Wątki archiwalne

Księga zażaleń (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by denis333 1204 posts last post 5 years ago Closed Page 34 of 61

@Jamajka, aż żal nie spytaćza co :D
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Tak mi sie nie chce.
Tak baardzo nie chce...
:P

Denis znam to uczucie, ja niejednokrotnie tak mam.

Graco, był taki dodatek do NVDA, który sprawiał, że na bt się te dźięki nie urywały, chyba po prostu ciągle coś niesłyszalnego emituje albo udaje, że to robi, więc te bezprzewodowe rzeczy się zachowują jak należy.

Wstałem tak późno, zmarnowałem tyle czasu!
I niebawem wracam do budy!
Eeech umierać nie żyć jak narazie :D
Jedynie co mnie jakoś pociesza, to fakt, że nie długo urwę się z tej masuwki ludzi którzy uważają się za za bardzo cool, więc z niewidomkiem za Chiny ludowe nie zamienią więcej zdań niż to konieczne.
Potem college, samo rozwój, imprezy studenckie, i otwarty kampus z wieloma możliwościami.
A i Polski sklep w pobliżu będzie! Jak miło :D
Senter San

Był dodatek, jest jakiś program, w grupie nvda coś pisali, poszukaj przez wyszzukiwarkę może, albo w dodatkach nvda.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#667 1 like

Tak Senter, a do tego masa nauki. Imprezy to tylko uprzyjemniacz życia, które w większości trzeba spędzać nad książką.

A to to ja wiem, wyobraź sobie jaki skok miałem ze szkoły gdzie więkrzość to leniwce lub niedorozwoje intelektualne, do masówki gdzie przez pierwsze miesiące byłęm totalnie zawalony.
-- (Zuzler):
Tak Senter, a do tego masa nauki. Imprezy to tylko uprzyjemniacz życia, które w większości trzeba spędzać nad książką.

--
Senter San

#669 1 like

Jeśli tak było, no to już pewnie się nie poddasz na tym polu. :)

#670 1 like

Zależy co studiujesz i ile w tobie jest.
-- (Zuzler):

--
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#671 1 like

Naszczęście wybrałem przychylne mi przedmioty, czyli biznes i audio media production, gdzie będzie broadcasting, mixing&mastering, te klimaty. Więc jakkolwiek by nie było, będzie to przynajmniej ciekawe i przyjemne.
Nie licząc gotowania, oriętacji i takich tam, ale one też się przydadzą, przynajmniej będzie to z ludźmi którzy rzeczywiście wiedzą co robią.
-- (nuno69):
Zależy co studiujesz i ile w tobie jest.
-- (Zuzler):

--

--
Senter San

#672 1 like

Aaa, czyli to jakiś ślepy college.

Nie mogę poradzić sobie z jedną grą. Och kurcze! Jak mam przejść dalej? Jak odblokować kolejny świat? Wkurza mnie to już. Ciągle to samo i nie mogę przejść tej gry.
Give me a sign.

#674 4 likes

Przeztą pandemie ciągle krzyżują się jakieś plany, masakra.

Akurat tak, chociaż niby jeden z lepszych, gdzie rzeczywiście wychodzą na ludzi, i jak przychodzą są już w jakimś stopniu ogarnięci.

-- (Zuzler):
Aaa, czyli to jakiś ślepy college.

--
Senter San

#676 1 like

Mam takiego koegę, którego lubię, a on ewidentnie ma mni w gdzieś, choć też mnie lubi. Szkoda, że na ludzi nie można liczyć. Na tych męskiej płci zwłaszcza.

Tak Grzesiek, ja też mam przez tą pandemie popsuty humor i plany.
-- (grzegorzm):
Przeztą pandemie ciągle krzyżują się jakieś plany, masakra.

--
Give me a sign.

Nic dizsiaj mi się nie chce, po 13":00 poszedłem się zdrzemnąć, i prawie do 16 przespałem. Pogoda nie dopisuje, to i nic się człowiekowi nie chce.

Nie. To nie możliwe. Stara zhlana. Nie dam rady nic zrobić. Mam nadzieję, że nie wywali się tak z całym krzesłem. Nie podniosę jej! Brat nie wróci i nie pomoże! Kurwa co to za życie! Ja się boję! Ledwo do łóżka z człowiekiem ją doprowadziłem! Z nerwów cały latam.

@Dżonson, nawet nie wiesz jak dobrze Cię rozumiem....
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.