Humor, gry i zabawy

Śmieszne znaleziska z sieci

Started by balteam 207 posts last post 2 months ago Page 9 of 11

#162 5 likes

Nie tyle znalezione w sieci, co samo do mnie przylazło.
Temat z wiadomości marketingowych, którymi lubi spamować Allegro (brzmi szczególnie ciekawie w kontekście niewidomego odbiorcy):
"Paweł, wiesz co mamy dziś dla Smartowiczów? – Kupuj z darmową dostawą Smart!" ‌
Jak komuś nie czyta emotikonek, to daję jeszcze raz, tak jak to bezpośrednio poszło z syntezatora:
Paweł, wiesz co mamy dziś dla Smartowiczów? oczy – Kupuj z darmową dostawą Smart! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Gruuuuuubo.
-- (pawlink):
Temat z wiadomości marketingowych, którymi lubi spamować Allegro (brzmi szczególnie ciekawie w kontekście niewidomego odbiorcy):
"Paweł, wiesz co mamy dziś dla Smartowiczów? – Kupuj z darmową dostawą Smart!" ‌
Jak komuś nie czyta emotikonek, to daję jeszcze raz, tak jak to bezpośrednio poszło z syntezatora:
Paweł, wiesz co mamy dziś dla Smartowiczów? oczy – Kupuj z darmową dostawą Smart! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

--
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

O nieee, kupuję. ZNaczy ten, nie kupuję, ale mi się podoba. :)

Ja też kupuję.

-- (pawlink):

--
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

#166 Archived

Wyimek z wikipedii. Absurd do kwadratu. "Huta '99 młodzieżowy zespół tworzący satyryczne słuchowiska dostępne w postaci plików WMA w Internecie. Zespół rozpadł się w 2001 r., za przyczynę podając obawę przed monotematycznością i obniżeniem poziomu nagrań."

Kurcze, fajne to było jak tego słuchałem z 15 lat temu :P
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#168 1 like

Żaden tam absurd, napisali prawdę :).
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#169 4 likes

Wpisałem frazę elten w google
Pierwszy wynik to:
Nazwa produktu Buty robocze S3 stalowe podnoski buty bezpieczne David 45 czarny/czerwony Engelbert

No proszę, mamy davida, mamy eltena prawie
po co mi sygnatura?

Co prawda zabawa raczej graficzna, ale może uśmiechnąć. Otóż strona desz.cz :D

Zdjęcie deszczu, jak można się domyślić po adresie strony :D
Happy hacking

A ja myślałem z początku, że będzie buuzię widzę. Czemu nikt tego nie wrzucił hmmm, może dlatego że stare i chore baby dawno temu przestały być zabawne, a prucz kurew i szeroko pojętego wieśniactwa nic w tym czymś niema ciekawego.
Bo to Polska, nie elegancja Francja. https://www.youtube.com/watch?v=7_OFT0Irn-I

Ja tego nie znam, wrzuć to proszę.

-- (misiek):
A ja myślałem z początku, że będzie buuzię widzę. Czemu nikt tego nie wrzucił hmmm, może dlatego że stare i chore baby dawno temu przestały być zabawne, a prucz kurew i szeroko pojętego wieśniactwa nic w tym czymś niema ciekawego.

--
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

Misiek odnosił się chyba do linku Pauliny. swoją drogą uważam, że całkiem fajnego, Ta kobieta klnie, ale przecież się martwi, no nie?
🇺🇦 🇵🇱

#180 1 like Edited

Usłyszałam czask? :D To ode mnie inna wersja tylko w załączniku. Znajomy podesłał więc nie mam linka.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P