Nie wiem z jakiej butelki lejesz, ale jeśli standard z cieniutką końcówką to gdy zaczniesz nalewać, powinnaś słyszeć jak zawartość leci do środka. Jak przestaniesz słyszeć to stopniowo odciągaj buteleczkę do góry i lej po krawędzi. Jak będziesz już mieć butelkę dosłownie przy brzegu wlewu atonizera i niczego już nie usłyszysz, znaczy że jest pełen. Wiem pokręcone, ale ja tak robię od lat i do tej pory się sprawdza. --Cytat (camila): Siemaneczko. Dołączyłam do grona wapujących ze smokiem Wapepenem 22 i rzeczywiście, cieknie on trochę i traci tego liquidu, co mnie irytuje. Jaki macie patent na zapełnianie bez upierdolenia wszystkiego wokół liquidem? W starterpacku miałam 3: jeden miętowy, drugi jabłkowy, trzeci jakiś jagodowy chyba. Wszystkie o dawce 12 mg/ml i nawet od samego początku tyle mi podeszło bez ksztuszenia się, zataczania, kręcenia w głowie czy innych oznak grubej nietolerancji. :D Poręczny, leciutki, dobrze wykonany, na szklanej podziałce widać ile liquidu zostało. Jeszcze będępróbowała z nabieraniem liquidu igłą do strzykawki 2 ml, bo akurat tyle tam się mieści, i to chyba będzie najrozsądniejszy sposób...
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
To odwrotnie niż ja. Egona pozbyłem się najszybciej jak tylko mogłem właśnie ze względu na zalewanie, pierwszego automata Milda z resztą też z tego samego powodu. --Cytat (camila): Toś trafił, nie słyszę niestety, więc odpada. :( niestrudenie próbuję cały czas, a poprzedniego - Ego Aio zalewałam bez problemu... :D
--Koniec cytatu
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
testowałem. Dobry parownik potrzebny, bo grzałki w zasadzie żadne, a przynajmniej nie iwdziałem innych, niż t12 czy t14 do sock tf v12 prince nie trzymają takiej mocy :D
Czyli co, na start atonizer wymienić? --Cytat (żywek): testowałem. Dobry parownik potrzebny, bo grzałki w zasadzie żadne, a przynajmniej nie iwdziałem innych, niż t12 czy t14 do sock tf v12 prince nie trzymają takiej mocy :D
--Koniec cytatu