EltenLink

Zdarzenia techniczne

Back to EltenLink

#41 misiek

Tydzień temu tak było, teraz po aktualizacji jest wszystko ok.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2021-02-06 04:22

#42 daszekmdn

Wiecie, że to nie na ten wątek?

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2021-02-06 04:23

#43 lukasz1993258

z wczoraj na dziś przez chyba puł godziny nie można było wejść ani w konferencje, ani w wiadomości, i nie jestem jedyny który miał taki kłopot.

2021-02-06 07:25

#44 iwkan

Witam ponownie. Mam nietypowy problem. Parę osób, które do mnie dzwoniło na eltenie stwierdziły, że kiedy ze mną rozmawiają, to mój głos przesuwa się z jednego kanału do drugiego, mimo, że ja nic nie robię. Tak samo słychać mnie w konferencjach. Tak się dzieje na komputerze który ma windows 7. Nie wiem jak jest na dziesiątce.

Слава Україні! Sława Ukraini!
2021-02-06 20:17

#45 Monia01

Iwkan, mów o swoich problemach na forum błędy poprzez stworzenie wątku o błędzie albo potwirdzenie błędu, jeśli taki wątek już istnieje

🇺🇦 🇵🇱
2021-02-06 21:36

#46 iwkan

Pisałam tutaj, bo myślałam, że to błąd techniczny, tym bardziej, że youtube działał przedtem normalnie i ten problem z dziwnym słyszeniem tezż wstawiłam tutaj, bo to nie jest błąd. Ale oczywiście mogę się mylić.

2021-02-06 23:33

#47 Julitka

Ten wątek służy raczej informowaniu o nagłych, absolutnie uniemożlliwiających działanie samego Eltena zdarzeniach i to raczej od strony pajpera/serwera.
Ale forum Błędy jest jak najbardziej odpowiednim miejscem.

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2021-02-07 10:48

#48 aderito.carvalho.28

jak zaktualizować youtube, który nie daje wyników, co dzieje się z youtube, czego nie mogę znaleźć do zaktualizowania na elten. co ja robię?

2021-02-07 20:28

#49 Julitka

Najprawdopodobniej limit dzienny wyszukiwań w Youtube, wymuszony przez bibliotekę Youtube DL, został przekroczony.
Ewentualnie biblioteka Youtube DL została zaktualizowana przez twórcę tak, że program nie jest z nią obecnie kompatybilny.
Spróbuj wyszukać materiał następnego dnia rano i potwierdzić, czy błąd nadal występuje; jeżeli nie, zgłoś odpowiedni błąd, najlepiej na odpowiednim forum odpowiednim dla angielskiej społeczności lub ewentualnie na forum Rozwój Eltena/Błędy.

- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2021-02-07 20:35

#50 iwkan

błąd nadal występuje.

2021-02-10 12:47

#51 Julitka

Iwkan, takie wpisy będą usuwane z tego wątku.

2021-02-10 13:33

#52 patrykkubaszczyk Archived

502 Bad Gateway.
kliknołem na użytkownikuw online

2021-02-26 21:41

#53 DJGraco

Patryk, to nie jest problem z serwerem, ja też tak czasami mam, ale występuje on na mikrosekundę, bo potem jużź tego nie ma.
A w ogóle mówi ci to coś? Bo mi mówi, ale nie poiwm co hahaha

2021-02-26 21:45

#54 pajper

Drodzy Eltenowicze!
Dziś ok. godz. 10:19-10:29 trwał atak DDoS na infrastrukturę Eltena. Atak został wykryty przez techników serwerowni OVH i przekierowany na pozostałą infrastrukturę.
Wg raportu uzyskanego z logów atak zaangażował ok. 1500 komputerów zombie.
W tej chwili serwer wrócił już do normalnego funkcjonowania.

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2021-03-02 12:18

#55 DJGraco

Szczerze w tym okresie nie zauważyłem jakiegoś znacznego spadku aktywności, ale warto wiedzieć.

Komu się chciało robić ddos. Pytanie czy to był celowy zabieg czy to tylko boty.

2021-03-02 14:07

#56 pates

Znowu ktoś chce zniszczyć eltena?

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2021-03-02 22:37

#57 DJGraco

Pates a moze to tylko boty

2021-03-03 07:30

#58 pates

Kto tam ich wie, ehhh

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2021-03-03 08:33

#59 lwica

Właśnie się zastanawiałam, czemu pokazuje mi się cały czas aż do tej pory przy każdym uruchomieniu Eltena, że Klucz servera nie został zweryfikowany i coś tam.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
2021-03-18 08:26

#60 DJGraco

Jak odpaliłem eltena wyskoczył mi taki komunikat
Uwaga! Elten nie zweryfikował klucza szyfrowania serwera. Możliwe, że nie łączysz się z serwerem Eltena, ale z serwerem przygotowanym przez hakerów. Możliwe jest również, że klucz serwera Eltena został zmieniony. Wszelkie szczegóły powinny być podane na stronie internetowej projektu. Jeśli nie podano informacji o zmianie klucza, jest bardzo prawdopodobne, że jesteś poddany atakowi hakerów. W związku z tym wszelkie dane, które zostaną podane, w tym hasło, mogą zostać skradzione. Czy na pewno chcesz kontynuować to połączenie? Wybierz Nie, aby zamknąć program. Nie

2021-03-28 13:52