Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Jest też grupa religijna, gdzie ludzie dyskutują o Piśmie Świętym i sprawach wiary, podają sobie linki np. do filmów na YT z różnymi konferencjami, homiliami itp.
Radość, moja mała przyjaciółka idzie ze mną przez świat. LINE
Linki na whatsappie to raczej nie częsta praktyka (spamboty)
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Były, ale potem się zmyły z opisywanego powodu niestety. Daj prv, przekażę gdzie trzeba jeśli chcesz dołączyć.
Do mojej listy grup dodaję pokój o książkach, prowadzony przez kilka osób nie aktywnych na eltenie.
Daszek, jeśli chcesz, nagraj mi reklamę, rozżucę po innych grupach wa.
Do kogo można się zgłosić na grupę książkową? Chętnie dołączyłabym.
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
"Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niech przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja." - Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
Testownica, jak sama nazwa wskazuje grupa służy do wszelakich testów i dzielenia się ich wynikami z innymi użytkownikami. Prowadzi Dominiczkin obecny na Eltenie pod tym samym nickiem.
This site uses cookies to enhance your experience.