Iné

je to tu nějaké mrtvé

Started by Vojtech.Petricek 7 posts last post 5 years ago

Transcription

Zdravíčko, zdravíčko, zdá se mi, a možná je to jen moje klamné zdání, možná je to realita, těžko říct, vyberte si každý, co chcete. Ale za zvuky v pozadí se omlouvat nebudu, neboť to je můj zlatý křeček jménem Anna, která tu běhá v kolotoči, takže pokud je v mikrofonu zachycen i tento zvuk, tak já se za to neomlouvám, protože zvířátka, jak jsem už avizoval ve vláknu, představme se, mám rád. A mám i některá doma, ale proč dělám toto vlákno, zdá se mi, že je určitým způsobem československé fórum, ať už textové nebo hlasové, poněkud takové... No, já to řeknu, jak to je, mrtvé. A tak bych rád věděl, jak si důvod toho, proč to tak je. Případně, jakoby, co tomu, co se dá změnit, aby tomu tak nebylo. Co by se dalo udělat, případně neudělat. Protože já si myslím, že tento program není tak úplně špatný. A tak si říkám, jako, vždyť, jako dobře, tak spousta lidí samozřejmě asi využívá zvukovou konferenci Stanislava Brože, nebo samozřejmě jiné komunikační prostředky dnešní. Jakoby, moderní doby. Ovšem, já si myslím, že pokud by se dalo něco změnit a oživit nějak komunikační, jaksi, možnosti programu L10. Jo, tak to zase bylo moje morče. Tak. By to vůbec nebylo od věci. Lidi, pojďme do toho kurňa.

Transcription

No, ono je to vlastne preto, pretože to začalo, pokiaľ viem, tento rok. Alebo možno, že... Nie. Nie začalo to tento rok, začalo to ešte počas období, kedy Klango fungovalo, ale pomaly to napredu je dopredu. Je tam niekoľko takých zásadných chýb, keď ideš napríklad na internetovú stránku, tak napríklad Slováci a Česi viac menej rozumiejú poľštiny. Ale problém je v tom, že niekaždý rozumie poľštine. Však áno. A ešte admini potrebujú peniaze za server. No tak neviem, kto im každý peniaze dáva, dúfam, že niekto tam prispieva. Ja si to nemyslím. Áno, je to veľmi malo. Je to veľa čiestka ľudí, lebo Elten nie je taký ako Klango a kopec vecí tu nefunguje. Nerad to tu vravím, ale je to pravda, čo si tak všimám. A možno, možno, že to skončí. Nebol by som rád, keby sa toto stalo, ale keď tak nad tým uvažujem, možno, že to padne. A aj táto komunita svedčí o tom, že pomerne malo ľudí tu diskutuje. Takže... Takže uvidíme, čo z toho bude.

Ja volim samo kafu sa Rakijom.

Transcription

Jenže potom tím pádem, víš co, já to řeknu asi takhle. Přispět na takovýhle projekt není asi problém. Ale upřímně, a možná mluvím za víc lidí, možná jenom za sebe, i kdybych strašně nerád udělal to, že bych dal na něco prachy a pak bych jenom zjistil, že jsem ty prachy v podstatě vyhodil oknem. I kdybych to strašně nerád udělal. A představa toho, že by se toto stalo, tak všichni ti, co by to udělali, nebo spíš ti, co už to udělali, tak ti lidi budou akorát naštvaný. Protože pokud opravdu někdo teda přispěje na takovouhle věc, tak potom ale to udělá s tím vědomím a svědomím, že to teda prostě bude fungovat. Ale pokud to bude prostě v tom, že někdo pošle... Ať už se jedná o jakoukoliv částku. A pak prostě najednou to celé krachne. No tak jako ty jeho prachy budou, jako kdyby je vyhodil oknem. A jemu už v podstatě to nikdo nevrátí. Aspoň takhle to prostě vnímám. Takže jako... Jako asi to tuším, že to tak dopadne. Podobně jako s tím klangem. Že to bude mít podobný spad. No nicméně... Říkám no... Čekal jsem od toho programu. Jako že... Že toho teda... Že se to bude jako... Proto jsem vlastně taky najel na beta verzi. Že jsem vlastně si říkal, tak super. Budu vlastně moc sledovat... Dříve než ve finálních ostrých verzích. Jak vlastně... Jak tam přibývají některé věci. Ale... Za tu dobu co to vlastně mám. I v téhleté jakoby... Pozici toho vlastně... Toho beta testingu. Tak já si prostě říkám. Teď... Hele... Automatický aktualizace to nemá. Jo... Všechno se to musí dělat. Jako sledovat fora. Ehm... Něco jakoby novýho. Od té doby. Co teda používám v té verzi. V té beta verzi. Tak tam nepřibylo. Takže já si říkám. Jestli teda jako vůbec. Jakoby nějakým způsobem. Co týče jazyků. No tak... Taky. Ehm... Teď tenhle program. Je poměrně... Ehm... Lehce dekodovatelný. Tak jako kdyby někdo opravdu chtěl. Tak by tu češtinu technicky mohl udělat i zadarmo. Já teda na to úplně schopnosti nemám. Jako... Spíš že mi chybí to. Programátor... Ty programátorský zkušenosti. Než... Než jakoby to. Ale... Jako... Nevím no. Prostě přijde mi to takové. Přijde mi to takový hrozně. Takový strašně to. Jak jsem už řekl v tom předmětu toho příspěvku. Takový mrtvý.

Transcription

Čaute, tak aby to nebolo mŕtve, ja to oživím. Som rada, že už nemusím stále nastavovať si svoj mikrofón, že už to ide. No a chcem sa opýtať, či neviete, ako sa dá zavolať jednému užívateľovi, lebo ešte som to nenašla. Je tu iba také, že Conferences a tam sa dá volať asi viacerým užívateľom, ale jednému samotnému, no, ja som zatiaľ nenašla. Tak by som bola rada, že keby to išlo a keby som sa niekomu dovolila, no tak to by bolo super. Tak sa zatiaľ majte.

Lenka

Transcription

Čau Lení, zavolat jednomu uživatele nemůžeš, bohužel, nechápu proč, ale nejde to, ne, nedodělal to, nechápu, mluvil o, co jsem teda zaslech já, mluvil o single volání, že budeš moc volat mezi, jako, mezi, jako, jak na Skypeu třeba, že mi za sebou budou moc volat prostě dva lidi, ale ne, on to musí udělat takhle, bohužel, tohle nejde, nechápu, to teď nechápu proč.

Transcription

No už mi to našťastie ide. Je to tak, že ten užívateľ, ktorému chceš volať, musí ma mať v kontaktoch. Takže na obi dvoch stranách musí byť pridaný do kontaktov užívateľ a potom sa pekne dá zavolať jednému užívateľovi. Takže super, už to ide.

Lenka

Ahojte, nech to nebude mrtve. Zdravim. :)
Große Operndiva?