Inne

Grupy w komunikatorze Whatsapp, wersja tekstowa

Started by cinkciarzpl 91 posts last post 2 months ago Page 2 of 5

Dopisujcie na jakim są komunikatorze.
Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.

whatsapp
nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.

Kto prowadzi śmiechoterapię? Ja chcem, dowcipy to kolejne hobby :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Prv
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Jest też grupa religijna, gdzie ludzie dyskutują o Piśmie Świętym i sprawach wiary, podają sobie linki np. do filmów na YT z różnymi konferencjami, homiliami itp.
Radość, moja mała przyjaciółka idzie ze mną przez świat. LINE

moje grupy które wymieniałam nadal aktualne :)

Jest też grupa dla niewidomych rodziców, jak w większości przypadków okresy wzmorzonej aktywności i wzmorzonego milczenia na zmianę.
Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.

do ndroidowej grupy jakiś link jest?

Linki na whatsappie to raczej nie częsta praktyka (spamboty)
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

wiem wiem, ale do grupy o androidzie był na opisujemy to może ktoś zapisał czy coś, przydał by się

Były, ale potem się zmyły z opisywanego powodu niestety. Daj prv, przekażę gdzie trzeba jeśli chcesz dołączyć.

#32 1 like

Do mojej listy grup dodaję pokój o książkach, prowadzony przez kilka osób nie aktywnych na eltenie.

Powstała grupa o kasetach magnetofonowych: Administratorzy Łysy oraz ja. Aby dołączyć należy napisać.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Daszek, jeśli chcesz, nagraj mi reklamę, rozżucę po innych grupach wa.

Dokładnie tak, wszystkich zainteresowanych tematem zapraszamy.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#37 1 like

Do kogo można się zgłosić na grupę książkową? Chętnie dołączyłabym.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

#38 1 like

Na facebooku użytkowniczka Dag K

Oki, dzięki.
"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("

Testownica, jak sama nazwa wskazuje grupa służy do wszelakich testów i dzielenia się ich wynikami z innymi użytkownikami. Prowadzi Dominiczkin obecny na Eltenie pod tym samym nickiem.