W listopadzie w sprzedarzy pojawią się nowe Iphoney zaprezentowane wczoraj, w tym Iphone 12 mini z: Iosem 14, najnowszym procesorem Apple 14 Bionic, 4 gb pamięci ram, baterią 2200 MAH i wszystkimi funkcjonalnościami istotnymi dla nas w nowych Iphoneach. Telefon ma mieć 5.4 cala bezramkowy wyświetlacz amoled, ma być mniejszy od Iphone se 2 i Apple wraca do kanciastych kształtów. Wady to: brak touchid i pókico jedna wersja pamięciowa 64 gb. Początkowa cena ma wynosić 3600 zł. Co myślicie? Mi ta opcja bardziej się podoba, niż ostatni model Se 2, tym bardziej że wracamy do prostokątnych kształtów. Gdy w przyszłości stanieje może zabić sprzedarz Se 2.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Ale ludzie przeież jakoś używają tego face id, więc chyba tak źle to nie wygląda. Chociaż jak widziałem działanie tego u koleżanki na jej iphone xr, to czasami zdarzalo mu się tej twarzy nie rozpoznać, przez co musiała wpisywać kod blokady ekranu.
Widziałem 12 mini i se2, którego z resztą dostałem. Różnica w rozmiarze a i owszem, jest, ale nie jakaś gargantuiczna. Mini ma notch na tyle wielki, że go pod paluchem spokojnie czuć. Kształt ma fajniejszy, ale to tyle tak naprawdę.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.