EltenLink

Grupy w komunikatorze Whatsapp, wersja tekstowa

Back to Inne

#21 gadaczka

Dopisujcie na jakim są komunikatorze.

Dziękuję użytkownikom portalu Elten Link za możliwość obserwowania środowiska niewidomych. Stanowiło to dla mnie etap wstępny do pracy z niewidomymi na żywo.
2019-06-22 17:50

#22 gumeczka3

whatsapp

nie pomagam czusiom mięsnym, julitka i lalar to czusie mięsne.
2019-06-22 18:04

#23 daszekmdn

Kto prowadzi śmiechoterapię? Ja chcem, dowcipy to kolejne hobby :D

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2019-06-23 18:41

#24 cinkciarzpl

Prv

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2019-06-23 21:12

#25 agakrawcow

Jest też grupa religijna, gdzie ludzie dyskutują o Piśmie Świętym i sprawach wiary, podają sobie linki np. do filmów na YT z różnymi konferencjami, homiliami itp.

Radość, moja mała przyjaciółka idzie ze mną przez świat. LINE
2019-06-23 21:21

#26 Irniss

moje grupy które wymieniałam nadal aktualne :)

Mam kota, na punkcie swojego psa
2019-07-02 17:26

#27 MonikaZarczuk

Jest też grupa dla niewidomych rodziców, jak w większości przypadków okresy wzmorzonej aktywności i wzmorzonego milczenia na zmianę.

Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.
2019-07-13 22:46

#28 longshoot

do ndroidowej grupy jakiś link jest?

2019-07-24 09:32

#29 cinkciarzpl

Linki na whatsappie to raczej nie częsta praktyka (spamboty)

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2019-07-24 14:18

#30 longshoot

wiem wiem, ale do grupy o androidzie był na opisujemy to może ktoś zapisał czy coś, przydał by się

2019-07-24 14:47

#31 cinkciarzpl

Były, ale potem się zmyły z opisywanego powodu niestety. Daj prv, przekażę gdzie trzeba jeśli chcesz dołączyć.

2019-07-24 20:50

#32 cinkciarzpl

Do mojej listy grup dodaję pokój o książkach, prowadzony przez kilka osób nie aktywnych na eltenie.

2019-07-24 20:53

#33 luki373737

Witajcie, poniżej przesyłam link do kolejnych grup opartych o aplikacje Whatsapp. Zainteresowane osoby serdecznie zapraszam.
https://www.blindiphone.pl/s/26_jestesmy-rowniez-dostepni-na-whatsapp.html

2019-09-29 00:11

#34 daszekmdn

Powstała grupa o kasetach magnetofonowych: Administratorzy Łysy oraz ja. Aby dołączyć należy napisać.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2019-09-29 10:53

#35 cinkciarzpl

Daszek, jeśli chcesz, nagraj mi reklamę, rozżucę po innych grupach wa.

2019-09-29 13:11

#36 misiek

Dokładnie tak, wszystkich zainteresowanych tematem zapraszamy.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2019-09-29 16:58

#37 Kat

Do kogo można się zgłosić na grupę książkową? Chętnie dołączyłabym.

"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
2019-10-01 19:57

#38 cinkciarzpl

Na facebooku użytkowniczka Dag K

2019-10-01 21:24

#39 Kat

Oki, dzięki.

"Nie wolno się bać.
Strach zabija duszę.
Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie.
Stawię mu czoło.
Niech przejdzie po mnie i przeze mnie.
A kiedy przejdzie, odwrócę oko swej jaźni na jego drogę.
Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. ... Jestem tylko ja."
- Litania Bene Gesserit przeciw strachowi ("
2019-10-01 23:02

#40 Krzycha

Testownica, jak sama nazwa wskazuje grupa służy do wszelakich testów i dzielenia się ich wynikami z innymi użytkownikami. Prowadzi Dominiczkin obecny na Eltenie pod tym samym nickiem.

„Psy cyrkowe skaczą, gdy treser strzeli z bata, ale naprawdę dobrze wyszkolony pies wykonuje skok bez bata (George Orwell Folwark Zwierzęcy)
2019-10-03 21:13