Gry

7 dni w piekle, nowa gra już na etapie rozwoju!

Started by pates 58 posts last post 2 years ago Page 3 of 3

Oo dokładnie.
--Cytat (daszekmdn):
Najlepiej najpierw to skończ grę a później myśl kto co i za ile.

--Koniec cytatu
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Nie wiem włąśnie, czy nie poczekac na to sable.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

narazie nie, a w ogule jak ty tego rempy używasz?

Już trwają prace nad rebuildem na inny silnik.

Hi, I will create an English forum, that's of course possible.

Jest to porzucona beta, spokojnie, gry nie porzucam.

to dobże
Wczytywanie sygnatury nie powiodło się (kod błędu: 0x500), skontaktuj się z zespołem elten aby zgłosić błąd.

Witam witam! Jeśli kogoś to interesuje, projekt nie jest tak do końca martwy. Ostatnio u mnie wiele się działo, czasu było raczej mało, a mnie się to nie podobało. Teraz szkoła zakończona, można coś robić. Problem jest tylko taki, że nie wiem, jakim silnikiem się wesprzedz w tym. Renpy nie jest tak responsywne, jakbym chciał, po za tym jego problemem jest też jego mała elastyczność, gdzie jak pewnie pamiętacie, walki były pisane na sztywno, bo inaczej zbytnio się nie dało. Jeśli ogarnę jakiś dobry silnik do tworzenia gier, grę wydam. Fabuła jest, dźwięki są, w sumie wszystko po za koderstwem jest. Zainteresowani tematem, chcący pomóc programiści, zapraszam na pv.

Sam napisz własny pseudosilnik.

Py game i jedziesz :D,

-- (pates):
Witam witam! Jeśli kogoś to interesuje, projekt nie jest tak do końca martwy. Ostatnio u mnie wiele się działo, czasu było raczej mało, a mnie się to nie podobało. Teraz szkoła zakończona, można coś robić. Problem jest tylko taki, że nie wiem, jakim silnikiem się wesprzedz w tym. Renpy nie jest tak responsywne, jakbym chciał, po za tym jego problemem jest też jego mała elastyczność, gdzie jak pewnie pamiętacie, walki były pisane na sztywno, bo inaczej zbytnio się nie dało. Jeśli ogarnę jakiś dobry silnik do tworzenia gier, grę wydam. Fabuła jest, dźwięki są, w sumie wszystko po za koderstwem jest. Zainteresowani tematem, chcący pomóc programiści, zapraszam na pv.

--

@Zywek tobie łatwo powiedzieć, bo tobie kodowanie wychodzi. No mnie tak średnio.
@Adam coś wincyj?

#54 1 like

Nie każdy alpha omega jest. Jedni mają pomysł, drudzy umieją klepać kod. Ja ani jednego ani drugiego więc nie pomogę, ale jak trza coś hostować, nagrać, zmontować audio to wiesz gdzie pisać nie?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Ale w sumie poczekaj, ty chciał byś coś jak taki kreator, czy mieć już jakiś silnik i poprostu rewritować to w nim?

-- (pates):
@Zywek tobie łatwo powiedzieć, bo tobie kodowanie wychodzi. No mnie tak średnio.
@Adam coś wincyj?

--

Coś co będzie albo bardzo prostym klepaniem jak renpy, albo kreator.

Widziałem, ale tutaj wolę jednakosz poczekać na angielskie tłumaczenie. Po prostu będzie większa kontrola nad tym co robię, jakby angielski znam.