Wątki archiwalne

Księga zażaleń (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by denis333 1204 posts last post 5 years ago Closed Page 50 of 61

@Graco Siemię lniane, dziurawiec i lekka dieta, może do tego jakaś flora bakteryjna, dwa dni i będzie spoko.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Na szczęście nie jest źle, kiedyś miałem tak, że musiałem chodzić co kilka minut a ja chodzę co godzinę, w szczegóły się nie będę zdawać, ale nie jest to takie narzucające się.
Ale teraz się zastanawiam co mi mogło zaszkodzić. Bo obiad z wczoraj chyba odpada, bo wczoraj miałem już podobne obiawy, a to się nie uaktywnia tuż po zjedzeniu. Co ja jadłem w niedzielę, kurka, mam sklerozę. Mniej ważne rzeczy mi wylatująz głowy.

Mogło się uaktywnić, dlaczego nie?
A może to jakaś jelitówka?

Ee, daj spokój. Przeejdzie. A jak nie przejdzie, to węgiel, czekolada albo suchy ryż.

Czekolada najlepsz. U mnie odpuszcza jakiekolwiek dary od siebie na kilka dni. :D

#986 3 likes

Licz na ludzi człeku, zwłaszcza w jakiejś grupie, to pewnie zostaniesz, ostatecznie w d*pie. Okolicznościowo wymyślony wierszyk.
Happy hacking

Meeeeega zabawne, ale jakie prawdziwe! :D
Give me a sign.

Znów musiałam wstać, i znów muszę jechać...
"Gdy się ucieka, ucieka się jak wilk. Nigdy po ścieżkach, którymi się kiedyś chodziło".

Chce mi się spać. A o 8 zajęcia... Niby mogę wejść, nastawić budzik i wisieć, mała szansa, że o coś mnie spytają ale jednak wolałabym dziś być na chodzie. Byle wytrzymać do 9.30. Może się uda?

#990 1 like

Same! :)
-- (Zuzler):
Chce mi się spać. A o 8 zajęcia... Niby mogę wejść, nastawić budzik i wisieć, mała szansa, że o coś mnie spytają ale jednak wolałabym dziś być na chodzie. Byle wytrzymać do 9.30. Może się uda?

--

#991 1 like

Nie dość, że dzisiaj dzień jest bez sensu, to jeszcze do tego pada.
"Ich kann nur für das kämpfen, was ich liebe, ich liebe nur, was ich respektiere, ich respektiere nur, was ich verstehe".

I druga sansa clip zip, którą sobie na Allegro nabyłem w sierpniu 2020 roku, w niedzielę po godzinie 18 podczas słuchania muzyki postanowiła sobie, że będzie grał tylko prawy kanał. Co się dzieje w tym domu? I dlaczego wszystko co się dotknie się psuje? :p.
Ale jest ta sansa w serwisie, i czekam, aż pan mi ją naprawi. I to jest tylko ten plus, że udało się ją w poniedziałek dać do serwisu, i ten pan mi obiecał, że we wtorek lub w środę będzie gotowa do odbioru. Ale wczoraj jak byłem z tatą w Puławach, to ten serwis niestety był zamknięty, więc tej sansy nie odebraliśmy. :p. No nic, dalej czekam, aż ten pan zadzwoni i powiadomi że sansa gotowa i proszę odebrać.

#993 Edited

Paulino, czyżby Twoi genialni współprojektanci jakimś cudem zasłużyli na odrobinę zaufania? Myślałam, że ich nim nie darzyłaś od początku.

-- (Paulinux):
Licz na ludzi człeku, zwłaszcza w jakiejś grupie, to pewnie zostaniesz, ostatecznie w d*pie. Okolicznościowo wymyślony wierszyk.

--

Fakt.

-- (Paulinux):

--
Senter San

#995 1 like

Ale to nie o tych chodziło
Happy hacking

Tak myślałam. :)
-- (Paulinux):
Ale to nie o tych chodziło

--

Kupowanie biletów przez stronę intercity.pl można spokojnie uznać za zamiennik ciężkiego więzienia! Ten system to jedna, wielka pomyłka! nie zapamiętują się wpisane stacje, sesje wygasają szybciej niż wolne miejsca na szczepienia, logowanie raz działa, raz nie działa, bo tak, a na zakończenie całego procesu kupna jest błąd wewnętrzny systemu. To jak rozumiem tak dla zrelaksowania użytkownika, bo de facto bilet kupiony i opłacony.

#998 1 like

Niech ich szlak trafi. Rozgrzebali coś ostatnio? Przyznam, że ostatnio kupowałem w czasach przedwojennych więc dawno temu, ale wtedy no nie było mega tragedii. Mam nadzieję że to naprawią. Trza dupę truć.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Ja kupuje przez aplikacje.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Pogoda dzisiaj do dupy!