Nie miałem na myśli Vapepena, po za tym to nie jest box, tylko właśnie pod. -- (mucha): pody to jest nic ciekawego moim zdaniem ani to hmury nie daje ani nic wappen to ni jest pod ale 80 wat to on raczej nie ma a drugą sprawą są nie do końca solidne przyciskiw tej całej reszci lubią się one przycinać po łóższym urzytkowaiu
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
teraz przechodzę na atomizer z robionymi grzałkami, będzie mi to wykonywał znajomek z wapeshopu albo któryś kolega, bo zmieniłem boxa znowu na wismeca z regulacją na pokrętełku i muszę zrobić update sprzętu
Właśnie parownik zmienia na taki umożliwiający kręcenie grzałek. Natomiast boxa jak najbardziej da się ogarnąć. Ja sobie umiałem np ustawić natężenie smaku i wszystko inne za pomocą telefonu i peta w drugim ręku.
Heh, to jakie są dostępne z telefonem? -- (żywek): Właśnie parownik zmienia na taki umożliwiający kręcenie grzałek. Natomiast boxa jak najbardziej da się ogarnąć. Ja sobie umiałem np ustawić natężenie smaku i wszystko inne za pomocą telefonu i peta w drugim ręku.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Spoko, sam mam v12 prince i z zalewaniem jest w porządku. -- (żywek): No ale ja nie miałem, wiec nie wiem jak z zalewaniem. Ja miałem v12 prince do tego.
--
Zależy też czy to drag jakiś od woopoo czy cośkolwiek inne. Dragi są średnie, bo tak jest odsuwany ta część gdzie jest ustnik żęby sie do wlewu dostać, z większymi butelkami czyt. 120ml jest problem.
Wiesz co, ta góra jest dziwna. Jest kanciasta jak i cały box i nawet gwizdek jest kwadratowy, nie okrągły jak to zwykle bywa. Z przodu jest wyświetlacz, nad nim przycisk fire, a pod nim plus i minus. Generalnie box z wyglądu mi się nie podoba, ale wielkością przypomina zwykłego poda, więc jest poręczny. -- (żywek): Zależy też czy to drag jakiś od woopoo czy cośkolwiek inne. Dragi są średnie, bo tak jest odsuwany ta część gdzie jest ustnik żęby sie do wlewu dostać, z większymi butelkami czyt. 120ml jest problem.
--