To odwdzięcz mu się tym samym i też go ugryź. :D- (denis333): A mnie cholera jasna komar ugryzł w mały palec. Jezuuuu jak taka pierdoła może skutecznie utrudniać pracę!
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Brat mi sprzedał boxa, mimoże go prosiłem by mi zostawił. Gdybym wiedział to odłożył bym se kasy i kupił nowego w sklepie. W zamian za to chciał mi dać jakiegoś gównianego poda.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Jedyne, co mi się nie podoba to to, że adwokatka pewnej typiary odwołała się w sądzie i sprawa poszła na listopad. Mam nadzieję, że światkowie resztę do kończą i będzie spoko.
To mi trafiła się kotka z pierwszej grupy, ale początkowo była taka spokojniutka. -- (DJGraco): Łooooj, nie nawidzę os i się ich panicznie boję. No cóż, koty tak mają.mTo zależy, jedne to takie typowe zbuje inne koty są spokojne.
--
mi wystarczy ze cos kolo mnie zaczyna latac i mam dosc, i niemusi to byc nawet osa. -- (DJGraco): Łooooj, nie nawidzę os i się ich panicznie boję. No cóż, koty tak mają.mTo zależy, jedne to takie typowe zbuje inne koty są spokojne.
Wszystko przeciwko mnie, wszystko nietak jak bym tego chciał i jeszcze jutro do lekarza i zapewne siedzenie przez godzinę w maseczce, a do tego jeszcze jebana bórza.