stylu Plik jest pusty albo jakoś podobnie. Chciałem mieć Espeaka.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Dziękuję za zwrócenie uwagi na błąd Już poprawiłem purysto językowy:) Odpowiadając na Twoje pytanie włączam przyciskiem power:) -- (daszekmdn): A czym włanczasz, włancznikiem? Ludzie... A żeby nie siać ino offtopicu, to ja z Rockboxem od zawsze miałem jakieś problemy, przede wszystkim nie mogę sobie wgrać do tej pory innego głosu do odczytu menu etc. Wyświetlało się cośw stylu Plik jest pusty albo jakoś podobnie. Chciałem mieć Espeaka.
Witajcie, Odświeżę temat: Miałam kiedyś sansę clip plus, ale raczyła się cholera zepsuć, czy jakiś odtwarzacz do 200 zł z robboxem da się znaleźć albo jakkolwiek dostępny?
No i tutaj zaczynają się schodki. Odpowiedź jest bardzo niejednoznaczna. I tak, i nie. Bo tutaj mamy kilka możliwości. Za 250 na allegro jest sansa fuze plus dostępna. Urządzonko większe od plusa, bardziej wielkości no powiedzmy nokii c5, trochę mniejszej i oczywiście plastikowej. Tutaj największy problem może stanowić panel dotykowy, ale też nie do końca. Panel ma ustalone stałe przyciski zawsze na tych samych pozycjach. Więc można się wyuczyć rozmieszczenia ikon, albo coś sobie nakleić na nią i tym się wspomagać. Może siostra się odezwie. Miała to coś jakiś czas i z tego, co wiem, to większych problemów z nią nie miała.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
W sumie już zacząłem pisać to dokończę:) Ma się pojawić player Sony Walkman NW-A306 , na Androidzie. Przeczytałem na amerykańskiej stronie Sony w dostępności że działa z talkbackiem. Dlaczego pisałem, a potem zastanowiłem się czy napisac o tym... Bo najpierw przeczytałem że ma kosztować jakieś 250 dolarów, w trakcie pisania postu znalazłem że jednak w Europie kosztuje jakieś 400 Euro. Więc cena mocno przesadzona.
Jeśli będzie to działać tak jak poprzednik to ja dziękuję. Maksymalna głośność tak zablokowana, że masara, 60% z maksymalnej głośności nieobciętej, do tego po włożeniu karty microSD 128 GB tak zamulił, że katastrofa.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
Misiek, ja w samsungu jak wyłączę telefon i uruchomię go ponownie to jak włączę odtwarzacz muzyki i chcę podgłośnić to przy 60% mam komunikat, że zbyt głośne słuchanie muzyki może doprowadzić do uszkodzenia słuchu i mogę anulować lub kliknąć OK i wówczas mogę podgłośnić, ale takowego komunikatu nie było we wspomnianym odtwarzaczu Sony o którym pisałem, nie było też tego w opcjach, nawet wówczas czytałem o tym na jakimś forum Sony. Było to do obejścia jakoś systemowo, ale trzeba było wiedzieć jak i traciło się gwarancję. Nie wiem czy uda mi się znaleźć wspomnany przeze mnie model i info, w razie czego wstawię.
Nie wiem jak Smartphony Sony, ale Samsungi z górnej półki również grają świetnie.
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.
This site uses cookies to enhance your experience.