Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by misiek 1209 posts last post 5 years ago Closed Page 4 of 61

#61 1 like

Mimo średniego samopoczucia i niewyspania, ten dzień może być jeszcze fajny.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#62 1 like

w sobotę miałem świetną imprezę urodzinową kameralnie 5 osub ale dawno się tak dobrze nie bawiłem no i się postarali uno dla nie widomych mi dali ale nie wiem jak się w to gra

#63 1 like

Znalazła się moja przejściówka do Iphona! Kosztowała 120 zł i zginęła w wakacje, więc sami rozumiecie... Radość mnie ogarnęła, że nie muszę kupować innej.

Hurra, Czwartkowe obostrzenia nie dotyczą klubów sportowych. Od dzisiaj wracam do pływackich treningów.

Dzisiaj jestem bardzo zadowolony.
Dostałem 2 płyty z empiku: hity na czasie jesień 2020 i vox fm w rytmie hitów vol. 2. Chciałem mieć jeszcze vox fm w rytmie hitów vol. 3, ale był problem z dostępnością tej płyty na stronie, więc pani z empiku nie mogła jej zamówić do salonu. Ale mój tata mi ją kupi przez allegro, bo na allegro jest dostępna i tania.

#66 1 like

Zrobiłam właśnie pierwsze zadanie domowe w r akademickim.

#67 1 like

Mam darmową dostawę przez 3 miechy z uber eats i pierwszy raz płacę dwie dychy mniej. Opłaca się studiować na AGH :)
Happy hacking

#68 1 like

A ja będąc ostatnio w biedronce znalazłem paczkowane grześki po 10 sztuk różne smaki. <3

#69 1 like

No cóż, sprawdziłam i Uber Eats u mnie nie działa. Ale to już nie na ten wątek.
Happy hacking

U mnie natomiast działa. Ale zawsze mam stracha jak imie dostawcy to coś abdupodobnego ;)

#71 1 like

@Denis, dawaj, handlujemy. Dostaniesz moje dane za 7 dych :D :D
Happy hacking

W sensie mam Tobie zamówić ubera? :D

Nie oplaca się :O.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#74 1 like

@Paulinux Yyy?
Jak to działa z Uberem?
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#75 1 like Edited

Nie nie, że dostanę te załóżmy 7 dych, a ktoś, kto by się ze mną przehandlował miałby przez 3 miechy darmową dostawę na Uber Eats i pierwszy raz dwie dychy taniej. Wszystko przy zamówieniach od 40 zł. Oczywiście pomysł napisany typowo dla jaj, wszak to niezgodne z założeniem.
Happy hacking

#76 1 like

Ale czekaj, po prostu nie widzę związku Twojego studiowania na AGH z Uberem, a chciałabym, bo ja też studentka. :)

#77 1 like

AGH ugadało się z Uberem i mamy zniżkę, po prostu
Happy hacking

#78 1 like

Ok, rozumiem. :)

NW czy regulamin pozwala na takie łapu capu
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

#80 1 like

No raczej nie, ale i tak przecież piszę o tym zupełnmie dla śmiechu
Happy hacking