Transcription
A kto to był? Kto to był? Kogo tu udawałeś?
Kultura i sztuka (forum mieszane]
A kto to był? Kto to był? Kogo tu udawałeś?
A, jeszcze coś dla jednego tu użytkownika, tylko nie wiem, czy on to akurat będzie znał, bo to dosyć stare jest. Naszek, podejdź no do płota!
A, no też, dobrze. No. A ja to byłem Food Emperor. Food Emperor, jeżeli nie znasz, tak to się pisze. To jest taki Szwed, który nauczył się polskiego. No, jeszcze nie do końca, ale próbuje, próbuje. Już całkiem dobrze gada. Który wystawia na YouTubie, ma swój kanał, ma też swój blog po angielsku i wystawia filmiki kulinarne, na których przygotowuje różne przepisy. Jego. I poza tym jego językiem, prawda, specyficznym, czasem pełnym wulgaryzmów, ale wstawianych w specyficznym, w specyficznym poczuciu jakby humoru, że tam wszystko się sprowadza właściwie do jednego, to u niego cechą charakterystyczną jest to, że ten dramatyzm taki buduje, czyli wiesz, muzyką zwłaszcza, na przykład, nie wiem, przygotowuje jakieś składniki swojej potrawy, a wstawia do tego muzykę, wiesz, jakby wojsko się tam szykowało do jakiejś bitwy, nie, tak jakieś typowo filmowe, filmowe dźwięki tam do tego wrzuca. Także, także koleś jest po prostu niesamowity. No, on te filmiki kręci jeszcze, także można sobie zobaczyć te przepisy też można robić, bo nawet całkiem dobre, chociaż czasem kontrowersyjne, kontrowersyjnie to robi, ale to taką ma filozofię facet. No, on też nagrywa bodajże po niemiecku, po włosku, także, także niesamowity koleś.
O, Marcelku, niezły ubaw na tym forum, Marcelku, co?
No pewnie, pułkowniku. Tutaj się rozpieprzają takie fajne rzeczy, dlatego że napić się z kimś nie można.
No, Marcelku, ale za to, panie Teguszku, można, no, gdzieś dziewczynki sobie przekrochać.
O no! Spadaj mi z tego forum, przychlaście!
Ale Andrzej, no! No co ja ci takiego zrobiłem?
Ale będzie buba!
Czesiu, przestań pajacować i marsz do klasy GDG na ruchy!
ponieważ zostałam upoważniona przez prezesa mojej partii do tego, żeby tutaj wystąpić, więc mogę powiedzieć z całą stanowczością, że SLD nie umiera, SLD ma się świetnie. Wystawimy w nowych wyborach bardzo dobrego kandydata, a może nawet kandydatkę, ponieważ będziemy bronić kobiet przed zapędami kościoła oraz katolickich fanatyków. I dzięki temu obronimy godność Polek przed nimi. No i co jeszcze mogę powiedzieć? No nic nie mogę powiedzieć, ponieważ nie mam pytań, mogą Państwo zadawać pytania, ale dopiero, a właściwie tylko dzisiaj, ponieważ mój głos pozwala na to, żeby, prawda, tutaj z Państwem... być już za dwa dni, zniknę całkowicie i będę mogła się tylko z Państwem kontaktować przy pomocy telewizji.
Takk skal du ha. Takk skal du ha.
Parodiowanie gwiazd Disco Polo powiadasz? To może przez te koty, te koty, te koty oszalałem, albo przez te koty, te koty mruczące oszalałem. Natomiast ja parodiuje ogólnie często właśnie jakieś gatunki muzyki. Typu biorę sobie podkład, zechcę sobie tam śpiewać, rapować, cokolwiek robić, by się ponabijać, jakieś głupoty. Tak specjalnie, żeby było śmiesznie. Ale tą wątpliwej jakości twórczością dzielił się tutaj nie będę.
Szanowni Państwo To jest skandal SLD to jest postkomuna To jest To jest zdrada Zdrada narodu Zdrada polskich katolickich ideałów Szanowni Państwo Ale my My będziemy oczyszczać Ten kraj z postkomunistycznego Okrągłostołowego Układu Układu, który dławił Naszą polskość Dławił naszą narodową Dumę, Szanowni Państwo I będziemy Rządzić wiecznie Najpierw będzie 500 plus Teraz później będzie 1000 plus, a ja Ja będę rządził jeszcze Lat 100, jeden dzień
I czekam na twój mały znak. Kochani, mocniej, w górę ręce, wysoko. Kochani, ja się bardzo cieszę. Myślę, że znacie te teksty doskonale. Także śpiewajcie tutaj z nami. Wszystko w rękach naszych fanów. I tutaj właśnie. Kochani, w górę ręce.
Nå skal vi snakke litt mer om hva vi har skrevet i dag, og hva vi har skrevet i dag i dag i dag i dag i dag i dag i dag i dag i dag i dag i dag i dag i dag i dag. Takk skal du ha. Takk skal du ha.
odkąd zobaczyłem ciebie nie mogę jeść nie mogę spać jak do tego doszło nie wiem miłość o tobie daję zdać nie poradzić mogę na to że miłość przyszła właśnie dziś że w sercu mym jest lato a w moim sercu jesteś ty przez te oczy, te oczy zielone oszalałe gwiazdy chyba już do oczu poznały cały blask a ja serce miłości skradnione i oddałem dawaj zakończ, zakochać się można tylko raz
Er udّferingar til å segja annars. Êstslik h Nikon har alt
O struda! Pięknie!
O, Czeziu, co się stało? O, chodź tutaj, moje dżubaski. Zaraz coś na to poradzimy. O, tutaj, tutaj. O, tutaj. No, wracajcie do klasy, moje dżubaski.