Witam witam! Jeśli kogoś to interesuje, projekt nie jest tak do końca martwy. Ostatnio u mnie wiele się działo, czasu było raczej mało, a mnie się to nie podobało. Teraz szkoła zakończona, można coś robić. Problem jest tylko taki, że nie wiem, jakim silnikiem się wesprzedz w tym. Renpy nie jest tak responsywne, jakbym chciał, po za tym jego problemem jest też jego mała elastyczność, gdzie jak pewnie pamiętacie, walki były pisane na sztywno, bo inaczej zbytnio się nie dało. Jeśli ogarnę jakiś dobry silnik do tworzenia gier, grę wydam. Fabuła jest, dźwięki są, w sumie wszystko po za koderstwem jest. Zainteresowani tematem, chcący pomóc programiści, zapraszam na pv.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
-- (pates): Witam witam! Jeśli kogoś to interesuje, projekt nie jest tak do końca martwy. Ostatnio u mnie wiele się działo, czasu było raczej mało, a mnie się to nie podobało. Teraz szkoła zakończona, można coś robić. Problem jest tylko taki, że nie wiem, jakim silnikiem się wesprzedz w tym. Renpy nie jest tak responsywne, jakbym chciał, po za tym jego problemem jest też jego mała elastyczność, gdzie jak pewnie pamiętacie, walki były pisane na sztywno, bo inaczej zbytnio się nie dało. Jeśli ogarnę jakiś dobry silnik do tworzenia gier, grę wydam. Fabuła jest, dźwięki są, w sumie wszystko po za koderstwem jest. Zainteresowani tematem, chcący pomóc programiści, zapraszam na pv.
Nie każdy alpha omega jest. Jedni mają pomysł, drudzy umieją klepać kod. Ja ani jednego ani drugiego więc nie pomogę, ale jak trza coś hostować, nagrać, zmontować audio to wiesz gdzie pisać nie?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P