____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Dziękuję za polecenie getthere, bardzo ładnie opowiada o tym, do czeo się zbliżamy. Dla mnie idealne, jak znam drogę. A czy nawigację to też ma? Na razie jeszcze nie miałam okazji wszystkiego wypróbować..
Szanuję zdanie innych, co nie oznacza, że nie mogę mieć własnego.
Co do Poll assist to z @hryniek1 to testowaliśmy z tego co pamiętam znaczy on testował ja sobie słuchałem i na 90 procent zapytań odpowiadał nie rozumiem :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Pytanie w sprawie getthere. Choćbym stawała na rzęsach, kiedy nacisnę "gdzie jestem" słyszę "Nie znam Twojej lokalizacji". Nie jest to kwestia map, bo ok. google czy inne cośtam typu lazarillo rozpoznają. Da się to jakoś ustawić?
to może jednak Get there ma problem, a nie mój GPS, chyba, że po prostu nie może Ci znaleźć sygnału, ale jest to ciekawe co mówisz, bo też o mamusiu! Mam ten problem.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
@skrzypenka. Aplikacja, o której mówisz, to amazing mp3 order. Instant record to tylko skrót, który możemy dodać do ekranu głównego, w celu natychmiastowego rozpoczęcia nagrywania. Sama aplikacja jest świetna, możemy wybierać różne tryby mikrofonu (w niektórych przypadkach będzie dźwięk stereofoniczny, w innych zaś może brzmieć inaczej, np. bez redukcji szumów. Dodatkowo autor deklaruje dostępność dla talkbacka. Wersja darmowa umożliwia nagrywanie jedynie w wav i ogg, ale po aktualizacji do wersji pro mamy dostęp do jakichś efektów na kijeczku, no i dodatkowo możliwość nagrywania w mp3.
to getthere to jakaś lipa. jakoś nie za ryzykował bym pujścia gdzieś nawigując się nią jeżeli nie jest w stanie podać gdzie się znajduję. Ciekawe czy ktoś ją testował tak w terenie.
Dotwalker pro, Seing Assistant move zainstalowane jednocześnie dają bardzo durze możliwości.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
W terenie też podawało mi lokalizację, ale nie po naciśnięciu przycisku gdzie jestem, a po wciśnięciu nawigacji chyba. Coś z samą tą pierwszą funkcją jest nie tak, ale zgadzam się, drogę po drodze opisuje super.
Każda z tych aplikacji ma jakieś menu czy cuś do wybrania punktu początkowego i końcowego, tylko w każdej się to troszkę inaczej robi. Na tyflopodcaście możesz sobie posłuchać, tam jest to najlepiej pokazane, jest i o dotwalkerze, się chyba nie za dużo przecież zmieniło, no i o seeingu, bo... To tak ciężko wytlumaczyć.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Też uważam, że warto mieć Dotwalkiera, singasistanta. A co do get there to się nie wypowiem, bo tylko przez chwile kożystałem.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.