Transcription
Zdravíčko, zdravíčko, zdá se mi, a možná je to jen moje klamné zdání, možná je to realita, těžko říct, vyberte si každý, co chcete. Ale za zvuky v pozadí se omlouvat nebudu, neboť to je můj zlatý křeček jménem Anna, která tu běhá v kolotoči, takže pokud je v mikrofonu zachycen i tento zvuk, tak já se za to neomlouvám, protože zvířátka, jak jsem už avizoval ve vláknu, představme se, mám rád. A mám i některá doma, ale proč dělám toto vlákno, zdá se mi, že je určitým způsobem československé fórum, ať už textové nebo hlasové, poněkud takové... No, já to řeknu, jak to je, mrtvé. A tak bych rád věděl, jak si důvod toho, proč to tak je. Případně, jakoby, co tomu, co se dá změnit, aby tomu tak nebylo. Co by se dalo udělat, případně neudělat. Protože já si myslím, že tento program není tak úplně špatný. A tak si říkám, jako, vždyť, jako dobře, tak spousta lidí samozřejmě asi využívá zvukovou konferenci Stanislava Brože, nebo samozřejmě jiné komunikační prostředky dnešní. Jakoby, moderní doby. Ovšem, já si myslím, že pokud by se dalo něco změnit a oživit nějak komunikační, jaksi, možnosti programu L10. Jo, tak to zase bylo moje morče. Tak. By to vůbec nebylo od věci. Lidi, pojďme do toho kurňa.