Strona Eltena na Facebooku
Back to Archiwum Eltena#1 misiek
Dawidzie- z całym szacunkiem, ale widzę że tą sprawę totalnie zaniedbałeś. O takich akcjach jak ta wczorajsza z serwerem powinieneś informować na bierząco właśnie tam, jak i o kolejnych wprowadzanych zmianach w Eltenie. Wczoraj nie mogłem odpalić ani Eltena, ani strony, więc co pierwsze robię? Wchodzę na Fb na stronę Eltena by dowiedzieć się co się stało, a tam co? Posty z 2015 r. Może być tak w co wątpię, że coś źle spojrzałem. Jeśli tak to poprostu usuń ten wątek.
#2 daszekmdn
Najlepiej patrzeć na Twittera.
#3 piter9521
Ale nie wszyscy mają twittera, a facebook jest popularniejszy.A po za tym ożna ustawić tak, aby po wpisaniu #fb wpis też na facebooku się publikował.
#4 Lowca_Androidow
Facebooka również nie wszyscy mają
Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę.
Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać
Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę.
Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest..
Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku.
Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy...
Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
#5 cinkciarzpl
Na stronie eltena powinien byc stream z tt to by zalatwilo sprawe
#6 misiek
TT też nie wszyscy mają w tym ja. Po za tym strona Eltena z Fb wyświetla się nawet w Google i chyba każdy może wejść i poczytać, nawet jeśli nie ma konta. Z resztą- i tak więcej osób ma FB niż Twittera.
#7 daszekmdn
Ale jeśli dadzą aktualności przez kod Twittera, bo sie da, to będą sie wyuświetlały wszystkim.
#8 pajper
Informacja o problemach pojawiła się na FB dopiero dziś rano, przyznaję otwarcie. Czy strona jest przeze mnie traktowana po macoszemu? A no jest.
Na Twitterze informacja była od razu, ale fakt, nie każdy Twittera mam.
Stream z Twittera na stronie nic by nie pomógł, bo strony nie było. :D
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#9 piter9521
A jeszcze dodam, że ta aplikacja to selective twitter
https://apps.facebook.com/selectivetwitter/
#10 cinkciarzpl
Pajper, wniosek nasówa się sam
#11 misiek
No i dlatego posty dotyczące Eltena powinieneś publikować na Fb, albo równolegle na Fb i Twitterze, tym bardziej, że po wyszukaniu w Google pierwsza jest strona Eltena, a za raz po niej strona na Fb. Strona Twittera w wyszukiwarce nie wyświetliła się w ogóle.
#12 jamajka
Jestem za #fb, jak ci zadziała, a jak nie, to rzeczywiście równolegle, takie rzeczy muszą być dopracowane. Albo dawaj znać do kogoś, kto to będzie na fb ogarniał, choć łatwiej ten #
#13 daszekmdn
Ja się chętnie zajmę, miałem wiele stron a obecnie zarządzam dwoma na FB.
#14 jamajka
Tą stroną o ile wiem już się ma kto zająć, chodzi o komunikację, co trzeba umieścić.
#15 gadaczka
Powiem tak, jeżeli jest strona, to należy o nią dbać. Nie ma co się licytować, czy więcej osób korzysta z fb, tt, czy twittera. Jeżeli gdzieś już zakładamy stronę, użytkownicy ją śledzą, to trzeba ją aktualizować, ponieważ nieaktualizowana strona świadczy o tym, że projekt jest martwy.
#16 Puszkin
Selective twitter to nie jedyna opcja, ale chyba w tym wypadku wygodniejsza, bo aktualności się na Twitterze pojawiają. Facebooka z twitterem też na stronie samego facebooka można połączyć.