[18 plus] Epapierosy. Co o tym sądzicie?
Back to Inne#181 misiek
Nie miałem na myśli Vapepena, po za tym to nie jest box, tylko właśnie pod.
-- (mucha):
pody to jest nic ciekawego moim zdaniem ani to hmury nie daje ani nic wappen to ni jest pod ale 80 wat to on raczej nie ma a drugą sprawą są nie do końca solidne przyciskiw tej całej reszci lubią się one przycinać po łóższym urzytkowaiu
--
#182 mucha
jeżeli chodzi o tego rodzaju to v9 jest sensowny nawet jeżeli ktoś chce mieć coś w miarę dobrego jeżeli chodzi o baterię
#183 Pitef
teraz przechodzę na atomizer z robionymi grzałkami, będzie mi to wykonywał znajomek z wapeshopu albo któryś kolega, bo zmieniłem boxa znowu na wismeca z regulacją na pokrętełku i muszę zrobić update sprzętu
#184 mucha
a jaka gura?
#185 zywek
Właśnie parownik zmienia na taki umożliwiający kręcenie grzałek. Natomiast boxa jak najbardziej da się ogarnąć. Ja sobie umiałem np ustawić natężenie smaku i wszystko inne za pomocą telefonu i peta w drugim ręku.
#186 misiek
Heh, to jakie są dostępne z telefonem?
-- (żywek):
Właśnie parownik zmienia na taki umożliwiający kręcenie grzałek. Natomiast boxa jak najbardziej da się ogarnąć. Ja sobie umiałem np ustawić natężenie smaku i wszystko inne za pomocą telefonu i peta w drugim ręku.
--
#187 zywek
Nadal mimo wszystko one są średnio dostępne, ale jednak.
VooPoo x217
snowwolf fmfeng UX
#188 misiek
A jak tam z zalewaniem w tym Voopo?
#189 zywek
ATOMIZER SOBIE KUPJESZ SAM PRZECIEŻ.
#190 misiek
Bratowa ma cały zestaw Voopo.
-- (żywek):
ATOMIZER SOBIE KUPJESZ SAM PRZECIEŻ.
--
#191 zywek
No ale ja nie miałem, wiec nie wiem jak z zalewaniem. Ja miałem v12 prince do tego.
#192 misiek
Spoko, sam mam v12 prince i z zalewaniem jest w porządku.
-- (żywek):
No ale ja nie miałem, wiec nie wiem jak z zalewaniem. Ja miałem v12 prince do tego.
--
#193 zywek
Zależy też czy to drag jakiś od woopoo czy cośkolwiek inne. Dragi są średnie, bo tak jest odsuwany ta część gdzie jest ustnik żęby sie do wlewu dostać, z większymi butelkami czyt. 120ml jest problem.
#194 misiek
Wiesz co, ta góra jest dziwna. Jest kanciasta jak i cały box i nawet gwizdek jest kwadratowy, nie okrągły jak to zwykle bywa. Z przodu jest wyświetlacz, nad nim przycisk fire, a pod nim plus i minus. Generalnie box z wyglądu mi się nie podoba, ale wielkością przypomina zwykłego poda, więc jest poręczny.
-- (żywek):
Zależy też czy to drag jakiś od woopoo czy cośkolwiek inne. Dragi są średnie, bo tak jest odsuwany ta część gdzie jest ustnik żęby sie do wlewu dostać, z większymi butelkami czyt. 120ml jest problem.
--
#195 zywek
No to to nie jest ten, co ja miałem.
#196 mucha
aegis teżjest od vopo a dragi tak osobiście mi się nie podobają a na pewno gura dołączona do ich zestawu nie są jakieś zajebiste
#197 zywek
Zależy co kto woli
#198 mucha
no to prawda ale wybierając rta trzeba pomyśleć czy to dobry pomysł wydawać 140 zł gdzie smak podobnie odda ci dowolna góra w stylu v9 max
#199 mucha
tylko pytanie jak kręcić grzałkę po ślepemu bo średnio sobie to wyobrażam bo te siatki są delikatne
#200 misiek
Sam raczej nie dasz rady.
-- (mucha):
tylko pytanie jak kręcić grzałkę po ślepemu bo średnio sobie to wyobrażam bo te siatki są delikatne
--