EltenLink

Zdarzenia techniczne

Started by pajper 259 posts last post 18 hours ago Page 10 of 13

Ja tak samo.
Ale całe szczęście, że wszystko wróciło do normy.

Kiedy uróchamiałem Eltena, to był ten komunikat o tym, że być morze łączysz się z serwerem chakerskim, i takie tam.
tak więc tak samo przez sekunde się bałem.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#183 5 likes

Happy hacking był :D :D
Happy hacking

#184 1 like

I po co te dziwne wzmianki? Dawid przecież wyjaśnił, że awaria serwera i sprawa zakończona.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#185 Edited

Nie działają mi wiadomości. Wyskakuje błąd.
U mojego kolegi patesa jest to samo.

Potwierdzam. Właśnie weszłam i nie działajo.

Co ciekawe, czytać i pisać wiadomości przez niewidzialny interfejs mogę.

Nawet wymieniać tą drogą wiadomości można, ale wejść w "Wiadomości" z poziomu programowego się nie da.

Kolejny błąd - brak możliwości komentowania na blogu użytkowniczki Zuzler. Komunikat błędu: błąd bazy danych.
Jesteśmy shaskowani!
INFP

Potwierdzam, jednakże sprawa dotyczy pewnie wszystkich blogów. Sprawdziłam około 5 i ani w nowych wpisach, ani w starszych, ani w tekstowych, ani audio, nie udało mi się dodać komentarza.

Nie potwierdzam łędu z wiadomościami.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#192 3 likes

Bo już zniknął. <3

Znowu wiadomosci się wysypały.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

potwierdzam, od około 26 po 00 nie działaly
Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT

#195 2 likes Edited

Znowu się rypsły wiadomości i co ciekawe częściowo wizytówki :D. Z czego to generalnie wynika? Zazwyczaj dzieje się tak w nocy, coś się sypie przy jakimś przeładowaniu czy jak?

Potwierdzam niestety.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

A co było nie tak z wizytówkami?

Nie wyświetlały się statystyki.

Jak zawsze się wypieprzyły wiadomości. Czy dowiemy się dlaczego tak się dzieje? Zawsze koło północy.

#200 1 like

Zgasł certyfikat na elten.blog, tak mi się zdaje. Ostatnie blogi i w ogóle żadne blogi się nie otwierają, a brave pluje, że zegar.