Graco, był taki dodatek do NVDA, który sprawiał, że na bt się te dźięki nie urywały, chyba po prostu ciągle coś niesłyszalnego emituje albo udaje, że to robi, więc te bezprzewodowe rzeczy się zachowują jak należy.
Wstałem tak późno, zmarnowałem tyle czasu! I niebawem wracam do budy! Eeech umierać nie żyć jak narazie :D Jedynie co mnie jakoś pociesza, to fakt, że nie długo urwę się z tej masuwki ludzi którzy uważają się za za bardzo cool, więc z niewidomkiem za Chiny ludowe nie zamienią więcej zdań niż to konieczne. Potem college, samo rozwój, imprezy studenckie, i otwarty kampus z wieloma możliwościami. A i Polski sklep w pobliżu będzie! Jak miło :D
A to to ja wiem, wyobraź sobie jaki skok miałem ze szkoły gdzie więkrzość to leniwce lub niedorozwoje intelektualne, do masówki gdzie przez pierwsze miesiące byłęm totalnie zawalony. -- (Zuzler): Tak Senter, a do tego masa nauki. Imprezy to tylko uprzyjemniacz życia, które w większości trzeba spędzać nad książką.
Zależy co studiujesz i ile w tobie jest. -- (Zuzler): Tak Senter, a do tego masa nauki. Imprezy to tylko uprzyjemniacz życia, które w większości trzeba spędzać nad książką.
--
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Naszczęście wybrałem przychylne mi przedmioty, czyli biznes i audio media production, gdzie będzie broadcasting, mixing&mastering, te klimaty. Więc jakkolwiek by nie było, będzie to przynajmniej ciekawe i przyjemne. Nie licząc gotowania, oriętacji i takich tam, ale one też się przydadzą, przynajmniej będzie to z ludźmi którzy rzeczywiście wiedzą co robią. -- (nuno69): Zależy co studiujesz i ile w tobie jest. -- (Zuzler): Tak Senter, a do tego masa nauki. Imprezy to tylko uprzyjemniacz życia, które w większości trzeba spędzać nad książką.
Nie mogę poradzić sobie z jedną grą. Och kurcze! Jak mam przejść dalej? Jak odblokować kolejny świat? Wkurza mnie to już. Ciągle to samo i nie mogę przejść tej gry.
Mam takiego koegę, którego lubię, a on ewidentnie ma mni w gdzieś, choć też mnie lubi. Szkoda, że na ludzi nie można liczyć. Na tych męskiej płci zwłaszcza.
Nie. To nie możliwe. Stara zhlana. Nie dam rady nic zrobić. Mam nadzieję, że nie wywali się tak z całym krzesłem. Nie podniosę jej! Brat nie wróci i nie pomoże! Kurwa co to za życie! Ja się boję! Ledwo do łóżka z człowiekiem ją doprowadziłem! Z nerwów cały latam.