Witam ponownie. Mam nietypowy problem. Parę osób, które do mnie dzwoniło na eltenie stwierdziły, że kiedy ze mną rozmawiają, to mój głos przesuwa się z jednego kanału do drugiego, mimo, że ja nic nie robię. Tak samo słychać mnie w konferencjach. Tak się dzieje na komputerze który ma windows 7. Nie wiem jak jest na dziesiątce.
Pisałam tutaj, bo myślałam, że to błąd techniczny, tym bardziej, że youtube działał przedtem normalnie i ten problem z dziwnym słyszeniem tezż wstawiłam tutaj, bo to nie jest błąd. Ale oczywiście mogę się mylić.
Ten wątek służy raczej informowaniu o nagłych, absolutnie uniemożlliwiających działanie samego Eltena zdarzeniach i to raczej od strony pajpera/serwera. Ale forum Błędy jest jak najbardziej odpowiednim miejscem.
Najprawdopodobniej limit dzienny wyszukiwań w Youtube, wymuszony przez bibliotekę Youtube DL, został przekroczony. Ewentualnie biblioteka Youtube DL została zaktualizowana przez twórcę tak, że program nie jest z nią obecnie kompatybilny. Spróbuj wyszukać materiał następnego dnia rano i potwierdzić, czy błąd nadal występuje; jeżeli nie, zgłoś odpowiedni błąd, najlepiej na odpowiednim forum odpowiednim dla angielskiej społeczności lub ewentualnie na forum Rozwój Eltena/Błędy.
Patryk, to nie jest problem z serwerem, ja też tak czasami mam, ale występuje on na mikrosekundę, bo potem jużź tego nie ma. A w ogóle mówi ci to coś? Bo mi mówi, ale nie poiwm co hahaha
Drodzy Eltenowicze! Dziś ok. godz. 10:19-10:29 trwał atak DDoS na infrastrukturę Eltena. Atak został wykryty przez techników serwerowni OVH i przekierowany na pozostałą infrastrukturę. Wg raportu uzyskanego z logów atak zaangażował ok. 1500 komputerów zombie. W tej chwili serwer wrócił już do normalnego funkcjonowania.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
Właśnie się zastanawiałam, czemu pokazuje mi się cały czas aż do tej pory przy każdym uruchomieniu Eltena, że Klucz servera nie został zweryfikowany i coś tam.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Jak odpaliłem eltena wyskoczył mi taki komunikat Uwaga! Elten nie zweryfikował klucza szyfrowania serwera. Możliwe, że nie łączysz się z serwerem Eltena, ale z serwerem przygotowanym przez hakerów. Możliwe jest również, że klucz serwera Eltena został zmieniony. Wszelkie szczegóły powinny być podane na stronie internetowej projektu. Jeśli nie podano informacji o zmianie klucza, jest bardzo prawdopodobne, że jesteś poddany atakowi hakerów. W związku z tym wszelkie dane, które zostaną podane, w tym hasło, mogą zostać skradzione. Czy na pewno chcesz kontynuować to połączenie? Wybierz Nie, aby zamknąć program. Nie
This site uses cookies to enhance your experience.