hej, szukam jakiegoś modemu, najlepiej coś z baterią, abym nie musiał ciągle go mieć podłączonego, łatwo wtedy zniszczyć przez przypadek taki modem, chociażby przy leżeniu z laptopem na łóżku;P Nie znam się w ogóle na cenach, także rozpiszcie się, za ile zł coś polecacie w miarę sensownego, a za ile coś porządnego. Dostałę kartę do empika, także mogę coś maks za 250 zł kupić, ale chyba za jakieś 150 już coś fajnego jest?
karte mam, 70 gb na miesiąc za 12 zł tak w przeliczeniu;D Heh ale chciałem modem kupić na empiku coś, bo mam kartę podarunnkkową, no ale nie ma tam tych modeli papierowych także chya narazie się wstrzymam.
to weś jakiś tańszy hiułałej jak jest dołożysz jeszce troszkę bo taki modem to też sporo kosztuje ja brałem z orangę rok temu to wyceniony był na ponad 3 stuwki
eh mam kartę podarunkową i ją chcę zużyć, to był mój główny cel, także narazie siewstrzymam, bo obeny modem działa hm po prostu działa, mimo odpałów czasami i mojego jego lekkiego skrzywienia;D
Dobra mam Huawei. Wchodzę w ten interfejs. On chce żebym zmieniała hasło, pitu pitu, dobra. Zmieniam hasło, ssid i w ogóle a ten nie chce mnie przepuścić na stronę główną, bo chcę zobaczyć smsinbox a nie mogę. Jak mam to dziadostwo pokonać?
witajcie ja mam mobilny ruter huaweja wzięty z pleja mam w nim karte na abonament i mam 100 gb miesięcznie jak sprawdzałem ile kosztóje taki modem w sklepie to mi powiedzieli coś koło czterech stuw
This site uses cookies to enhance your experience.