Gry audio (dyskusja ogólna)

Lingsyu Brigade: świerzutkie chińskie MMORPG

Started by nuno69 89 posts last post 2 years ago Page 2 of 5

a jak tłumaczyć tekst? Czym? Najlepiej w czasie żeczywistym
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

QTranslate.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

ale on nie w czasie żeczywistym to chyba robi, a co tam ustawić żeby mi albo w locie tłumaczyło albo po wciśnienciu klawisza mówiło przetłumaczony tekst?

CLipreader, saysetup.
www.nuno-srv.pl/guides/chinese.html
Tylko QTranslate pobierz z oficjalnej strony, a ustaw też samemu bo ten patch nie działa od jakiegoś czasu, będzsie update na streonie
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Pobrałem i jest tosamo sapi interface notfound blablabla i coś po chińsku.
radio plays is super

co? Te ostatnie słowa były niezrozumiałe

Jak to? Wklej ten error.
I będzie update na stronie, sorry za literówki ale robię milion rzeczy na raz.

nie mogę tego zkopjować. ale sprubóję.
radio plays is super

jaki error? Ten z tej strony chinese.html? I dał byś say i clipreadera i instrukcję

#31 1 like

Jest! Na! Stronie! Mówiłęm, czego masz sam poszukać. Czytaj ze zrozumieniem człowieku

jest to dziwne gdy naciskam na lyxy .exe normalnie enter to się włącza. jak prubóję przez emulator jest taki błąd. ---------------------------
SapiInterface
---------------------------
??exe??
OK
radio plays is super

Ale jest jeszcze taki problem że jak to włączam normalnie to włącza się angielski sapi i strasznie szybko gada nie wiem jak można go zmienić.
radio plays is super

Nie uruchamiasz przez Locale Emulator. Ustawienia sapi to alt Y.

jak mam ustawić tego na stronce nie ma i skąt wziąć nowego patha

A jak mam zatwierdzić wybur danego sapi?
radio plays is super

kiedy update patha?

bo on domyślnie próbuje inicjować sapi 4.
Po wciśnięciu alt y odczekaj trochę aż ci się pojawi takie okienko i tam z niego wybierz sapi 5.
Albo zainstaluj jakikolwiek syntezator wspierający sapi4 np syntalk.

Już jest ok tylko niemogę otrzymać coś kodu weryfikacyjnego prubowałem na pocztę gmail ale nie przyszło.
radio plays is super

#40 1 like

Krótka piłeczka: chcecie porządne przedstawienie gry w audio? Taki jakby tutorial