Wątki archiwalne

Księga pochwał (wpisy z okresu lipiec 2020 - czerwiec 2021)

Started by misiek 1209 posts last post 5 years ago Closed Page 21 of 61

#401 1 like

Obawiam się, że nie da rady, chyba, że na inny rodzaj tego ciasta, które robi dziewczyna mojego brata

-- (Celtic1002):
A możesz spróbować załatwić przepis?
-- (Wiolinistka):
Nie, zrobiono nam :D

--

--

Ja też, przynajmniej nie będzie trzeba wymyślać co na obiad z robić.
-- (denis333):
Dostałem pełno świątecznych pozostałości od babci. Chociaż jedna pozytywna rzecz na ten dziwny dzień.

--

#403 2 likes

Z dobrych rzeczy dzisiaj - mam naprawionego finalnie kompa! Łiiiiiii!

#404 1 like

Jak kto chce przepis na włoskie Tiramisù, to zapraszam na priv. :)

#405 2 likes

A ja mam dzisiaj nawet fajny dzionek, choć zaczynał się średnio.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#406 1 like

Tyraj misiu XD
Give me a sign.

#407 1 like

Ja mam super dzień. Dzisiejszy zwłaszcza, że nikt dzisiaj na mnie nie wrzeszczał w domku. Jest códownie!
Cholerne wstrętne sample w suno!

#408 2 likes

Sympatyczne Święta mimo wszystko. :)
Dużo dobrego jedzonka, czas spędzony z przyszłym chrześniakiem i kilkoma innymi sympatycznymi ludźmi i parę innych miłych rzeczy. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

A ja się cieszę, bo wczoraj miałam okazję porozmawiać z kimś, z kim się rzadko widuję.
Give me a sign.

#410 1 like

Byłam pierwszy raz sama w parku, który pod względem uksztautowania terenu nie jest zbyt dobrym miejscem do orientacji w terenie, gdyż w przeważajacej wiekszości pokryty jest trawą.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

A kurat dzisiaj nie mam się czym chwalić, niepotrzebnie byłem w domu, zmarnowałem trzy dni ze swojego życia.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

#412 1 like

No to chyba pasuje bardziej do księgi zażaleń.
-- (mustafa):
A kurat dzisiaj nie mam się czym chwalić, niepotrzebnie byłem w domu, zmarnowałem trzy dni ze swojego życia.

--
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

I tak i nie, bo widzisz, weekend się skończył i już będzie lepiej.
:P
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.

A ja się cieszę, że żyję i mogę jakoś tam funkcjonować.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#415 1 like

są święta i z tego się cieszę.
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

#416 6 likes

Cieszę się, że ten wątek został wybrany, bo tak fajnie się czyta o pozytywach, a nie tylko lamenty i narzekania. Z czego ja się cieszę? Chyba podobnie jak DJ Center, że te osoby, na których naprawdę mi zależy są przy mnie i mi to okazują, mimo że nie zawsze łatwy człowiek ze mnie i chciałabym, żeby wiedzieli, jakie to dla mnie ważne, choć pewnie nie potrafię tego wystarczająco pokazać. Wspaniali ludzie, to najpiękniejszy dar od świata.
Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.

#417 1 like

A ja się cieszę, bo mam uulubiony album koncertowy Perfectu! Super!

#418 2 likes

A ja te 2 dni spędziłam z eleganckim towarzystwem.
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

#419 1 like

Cieszę się, bo ostatnio zaczęłam słuchać Rachel K Collier, lubię jej muzykę i jej kanał na youtubie. Fajnie jest widzieć dziewczyny w produkcji muzyki elektronicznej. Niby są, a się ich jakoś nadal nie spodziewamy i cieszę się, że mam kolejny przykład. :)
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.

Który konkretnie?
-- (kmicic92):
A ja się cieszę, bo mam uulubiony album koncertowy Perfectu! Super!

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.