Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by misiek 1209 posts last post 5 years ago Closed Page 55 of 61

#1081 2 likes

Miałam całkiem udany weekend, a dzisiaj zakupiłam sobie kilka fajnych, wegańskich rzeczy. W tym polędwicę wegańską. Drogie to jak cholera, ale myślę, że warto było.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#1082 2 likes

No ba, chłopaczki! ;* XD
Ale trzymając się tematu wątku, to muszę napisać, że ostatnimi czasy tak mile się ze znajomymi Eltenowiczami i Eltenowiczkami koresponduje i dyskutuje, iż uznałem, że - chyba - jestem uzależniony od uczestniczenia we wszelakich dysputach. :D

#1083 1 like

No to wbijaj na konferencje, jeszcze siedzimy. ;)

Od wczoraj?! :D Teraz średnio mogje (trza jakoś jeszcze życie prowadzić i zająć się priorytetami). :)

#1085 1 like

No, ja od dzisiaj i sobie to chwalę, jak na księgę pochwał przystało.

#1086 3 likes

A ja spaem. Tak spaem, że och. :P I koperek rośnie. :D
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#1087 1 like

Jaki, kurde, koperek?

#1088 3 likes Edited

Jest pięknie, ciepło, słonecznie... I pierwszy raz od świąt chyba jadłam rybę. No i co z tego, że Gosi zapomniało się sypnąć soli i, że była spieczona? [Znaczy ryba spieczona, GOsia w tym roku średnio po słońcu chodzi. :P] I tak była zajebista. <3

Zuzinku ale ustalmy fakty była jej zajebistość Gosia czy jej zajebistość fishu chyba ryba
a

#1090 1 like

Jej zajebistość ryba, acz jej zajebistość Gosia takoż, albowiem ją usmażyła. <3

woow szaleństwo panno Z :)
a

#1092 6 likes

Nie ma to jak posiedzieć sobie na słoneczku, obok mieć psa i kota, a do tego fajną książkę.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#1093 2 likes

D3 na dziś wyprodukowane. Bez psa i kota co prawda, ale zawsze. <3
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

To jest to. Słońce, telefon z włączonym quizem i nie tak dawno wyczajenie, gdzie epsxe zapisuje konfigi. Prościej z przekazaniem i szypka zmiana wtyku wideo i beatmania zaczeła działać.

#1095 1 like

Pracowicie dziś w miarę. Biedroneczka zaliczona, ubranko dla teleonu odebrane...

No nie to ty wykupiłaś wszystkie lody
a

#1097 2 likes

Ależ skąd! Skupiłam się na owocach i miąsku.

#1098 3 likes

Świetna pogoda.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#1099 1 like

@Misiek. Muszę się z tym zgodzić, kolejny raz się wygrzewam na słoneczku. Mam nadzieję, że taka pogoda zostanie z nami na dłużej.

#1100 1 like

O tak pogoda jest bosska ja od 10 leżałam na huśtawce i wchłaniałam witaminę oraz mrożoną kawę :)
a