EltenLink

Czy opłaca się zainwestować w zakup nowego Ipoda?

Back to Pozostałe

#41 daszekmdn

@Papierek:
Przede wszystkim w Nokii jest z tego co wiem Loadstone, i ponoć mapy dla Polski nadal są aktualizowane.
Facebooka chyba na Nokii też odpalisz z przeglądarki. Zapewne strony z wiadomościami itp również.
SMSY Talks czy Mobile speak czytał.
Dzwonić się nadal da, ale najlepiej poszukać takiej już z HD voice, bo ponoć WCDM mają wycofać gdzieś w przeciągu najbliższych lat.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2020-07-11 03:35

#42 midzi

Fajną opcją do słuchania na iOS jest Foobar. Pliki wrzuca się po FTP, można robić foldery.

2020-07-11 14:46

#43 misiek

Jeśli n95 ma Hdvoice, w co śmiem wątpić to wszystkie symbianowe po 2007 powinny mieć, chociaż u Nokii to też różnie bywało, ale gdzieś czytałem że ma, ja nie zaobserwowałem.
-- (daszekmdn):
@Papierek:
Przede wszystkim w Nokii jest z tego co wiem Loadstone, i ponoć mapy dla Polski nadal są aktualizowane.
Facebooka chyba na Nokii też odpalisz z przeglądarki. Zapewne strony z wiadomościami itp również.
SMSY Talks czy Mobile speak czytał.
Dzwonić się nadal da, ale najlepiej poszukać takiej już z HD voice, bo ponoć WCDM mają wycofać gdzieś w przeciągu najbliższych lat.

--

Chcesz być dilerem? Chcesz być bandytą? Mieć własny burdel, pasuje ci to. Chcesz mieć kopyto i wrogów jak Don Vito? Chcesz iść do puchy, do piachu i na co ci to.
2020-07-11 18:37