Czy ja wiem? Chyba drożej zwłaszcza po akcyzie. Do tego dochodzi kupowanie grzałek, akumulatorów, szkiełek i innych pierdół, co odpada przy Glo. No i paliwo też w Glo tańsze, choć chyba trzeba je częściej kupować.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
Ja tam mam se dojście do lq w takich cenach jak były przed akcyzami albo i po niższych cenach. Cały czas ten sam podzik, przytyrany życiem, raz w nerwach przeleciał całe biuro od stanowiska pracy do załamania drogi/ zakrętu, otwieranie piwa też nie wyszło mu na dobre, ale działanie jest spoko.
Ja premiksy kupuję nie koncentraty, ale kupuję więcej, niż jedem na raz. Po pierwsze dlatego. że lubię mieć zapasik, a po drugie dlatego. że zmieniam sobie smaki, za każdym zalaniem inny. Do tego bazy, więc trochę mi wychodzi. Ale na glo nie przejdę, tańsze jest, ale dla mnie obrzydliwe. zarówno w smaku jak i zapachu, choć mniej śmierdzi, niż ikos.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.
To lepiej się tu nie chwal, bo wiesz co. :P Ostatnio CBŚ robiło najazdy ludziom, którzy - nie sprzedają dragów, marihuany, tylko kurwa tytoń tańszy niż w sklepie, i lepszej jakości.
Normalnie ustawa przewiduje 36 a nawet 72, też mam do tego dostęp, nie ma się zym chwalić. To po prostu są bazy na solach glicerynowych i jak najbardziej jest to legalne.
Jak mówili poprzednicy raz, że to są sole nikotynowe, więc normalnie można mieć dostęp, a po 2, 12 mg soli niekoniecznie jest równe 12 mg zwykłej. Sole są odrobine słabsze, ale podobno mniej drapią w gardło.
-- (Pitef): Do bazy też mam dojście, i to nie do zwykłej 18 czy nawet 20 jak ustawa przewiduje, a 36 MG. Wlewam ja tego 20 ML i mam 60 ML mocy 12.
no ale taka prawda, że akcyza zapoczątkowała czarny rynek w tej kwestii. Zawsze on był chociażby jak ludzie sobie sprzedawali olejki z bazy i aromatu po jakiejś niższej cenie
Nie no pewnie, że czarny rynek jest, ale nawet jeśli ktoś ma jakieś źródło nieoficjalne to moim zdaniem lepiej na publicznym forum się tym nie chwalić.
ale on nie podaje źrudła jako źrudła tylko po prostu informacje, że je ma. Może to być kolega, który takiecoś może wyprodukować i nikomu nic za to nie grozi
This site uses cookies to enhance your experience.