EltenLink

Funkcje premium

Back to EltenLink

#361 violinist Archived

szczerze mówiąc w obecnej sytuacji gdzie program sypie błąd za błędem coś takiego jak premium nie powinno w żadnym wypadku mieć miejsca!
to nie dopuszczalne żeby program wysypywał mi się w losowych momentach npn jak chcę wejść w co nowego a potem nawet sie nie da odpalić bo jest błąd coś tam interrupt no integer, jak mi sie znowu to pokaże to wkleje tu ten błąd, Tymbardziej że zapłaciłem.
Dawid powinien ruszyć swoje szanowne 4 litery i naprawić to natentychmiast a nie nawet nie chce mu sie odpisać na pm.
co to ma być za profesjonalizm?
Dziękuje tyle ode mnie.

Edited 2021-01-23 18:06

#362 violinist Archived

proszę bardzo.
Błąd już wyskoczył mi dwukrotnie w ciągu tych kilku chwil.
Za pierwszym razem pojawił się przy próbie zainstalowania i pobrania youtube, a teraz przed chwilą jak wycofywałem się eskejpem z forum.
a o to błąd:
ELTEN dialog Script 'Bass{eapi}' line 560: TypeError occurred.

no implicit conversion from nil to integer

2021-01-23 18:15

#363 pates

Dawidzie, masz pay pal?

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2021-01-23 18:30

#364 Zuzler

Ej ej ej, stop. Po 1: Pates, było pisane, że wszystko będzie w wersji 2.4 miało swoje miejsce, dane do Paypala też. Co za tym idzie, nie ma chyba wyjście, tylko poczekać tę chwilę.
Mietek, a Ciebie, za przeproszeniem, kto tak nakręcił? Bo sam to chyba nie wpadłeś na to, żebyś najpierw rzucał 150 złotych, cały w skowronkach, a dwa dni później już wylewał na projekt i Dawida wiadra pomyj.

2021-01-23 20:12

#365 pates

@Zuzler ja mam wersję 2.4, ale tam o pay palu nic nie ma.

2021-01-23 21:59

#366 Julitka

@Pates Ale Ty masz, mój drogi, betę. Chyba.
A Paypalla niestety nie będzie.
Nie będzie, ponieważ przelewy teraz na paypalla można robić tylko na DG.
!Edigorn, myle się?

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
Edited 2021-01-23 22:14

#367 pajper

Przelewy na Paypala można robić bez DG, na DG można tylko to automatyzować.
Nie wiem, czy udostępnię Paypala, na razie w każdym razie nie.

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2021-01-23 22:42

#368 pajper

Witajcie!
Informacyjnie: lista funkcji premium i obecny cennik znajduje się w menu Społeczność, Zarządzaj Moim Kontem, Pozostałe, Pakiety Premium.
Przychodzę też dla was z małą niespodzianką. Z użyciem kodu "elten24" możecie aktywować lub przedłużyć wybrany z trzech pakietów (Kurier, Skryba, Audiofil) o 7 dni. Kod jest ważny do końca stycznia.
Dziękuję wszystkim za wsparcie projektu!

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2021-01-24 01:02

#369 tajan1991

Jeślii mogę, chciiał bym wyraziić swoje zdanie.

Grupowanie pakietów fajna sprawa, ale, dla czego nie ma pakietów na przykład kurier i skryba, albo kurier i audiofil czy tak dalej. Ja tego u siebie nie widzę.
Było by to dobre, bo nie mam ochoty piilnować paru subskrybcji dla jednego konta w jednym programie.
Nie mam tak wybujałego ego by potrzebować sygnaturki czy miiejsca na liście sponsorów.
Ja potrzebuję jedyniie mondrzejszej elastyczności, a tego tutaj nie ma.

Prawda jest okruchem lodu.
2021-01-24 11:31

#370 balteam

hmm, możesz chyba po prostu zrobić przelew pt Tajan - skryba, kurier, audiofil a w kwocie wpisać odpowiednią ilość pieniędzy. Czy nie da się tak Pajper? Jak da się to jednym przelewem załatwiasz wszystko i masz aktywne pakiety do tego samego dnia praktycznie.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
Edited 2021-01-24 11:54

#371 Julitka

Dla mnie to oczywiste. :)

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2021-01-24 11:56

#372 zywek

Dawid, a jak mm Twojego paypala to Ci mogę tamtędy machnąć? Nie chce mi się do banku włazić.

2021-01-25 22:46

#373 misiek

Przecież są apki mobilne i strony banku.
-- (zywek):
Dawid, a jak mm Twojego paypala to Ci mogę tamtędy machnąć? Nie chce mi się do banku włazić.

--

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2021-01-26 02:44

#374 pates

Dla mnie też paypal jest wygodniejszą sprawą.

2021-01-26 08:15

#375 zvonimirek222

Nie zapominajcie o prowizji. Dawid może na tym być stratny.
-- (zywek):

--

Student studentowi wszystko
2021-01-26 11:35

#376 magmar Archived

Przeanalizowałam sobie funkcje premium i wiecie co?
Pakiet sponsorski się w ogóle nie opłaca, bo poza dźwiękowymi bardzo cichutkimi oznaczeniami i wpisaniem na listę gdzieś, lecz nie wiadomo gdzie nie poprawia funkcjonalności ELtena z perspektywy użytkownika.
Z matematycznego punktu widzenia dopłaca się 60 zł. w sumie za nic.

150 - 3x30 za trzy pozostałe pakiety daje nam właśnie 60.

2021-01-26 21:00

#377 Monia01

Dziękujemy osobom, które zdecydowały się jednak wesprzeć projekt, kupując pakiet sponsorski

🇺🇦 🇵🇱
2021-01-26 21:03

#378 magmar Archived

Obniżyłabym jego cenę do 100 zł. miałoby to sens.

2021-01-26 21:04

#379 Zuzler

No cóż, a jednak parę osób się na to szarpnęło. Sama jestem pod wrażeniem i zdumiewa mnie to, ale kto bogatemu zabroni? :)

2021-01-26 21:07

#380 magmar Archived

A może skorzystali z promocji?
Tej na trzy miesiące. Jak wpłaciłas 50 zł. do końca 2020 r. również CI się należy.

2021-01-26 21:08