Wydania wersji beta

Elten 2.4 Beta 66

Started by pajper 22 posts last post 5 years ago Closed Page 1 of 2

Przy logowaniu info o 2FA, wybór wersji alternatywnej, escape i wejście jak w masło.

@edigorn
Dzięki za to krytyczne zgłoszenie, już załatane po stronie serwera.
Błąd dotyczył braku kodów logowania tj. skoro żadnych kodów niewygenerowano, pusty kod serwer traktował jako poprawny.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

nadal gdy nie ma nic nowego, to po uróchomieniu eltena jest dźwięk inforumjący o nowym zdarzeniu.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Pozycja w menu (Społeczność > Użytkownicy) jest przypisana do pliku "Rozwijalny obiekt na liście: list_marker.ogg". Czy nie powinna być powiązana z "Zmiana obiektu na liście: list_focus.ogg"?

Wszystkie grupy wg jkaiegośdziwnego algorytmu chyba się szeregują, np. taki rozwój Eltena, który ma sporo postów jest przy końcu, ale informatyka normlanie gdzieś tam w miarę na górze.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Użytkownik Nuno69 postanowił chyba umyślnie przetestować u mnie problem linków w polach na całego, bo jego sygnaturka zawiera link, który zwiesza wtyczkę, tak jak już pisałam.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#8 1 like

Szczerze mówiąc nie wiem, gdzie to opisywać, czy w wątku o blogach, czy tu... Napiszę tu.
Piszę wpis w edytorze poza eltenem, wklejam do eltena i:
1. Edytor z formatowaniem. Zamienia mi wielokropki na pytajniki, inne rzeczy wyświetla, o ile wiem, dobrze. Chyba działa markdown, przynajmniej w starszych wpisach działał.
2. Edytor źródłowy html. Tekst przekonwertowany na html dodatkiem wklejam i... myślniki są pozamieniane na pytajniki, za to wielokropki już działają.

Pamiętajmy również, żę te zmiany zaszły na całym blogu. WYgląda na to, że cały blok odruchowo jest z formatowaniem zwykłym, więc każdy jeden wielokropek przemienił mi sięna pytajnik i nie ma, jak tego poprawić. Myślałam, żeby wszystkie konwertować to html, ale po co, skoro wtedy myślniki m isięza to zmienią? Poza tym, kiedy kopiuję z pola edytowania tekst, aby go przekonwertować, znikają mi znaczki markdownu, czyli tak na prawdę, za cenętych wielokropków, znikłyby mi wszystkie nagłówki i wszystkie linki. Ja dzielnie używam klienta do wstawiania wpisów, to jest wygodne i w ogóle, ale chciałabym wiedzieć, gdzie leży błąd i czy po mojej stronie, bo jeśli nie, to trochęto jakby, no, uciążliwe.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

A, sorki, mój błąd, myślniki w jakimkolwiek formatowaniu stają się pytajnikami.
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

U mnie też wpisy z linkami zawieszają nvda.
@Pajper. Kiedy będzie to naprawione?

przed ostatni wpis w wątku korona wirus użytkownika kosa 12 zcina eltena. jest jakiś błąd o numerze 000 cośtam, i gdy sie daje ok elten sie zamyka, co dziwne, to wpis da sie odsłuchać.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

i nadal jest dźwięk informujący o nowym zdarzeniu, kturego tak naprawde nie ma.

U mnie na tym przedostatnim wpisie nie ma błędu, tylko elten się od razu zamyka. Potwierdzam ten przypadek.

I jeszcze wpis z numerem 210, też urzytkownika Kosa12 w wątku koronawirus, też zamyka mi eltena. Pozostałe wpisy w tym wątku o koronawirusie grają normalnie.

dobreeee hehe no bo to drugi przypadek wtym wontku hehe

W ostatnich wersjach eltena przy próbie popatrzeć na głosy ankiet, mamy taki błąd.
Script 'Polls' line 422: TypeError occurred.

cannot convert nil into String
Co z tym robić?
Student studentowi wszystko

Po wejściu, w niektóre ankiety jest error 422 i po kliknięciu ok zamyka się elten. Nie skopiuję treści z racji powyżej opisanego problemu.
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

Ja już skopiowałem ten błąd. Zobacz mój poprzedni post.
-- (łysy):
Po wejściu, w niektóre ankiety jest error 422 i po kliknięciu ok zamyka się elten. Nie skopiuję treści z racji powyżej opisanego problemu.

--
Student studentowi wszystko

Ok dzięki.
-- (zvonimirek222):
Ja już skopiowałem ten błąd. Zobacz mój poprzedni post.
-- (łysy):

--

--
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I