Na szczęście nie jest źle, kiedyś miałem tak, że musiałem chodzić co kilka minut a ja chodzę co godzinę, w szczegóły się nie będę zdawać, ale nie jest to takie narzucające się. Ale teraz się zastanawiam co mi mogło zaszkodzić. Bo obiad z wczoraj chyba odpada, bo wczoraj miałem już podobne obiawy, a to się nie uaktywnia tuż po zjedzeniu. Co ja jadłem w niedzielę, kurka, mam sklerozę. Mniej ważne rzeczy mi wylatująz głowy.
Chce mi się spać. A o 8 zajęcia... Niby mogę wejść, nastawić budzik i wisieć, mała szansa, że o coś mnie spytają ale jednak wolałabym dziś być na chodzie. Byle wytrzymać do 9.30. Może się uda?
Same! :) -- (Zuzler): Chce mi się spać. A o 8 zajęcia... Niby mogę wejść, nastawić budzik i wisieć, mała szansa, że o coś mnie spytają ale jednak wolałabym dziś być na chodzie. Byle wytrzymać do 9.30. Może się uda?
I druga sansa clip zip, którą sobie na Allegro nabyłem w sierpniu 2020 roku, w niedzielę po godzinie 18 podczas słuchania muzyki postanowiła sobie, że będzie grał tylko prawy kanał. Co się dzieje w tym domu? I dlaczego wszystko co się dotknie się psuje? :p. Ale jest ta sansa w serwisie, i czekam, aż pan mi ją naprawi. I to jest tylko ten plus, że udało się ją w poniedziałek dać do serwisu, i ten pan mi obiecał, że we wtorek lub w środę będzie gotowa do odbioru. Ale wczoraj jak byłem z tatą w Puławach, to ten serwis niestety był zamknięty, więc tej sansy nie odebraliśmy. :p. No nic, dalej czekam, aż ten pan zadzwoni i powiadomi że sansa gotowa i proszę odebrać.
Kupowanie biletów przez stronę intercity.pl można spokojnie uznać za zamiennik ciężkiego więzienia! Ten system to jedna, wielka pomyłka! nie zapamiętują się wpisane stacje, sesje wygasają szybciej niż wolne miejsca na szczepienia, logowanie raz działa, raz nie działa, bo tak, a na zakończenie całego procesu kupna jest błąd wewnętrzny systemu. To jak rozumiem tak dla zrelaksowania użytkownika, bo de facto bilet kupiony i opłacony.
Niech ich szlak trafi. Rozgrzebali coś ostatnio? Przyznam, że ostatnio kupowałem w czasach przedwojennych więc dawno temu, ale wtedy no nie było mega tragedii. Mam nadzieję że to naprawią. Trza dupę truć.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.