PSE Forum mieszane

Funfiction o nasygnale

Started by ninka 11 posts last post 7 years ago

Transcription

Witajcie! Tak sobie pomyślałam Jest tutaj kilka fanów serialu Na Sygnale I są nawet blogi poświęcone serialowi Na Sygnale Ponieważ są pisane różne fanfiction I tak sobie pomyślałam Żeby stworzyć wątek na forum głosowym I odgrywać różne scenki związane z serialem Na Sygnale Bądź się zależy jaka będzie ilość osób To żebyśmy stworzyli swoją własną historię z serialem Na Sygnale Nie wiem co wy na to Nie wiem czy ktokolwiek się w tym wątku udzieli Ale myślę, że to jest dobry pomysł Zresztą zobaczymy Zobaczymy jak to się rozwinie I właśnie pierwszą osobą Ponieważ zostałam przez nią zaniśpiewana Która się w tym wątku udzieli Zaraz po mnie I ma coś wymyślić niezwiązanego z horrorem Będzie Natalia Znana na Altenie jako Shell Ciekawa jestem jej pomysłów I ciekawa jestem waszej opinii na temat tego wątku Pozdrawiam

Transcription

Stanisław, ty to lepiej uważaj, co mówisz Bo to się może źle dla ciebie skończyć Powtarzając już to Oczywiście, oczywiście Możesz sobie bagatelizować moje zdania i słowa Ale uważaj, już niedługo

#3 1 like

Transcription

– Basiu, przypominam ci, że Stanisław jest jeden. Możesz temu zaprzeczać, ale pamiętaj, dokumenty są w mojej szafie.

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#4 1 like

Transcription

– Oj tam, doktorku, nie przesadzaj. Przecież każdy marzy o tym, by wcielić się w pana rolę. Chociaż tak na chwilę, by zobaczyć, hmm, jak to jest być taką największą zakałą tego szpitala. Powód. Przycisk. Zakończ nagrywanie.

do or do not. there is no try :)

Transcription

To było moje przywitanie No Podebrałaś Hubertowi rolę Natalio, ja nie wiem Hubert cię mianuje Panią Basią Ty jesteś litką Nie, no po prostu masa No No w każdym razie Mniej więcej o to mi chodziło Właściwie nie Mam dla was dwie propozycje Jeżeli by w ogóle ktoś chciał Takie coś robić na Forum głosowym Ale to mam propozycję Właśnie pisania takiego Opowiadania Nie wiem, jak Czytał ktoś się wątek Historia Altyna Czy jakoś tak to się tam nazywa Chodzi mi o to, że Na przykład jedna osoba pisze A właściwie mówi Był piękny, słoneczny dzień Tam Litka z Z Arturem Górą Poszli na spacer Doszli do Nie wiem, do Huśtawki Kolejna osoba mówi Usiedli na niej I zaczęli rozmowę Artur Piękną pogodę dzisiaj mamy Waniec Ty to jak już coś wymyślisz To wymyślisz Przykładowa No Albo też może być Jeszcze druga propozycja ode mnie Odgrywanie ról postaci Czyli, że no na przykład W cudzysłowiu Ten będzie Potockim Ten będzie Basią, ta będzie Litką I tak dalej, i tak dalej, i tak dalej Jeżeli byłby ktoś zainteresowany No to Tylko muszę wiedzieć Musimy supercyzować Którą propozycję I w ogóle czy będą chętne takie osoby Na robienie czegoś takiego Później wyklarujemy pomysł Także no to są moje dwie propozycje Mam nadzieję, że jak chętnie się znajdą Jak nie to po prostu możemy tutaj Odgrywać luźne scenki Taka jak na przykład właśnie była przed chwilą Także no to są moje dwie propozycje I tak dalej, i tak dalej

#6 1 like

Transcription

Tak, też się z Tobą przywitam, prawda? W moim stylu. Wiem, że podebrałam rolę, wiem o tym, zrobiłam to z pełną, prawda, premedytacją i jest mi z tym dobrze. Wiesz co, nie wiem, czy ktoś się jeszcze znajdzie do tego w ogóle, żeby coś takiego robić, ale jeżeli tak, to fajnie, a jeżeli nie, to nie wiem, to albo pociągniemy my to dalej, albo temat umrze. No, w każdym razie. Ta pierwsza opcja, którą przedstawiłaś, mogłaby się sprawdzić, aczkolwiek bardziej bym to widziała, powiem Ci, w formie pisanej niż w formie mówionej. Bo w formie mówionej czegoś takiego jeszcze nie widziałam, żeby opowiadać, na przykład, taką jakąś historię. Bardziej właśnie w formie mówionej. Widziałam tą drugą opcję, czyli, że każdy się wciela w jakąś tam postać i odgrywa, prawda, swoją rolę, no, wiesz, dlaczego ją widziałam, Ty też ją widziałaś, no, nieważne, bo się poplączę w zeznaniach, no, ale mówię, jak się znajdą chętni, jak się ktoś jeszcze wypowie, w tym wątku, to... Możemy coś pomyśleć. A na razie myślę, że to było, prawda, takie coś próbne, te nasze wcześniejsze wypowiedzi, i tak, i może kogoś jeszcze ten wątek zainteresuje. Co do historii Elthena, czy jak to się tam nazywa, nie czytałam, nie widziałam, nie mam pojęcia, gdzie to jest. Jestem zbyt leniwa, żeby tego poszukać. Więc jak wiesz, gdzie to jest, albo ktokolwiek wie, to może mi podesłać linka, czy coś, no. Dziękuję za uwagę. I? I co? I nic. No, to cześć. Powód. Przycisk. Jak to się kończyło? Powód. Nie umiem. Przycisk. Zakończ nagrywanie. A, tu. Przycisk.

Transcription

Słuchajcie, ja się zgadzam z Natalią co do wcielania się bardziej w rolę chyba niż tworzenia historii, bo myślę, że się pogubimy w końcu w którymś momencie i nic to nam nie da. Ale wcielenie się w rolę jest najlepsze chyba tak myślę, bo to jest... Tak czasami się powcielać fajnie.

marzenia się spełniają.

Transcription

Wait, wait, wait mam, Martynku, kochanie Że już tak się wyrażę Że wcielenie się w role Oczywiście Natalia to popierała Ale przy tworzeniu historii W sensie, żeby stworzyć historię Wcielając się w role To dokładnie miałam na myśli Nie, po prostu Dla mnie to też jest właściwie wygodniej No chociaż zaproponowałam dwie wersje Wcielać się w role Niż tworzyć pod kątem takiej Historii ciągłej W sensie właśnie takiej opowiadającej A jak będziemy się wcielać w postacie I też stworzymy jakąś tam właśnie Historię nie taką luźną Taką naszą O ile po prostu będzie z kim I to w ogóle wyjdzie Bo no tego nie mogę zagwarantować To już zależy od reszty No no cóż Myślę, że raczej nikt tutaj już się nie wypowie A jak już się wypowie To każdy znajdzie dla siebie jakąś rolę I nie rzucam na razie pomysłów Ja Ciekawa jestem co wy macie do zaproponowania Jeżeli chcielibyście coś takiego stworzyć Od czego chcielibyście zacząć Kto chciałby być kim

#9 1 like

Transcription

Wiesz co, tak, co do tworzenia jakiejś historii i wcielania się w rolę, ja jestem za, tylko niekoniecznie by mi pasowało robić to na forum głosowym, iż ponieważ, bo z Eltena, jako z programu, korzystam dosyć rzadko, jak wszyscy zdążyliście zauważać, albo i nie, bo też rzadko odpowiadam w tym wątku, albo w jakimś innym głosowym, więc może rozważmy to i przemyślmy to i może się zdecydujmy jednak na to, by robić coś takiego, może pisemnie, nie wiem co wy na to, jakoś się wyłącza, nie umiem, a tak się wyłącza, no spoko.

#10 1 like

Transcription

No chyba, że pojawi się prawna opcja na stronie Eltena, żeby nagrywać wpisy np. z urządzeń mobilnych, ale raczej wątpię, żeby to się działo, stało w najbliższej przyszłości. Więc raczej bym się skłaniała do tego, co właśnie powiedziałam przed chwilą.

Transcription

Myślę, że teraz jest dobrze na forum. Co do jakiego Artur Góra, to jestem zdawany, żeby się wcielił w rolę. A jeżeli chodzi o Stanisława, to... Stanisław, Ty wiesz, że ja Cię nie lubię. Nie mógłbyś tego oddziału zniknąć.