[18 plus] Epapierosy. Co o tym sądzicie?
Back to Inne#121 misiek
Nie wiem z jakiej butelki lejesz, ale jeśli standard z cieniutką końcówką to gdy zaczniesz nalewać, powinnaś słyszeć jak zawartość leci do środka. Jak przestaniesz słyszeć to stopniowo odciągaj buteleczkę do góry i lej po krawędzi. Jak będziesz już mieć butelkę dosłownie przy brzegu wlewu atonizera i niczego już nie usłyszysz, znaczy że jest pełen. Wiem pokręcone, ale ja tak robię od lat i do tej pory się sprawdza.
--Cytat (camila):
Siemaneczko. Dołączyłam do grona wapujących ze smokiem Wapepenem 22 i rzeczywiście, cieknie on trochę i traci tego liquidu, co mnie irytuje. Jaki macie patent na zapełnianie bez upierdolenia wszystkiego wokół liquidem? W starterpacku miałam 3: jeden miętowy, drugi jabłkowy, trzeci jakiś jagodowy chyba. Wszystkie o dawce 12 mg/ml i nawet od samego początku tyle mi podeszło bez ksztuszenia się, zataczania, kręcenia w głowie czy innych oznak grubej nietolerancji. :D Poręczny, leciutki, dobrze wykonany, na szklanej podziałce widać ile liquidu zostało. Jeszcze będępróbowała z nabieraniem liquidu igłą do strzykawki 2 ml, bo akurat tyle tam się mieści, i to chyba będzie najrozsądniejszy sposób...
--Koniec cytatu
#122 camila
Toś trafił, nie słyszę niestety, więc odpada. :( niestrudenie próbuję cały czas, a poprzedniego - Ego Aio zalewałam bez problemu... :D
#123 misiek
To odwrotnie niż ja. Egona pozbyłem się najszybciej jak tylko mogłem właśnie ze względu na zalewanie, pierwszego automata Milda z resztą też z tego samego powodu.
--Cytat (camila):
Toś trafił, nie słyszę niestety, więc odpada. :( niestrudenie próbuję cały czas, a poprzedniego - Ego Aio zalewałam bez problemu... :D
--Koniec cytatu
#124 misiek
Ktoś testował może boxa Tesla punk 220 w? Myślę czy go sobie nie sprawić.
#125 zywek
testowałem. Dobry parownik potrzebny, bo grzałki w zasadzie żadne, a przynajmniej nie iwdziałem innych, niż t12 czy t14 do sock tf v12 prince nie trzymają takiej mocy :D
#126 mucha
smoki są łatwe w zalewaniu tak że polecam
#127 camila
@mucha: już opanowałam i jest git. po prostu bardziej musiałam się przyjrzeć atomizerowi :)
#128 misiek
Czyli co, na start atonizer wymienić?
--Cytat (żywek):
testowałem. Dobry parownik potrzebny, bo grzałki w zasadzie żadne, a przynajmniej nie iwdziałem innych, niż t12 czy t14 do sock tf v12 prince nie trzymają takiej mocy :D
--Koniec cytatu
#129 camila
Znalazłam patent do tracenia liquidów przynajmniej w trybie stacjonarnym domowym. Fajka trzeba trzymać po prostu w pionie ;)
#130 zywek
przecież tam na start chyba nic nie dostajesz?
#131 mucha
dostajesz dwie gżałki do każdego e papierosa a po za tym nic wam nie da lepsza grzałka jak napięcia bateria odpowiedniego nie daje
#132 misiek
Dlatego warto wiedzieć jaką baterię obsługuje dany epet.
#133 mucha
bardziej jakągrzałkę ja do góry od swojego v9 kuiłem grzałkę do 130 wat przez przypadek i ta bateria nie dawała rady
#134 zywek
człowieku, bateria bateria. Tesla punk tłucze do 200w, więc co nie da rady?
#135 mucha
ja nie mówiłem o tesli czytanie ze zrozumieniem się kłania
#136 zywek
To ty napisałeś do złej wiadomości. Ja napisałem do Łysego że jak tą teslę kupi to chyba atomizera z nim nie ma od razu
#137 mucha
nie ma bo to jest tylko dół a nie sądzę żeby był sprzedawany w zestawie
#138 zywek
I dlatego to napisałem.
#139 mucha
ale na ali ekspres idzie dorwać taniej jakoś o 5 dych i to z gurą zeusa tak jest w przypadku aygisa tego na jeden akumulator
#140 kokos
Witam a co sądzicie o podgrzewaczach tytoniu np. iqos lub glo?