Dokładnie Łysy. W sumie lepiej zacząć od najprostrzych rozwiązań, potem można szukać przyczyn usterki gdzie indziej. --Cytat (łysy): W takim razie poużywaj trochę telefonu bez karty pamięci i zobacz jak się będzie zachowywał.
--Koniec cytatu
NACJONALIZM UCZY BYCIA DUMNYM Z RZECZY, KTÓRYCH SIĘ NIE ZROBIŁO I NIENAWIŚCI DO LUDZI, KTÓRYCH SIĘ NIE SPOTKAŁo
Dobra, oddaje go do naprawy w najbliższym czasie, bo skoro ma jeszcze gwarancje to czemu nie. :-) Żeby zobaczyć co mu jest. BO nie mam możliwości robienia żadnych eksperymentów z nim, bo tak jak mówiłam, jak mi się coś wysypie, to nie mam pod ręką nikogo, kto mógł by mi pomóc w naprawie. :-)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
Tak na przyszłość, najlepsza apka do czyszczenia to clean master, warto jeszcze wyczyścić pliki buforowane czyli pamięć cache. Co do telefonów huawei to pamięć w nich lubi się psuć. Moja siostra kiedyś tam miała model y6, po jakimś czasie już po gwarancji zaczoł wyskakiwać komunikat o braku pamięci, potem nagle bez przyczyny się wyłączył, i już nigdy nie zabootował systemu. Oczywiście próbowałem naprawy go przez fastboota ale komputer go wcale nie wykrywa nawet po instalacji sterów. Świeci tylko dioda powiadomień na czerwono, potem niebiesko, i później zielono po podłączeniu do ładowarki, i tak bez przerwy. Tak więc już nigdy nie przekonam się jak działa nakładka emui3.0 :-(
Zgadza się. te telefony pamięć mają bardzo hmhm może marną? --Cytat (nsoft15): Tak na przyszłość, najlepsza apka do czyszczenia to clean master, warto jeszcze wyczyścić pliki buforowane czyli pamięć cache. Co do telefonów huawei to pamięć w nich lubi się psuć. Moja siostra kiedyś tam miała model y6, po jakimś czasie już po gwarancji zaczoł wyskakiwać komunikat o braku pamięci, potem nagle bez przyczyny się wyłączył, i już nigdy nie zabootował systemu. Oczywiście próbowałem naprawy go przez fastboota ale komputer go wcale nie wykrywa nawet po instalacji sterów. Świeci tylko dioda powiadomień na czerwono, potem niebiesko, i później zielono po podłączeniu do ładowarki, i tak bez przerwy. Tak więc już nigdy nie przekonam się jak działa nakładka emui3.0 :-(
--Koniec cytatu
NACJONALIZM UCZY BYCIA DUMNYM Z RZECZY, KTÓRYCH SIĘ NIE ZROBIŁO I NIENAWIŚCI DO LUDZI, KTÓRYCH SIĘ NIE SPOTKAŁo