Gry audio (dyskusja ogólna)

shadow rine the eternal hope full voice edition

Started by mojsior 369 posts last post 2 months ago Page 16 of 19

No to może przeinstaluję jeszcze raz.
May the force be with you!

Mam 88 procent w grze i nie wiem gdzie może być te dwanaście. Ma ktoś może pomysł?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

No nie wiem, gdzie byłęś a gdzie nie. :)
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

A ile trybów przeszedłeś?

Czy komuś się udało wycisnąć sto procent?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Ja miałem najwięcej 62%. A też chciałbym tą grę przejść na 100%

No ja na ten momęt mam 92 procent.

ja mam 93%
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

a jak zrobić, żeby to z NVDA wspułpracowało? może ktoś po remocie zrobić?

pfff to nic takiego.
JGT i tyle.
Prosta sprawa.
Zresztą tak jednorazowo to nie działa, bo co jakiś czas trzeba się przelogowywać i tak dalej.
Senter San

coś w konfigach jest nie halo chyba nie działa. klikam strzałkami i tylko dźwięk słychać.

najleprzy jest Ricky translator. Mie wymaga przelogowywania i działa wszędzie, nawet na upartego książki można sobie tym tłumaczyć hehe. Do gier też chińskich czy jeszcze innych bardzo dobra wtyczka.

ale nie umie znaleźć w repozytorium. tej wtyczki.

postanowiłem, że dam szanse wer. fool voice edition, i ta mi działa, ale nie wiem, gdzie Lila w tym lesie jest, mam już prawie 2 lvl miecza.

ona jest w wiosce wróżek

przeszedłem całą grę i sequel, jak na darmówkę jest świetna

a co trzeba zrobić w sequelu?

Zależy w którym miejscu sequela. W sequelu robisz to co w SR lol
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

a gdzie jest sequel?