android

Telefon kompaktowy w roku 2020

Started by magmar 373 posts last post 3 years ago Page 13 of 19

Prawda niestety jest taka, że albo kupujesz telefon mały, ale ze słabymi parametrami, albo duży z dobrymi.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Dlaatego zostaje Iphone z lipną baterią.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

Iphone ja bym nigdy nie wybrał na telefon główny, z racji na dwie, poważne rzeczy. Brak czytnika palca i jacka

@Pates, ale ty gadasz głupoty. Przecież parametry to często jest zupełnie inna rzecz niż rozmiar, bo chodzi o ekran żeby był szpanerski bądź trochę mniej szpanerski
Happy hacking

Terazto ty gadasz Paulinux głupoty. Ekran ekranem, ale nie istnieje mały telefon ze snapdragonem 888,, na ten przykład.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

No to to jest 6 cali, a my rozmawiamy chyba o 5,5 najwyżej xD.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

5,9 cala czy oni pogłupieli. Moja xperia ma 4,6

Dla mnie taki telefon jest jeszcze zbyt mały, wymaga używanie brajla któego nienawidzę z całego serca, duszy i jestestwa!

Tak wiem, Arku, tylko Twoje potrzeby są na rynku spełnione.

owszem. No twoje już raczej nie będą, chyba że telefony przybiorą kształt chipó wszczepianych do mózgu. Czasem trzeba się dostosować do świata.

Pogadamy jak coś Tobie nie będzie leżeć.
Jak z jakiegoś powodu będziesz chciał wysłać kogoś/coś do gazu.
Uśmiech.

z androidowych najmniejsze, chociaż już wcale nie małe są samsungi. Mówię o wymiarach i wygodzie trzymania go, a nie o calach ekranu, bo to mylne jest. Ale i samsungi powoli rosną. Iphone rośnie, wszystko rośnie.
po co mi sygnatura?

I dlatego korzystam z Nokii. To jest szaleństwo i nie dam się zdominować przez idiotyczne trendy.

Ale Samsungi mają kiepską baterię.
Przynajmniej model S10E.

A nokia e 52 jest mała i ma genialną hehe

Moja Xperia też niczego sobie.

@Nuno, nawet bez trzech ósemek nic nowego małego na rynku nie dorwiesz, więc to jest średni argument. No chyba że Jelly, ale to jest jedyny tego typu telefon, więc jest przypadkiem anegdotycznym.
Happy hacking

To, niestety jest dyskryminacja osób niewidomych, nawet, jeżeli nie celowa, to jednak dyskryminacja tych, którzy z przyczyn obiektywnych nie mogą kupić małych Maxcomów ETC

Tak naprawdę to możesz. Nauczysz się dzwonić i odbierać, do podstaw wystarczy