Nie tyle znalezione w sieci, co samo do mnie przylazło. Temat z wiadomości marketingowych, którymi lubi spamować Allegro (brzmi szczególnie ciekawie w kontekście niewidomego odbiorcy): "Paweł, wiesz co mamy dziś dla Smartowiczów? – Kupuj z darmową dostawą Smart!" Jak komuś nie czyta emotikonek, to daję jeszcze raz, tak jak to bezpośrednio poszło z syntezatora: Paweł, wiesz co mamy dziś dla Smartowiczów? oczy – Kupuj z darmową dostawą Smart!
Gruuuuuubo. -- (pawlink): Nie tyle znalezione w sieci, co samo do mnie przylazło. Temat z wiadomości marketingowych, którymi lubi spamować Allegro (brzmi szczególnie ciekawie w kontekście niewidomego odbiorcy): "Paweł, wiesz co mamy dziś dla Smartowiczów? – Kupuj z darmową dostawą Smart!" Jak komuś nie czyta emotikonek, to daję jeszcze raz, tak jak to bezpośrednio poszło z syntezatora: Paweł, wiesz co mamy dziś dla Smartowiczów? oczy – Kupuj z darmową dostawą Smart!
-- (pawlink): Nie tyle znalezione w sieci, co samo do mnie przylazło. Temat z wiadomości marketingowych, którymi lubi spamować Allegro (brzmi szczególnie ciekawie w kontekście niewidomego odbiorcy): "Paweł, wiesz co mamy dziś dla Smartowiczów? – Kupuj z darmową dostawą Smart!" Jak komuś nie czyta emotikonek, to daję jeszcze raz, tak jak to bezpośrednio poszło z syntezatora: Paweł, wiesz co mamy dziś dla Smartowiczów? oczy – Kupuj z darmową dostawą Smart!
--
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"
Wyimek z wikipedii. Absurd do kwadratu. "Huta '99 młodzieżowy zespół tworzący satyryczne słuchowiska dostępne w postaci plików WMA w Internecie. Zespół rozpadł się w 2001 r., za przyczynę podając obawę przed monotematycznością i obniżeniem poziomu nagrań."
A ja myślałem z początku, że będzie buuzię widzę. Czemu nikt tego nie wrzucił hmmm, może dlatego że stare i chore baby dawno temu przestały być zabawne, a prucz kurew i szeroko pojętego wieśniactwa nic w tym czymś niema ciekawego.
-- (misiek): A ja myślałem z początku, że będzie buuzię widzę. Czemu nikt tego nie wrzucił hmmm, może dlatego że stare i chore baby dawno temu przestały być zabawne, a prucz kurew i szeroko pojętego wieśniactwa nic w tym czymś niema ciekawego.
--
Wojna to pokój. wolność to niewola. Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"