Było jeszcze jakieś strzelanie d statków, ale nazwy tego teraz nie pamiętam. A tak po za tym to albo wirtualny/czysta instalacja windy, albo emulator vine +vine tricks. ps. Nie bawiłem się w ostatnie rozwiązanie, więc ni wiem, jak to działa, i czy się sprawdza. Ja u siebie postawiłem windę jako osobny system, i w ten sposób gra.
Zadajmy sobie pytanie, czy Mac jest wogóle do czegokolwiek używalny. Ale to nie na ten wątek w sumie. Są w OSX wbudowane szachy, jedyna warta uwagi rzecz w tym systemie
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
mamy rsgames, firma draconisentertainment ma gry na maca. Są nimi change reaction, arkejdówka oraz silver dollar saloon. Powstaje beatstar wersja wieloplatformowa więc na maca również będzie.
ooo no to cieiekawie sie robi jak beatstar na maca no to pięknie a trzeba by było gostkowi od crazyprty zasugerować żeby crazyparty również na maca powstało
To ja odświerzam temat: beatstar już jest, great toy robbery - rozrywka na 2min. Gra polega na zbieranio zabawek. No takie gorsze kocie. Crime hanter tesz jest.