Zdarzenia techniczne
Back to EltenLink#181 DJGraco
Ja tak samo.
Ale całe szczęście, że wszystko wróciło do normy.
#182 lukasz1993258
Kiedy uróchamiałem Eltena, to był ten komunikat o tym, że być morze łączysz się z serwerem chakerskim, i takie tam.
tak więc tak samo przez sekunde się bałem.
#183 Paulinux
Happy hacking był :D :D
#184 misiek
I po co te dziwne wzmianki? Dawid przecież wyjaśnił, że awaria serwera i sprawa zakończona.
#185 DJGraco
Nie działają mi wiadomości. Wyskakuje błąd.
U mojego kolegi patesa jest to samo.
#186 Zuzler
Potwierdzam. Właśnie weszłam i nie działajo.
#187 Zuzler
Co ciekawe, czytać i pisać wiadomości przez niewidzialny interfejs mogę.
#188 Zuzler
Nawet wymieniać tą drogą wiadomości można, ale wejść w "Wiadomości" z poziomu programowego się nie da.
#189 Postukujacy
Kolejny błąd - brak możliwości komentowania na blogu użytkowniczki Zuzler. Komunikat błędu: błąd bazy danych.
Jesteśmy shaskowani!
#190 Zuzler
Potwierdzam, jednakże sprawa dotyczy pewnie wszystkich blogów. Sprawdziłam około 5 i ani w nowych wpisach, ani w starszych, ani w tekstowych, ani audio, nie udało mi się dodać komentarza.
#191 Julitka
Nie potwierdzam łędu z wiadomościami.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#192 Zuzler
Bo już zniknął. <3
#193 daszekmdn
Znowu wiadomosci się wysypały.
#194 EugeniuszPompiusz
potwierdzam, od około 26 po 00 nie działaly
#195 daszekmdn
Znowu się rypsły wiadomości i co ciekawe częściowo wizytówki :D. Z czego to generalnie wynika? Zazwyczaj dzieje się tak w nocy, coś się sypie przy jakimś przeładowaniu czy jak?
#196 misiek
Potwierdzam niestety.
#197 DJGraco
A co było nie tak z wizytówkami?
#198 daszekmdn
Nie wyświetlały się statystyki.
#199 daszekmdn
Jak zawsze się wypieprzyły wiadomości. Czy dowiemy się dlaczego tak się dzieje? Zawsze koło północy.
#200 zywek
Zgasł certyfikat na elten.blog, tak mi się zdaje. Ostatnie blogi i w ogóle żadne blogi się nie otwierają, a brave pluje, że zegar.