Uwaga! Zmiana nazwy i adresów portalu
Back to Archiwum Eltena#21 Lowca_Androidow
Comodo? Jaja sobie robisz?
Pozostaną wpisy w rejestrze, potem będzie zgrzyt z innymi antywirami, będzie konflikt, że już jest zainstalowany inny program antywirusowy.
Antywirus dość mocno się zagnieżdża w systemie, musi żeby ieć pełny dostęp do plików, aby móc na nich przeprowadzać akcje.
Sądeinstalatory dla poszczególnych antywirusów
https://help.comodo.com/topic-72-1-766-12685-.html
Oczywiście najpierw próbowałbym odinstalować z poziomu Programy i funkcje.
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#22 zywek
jakie comodo? Cmd czyli wiersz poleceń.
#23 nuno69
Łowcy chodziło o wywalanie plików Comodo z poziomu CMD.
Ludzie to teraz mają pojebane pomysły :P.
#24 Lowca_Androidow
Dokładnie tak Nuno, nieraz się z tym spotkałem i pomyślałem, że o to Ci chodzi Pates, tak by wynikało z kontekstu :)
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#25 daszekmdn
Kasowanie antywirusa po przez usunięcie jego plików? Gdybym nie siedział wygodnie to bym chyba się przewrucił :D.
Ehhh. Przecież to ma zależności. Appki od np jakiegoś nikomu nie znanego abcdef programs tak można, ale Antywirusy siedzą w wielu miejscach systemu.
Pomyśl, co by było, gdyby to było takie proste. Wszelkie wirusy by tak robiły na wstępie.
#26 zvonimirek222
Po pierwsze, bez tego zdrabniania co?
Trochę respektu do ludzi.
Po drugie, to nie jest przytyka bez podstawy
-- (zvonimirek222):
Wiemy, czytaj post #4 ze zrozumieniem.
-- (Łowca_Androidów):
Nadal nie wiemy jakiego antywirusa posiadasz, śmiem twierdzić, że to avast
--
--
#27 Lowca_Androidow
Tak Daszku, miałem do czynienia z takimi przypadkami, jazda była niemała :)
#28 paulinabuczynska98
A mi akurat tego antywirusa brat instalował. A wcześniej miałam antywirusa 360 total security.
#29 Lowca_Androidow
360 Total Security to o ile się nie mylę to jest chińszczyzna.
Jak pisałem, Windows 8 ma wbudowanego Windows Defender i jest to dobrze sprawujący się antywirus, nie potrzeba zewnętrznych antywirusów mając Windows 8 czy Windows 10
#30 pates
Nie chodziło mi o wywalenie tylko plików z program files, ale wywalenie tego co się da z poziomu instalki
#31 daszekmdn
@Zvonimir a jakiego zdrabniania? Czy chodzi ci o twój nick, jeśli tak, no to sorry, ale ludzie cytują nickami. Ehhh.
#32 Julitka
Nie to, że coś, ale tytuł wątku zobowiązuje. :)
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#33 Prof.Falkowicz
Julitko ale powiedz mi czy dając taką propozycję jaką dałem przed chwilą czy to jest nie rozsądne jak Ty myślisz?