Show and Tell

Music thread: Sing, or play on Your musical instruments or all together

Started by Emrah20 1212 posts last post 10 months ago Closed Page 16 of 61

Transcription

Feliratok az Amara.org közösségétől Mert aki nem ismer, az nem is lát belém A szívem nagy, de vihar várta lelkem És a kelleténél mindig nagyobb a szám De igaz vagyok és soha el nem felejtem Hogy mit tanított az életről a pám Lehet, hogy elkövettem jó néhány hibát Kaptam már eleget a sorstól Tanultam a jóból a rosszból Csendben megyek az úton, nem szólnak hozzám Nincsen szeretőm, nincsen Ágyam, nincs hazám De bárhol járok, nekem mindenütt ugyanúgy jó Én a nyughatatlan világ csavargó Tudom, hányszor imádkozott értem És éjszakánként mennyit sírt anyám Új egy angyat küldött és Minden túl éltem És hogy most is sír, de akkor is büszke rám Lehet, hogy elkövettem jó néhány hibát Kaptam már eleget a sorstól Tanultam a jóból a rosszból Csendben megyek az úton, nem szólnak hozzám Nincsen szeretőm, nincsen ágyam, nincs hazám De bárhol járok, nekem mindenütt ugyanúgy jó Én a nyughatatlan világ csavargó Ha még nem ismersz, ne mondj semmit rólam

Όταν θα κοιτάς την θάλασσα
Χωρίς να το θέλεις, θα βλέπεις εμένα
Και τα μάτια σου θα ‘ναι θλιμμένα
Όταν θα ξυπνάς στον ύπνο σου
Χωρίς να το θέλεις, θα σκέφτεσαι εμένα
Και θα νιώθεις μεγάλο κενό

Nice songs

Transcription

thank you very much well they were recorded a pretty long time ago now but yeah I still have them so I was like why not to post them so yeah that's why that's how they got posted but yeah thank you

Do you have any new songs?

Not really. Planning to cover more, but that needs time and that I currently don't really have.

Transcription

Rear Rear, rear, rear, yay! Rear Rear, rear, rear, yay! Um, um, yay!

What is that?

ahaahah, anyaudio flashbacks, lol

Transcription

Τώρα θα δεις τα χρώματα να αλλάζουνε Και τα βουνά να σμίγουν ένα-ένα Άγγελοι σ' αθνητή θα σ' αγκαλιάζουνε Εχθροί θα σου μιλούν αγαπημένα Τώρα θα πιω νερό απ' το ποτήρι σου Δίκα σου θα' ναι πια όσα δεν έχω Θα σπρώξω ουρανό στο παραθύρι σου Κι ό,τι δεν άντεχα θα το αντέχω Τώρα θα πιάσω σπίτι σου Στο παράδεισο Τζαμαϊκό παιδό σε παραλία Του έρωτα θα βάλω το πουκάμισο Και θα νικήσω δίχως πανοπλία Τώρα θα δεις μες της ψυχής τα υπόγεια Τραπέζι με ψώμη, νερό κι αλάτι Τώρα που δεν υπάρχουνε διώδια Που πέφτησαν ζεστοί βροχοί αγάπη Τώρα που δεν υπάρχουνε διώδια Που πέφτησαν ζεστοί βροχοί αγάπη Τώρα που δεν υπάρχουνε διώδια Που πέφτησαν ζεστοί βροχοί αγάπη Τώρα που δεν υπάρχουνε διώδια Που πέφτησαν ζεστοί βροχοί αγάπη

The blind Conlanger

Transcription

Τώρα θα δεις τα χρώματα να αλλάζουνε και τα βουνά να σμίγουν ένα ένα Άγγελοι σαν αθνητή θα σ' αγκαλιάζουνε, εχθροί θα σου μιλούν αγαπημένα Τώρα θα πιω νερό απ' το ποτήρι σου, δίκα σου θα νιπια όσα δεν έχω Θα σπρώξω ουρανό στο παραθύρι σου κι ό,τι δεν άντεχα θα το αντέχω Τώρα θα πιάσω σπίτι μου Τώρα θα πιω νερό απ' το ποτήρι σου, δίκα σου θα νιπια όσα δεν άντεχα θα το αντέχω Τώρα θα πιω νερό απ' το ποτήρι σου, δίκα σου θα νιπια όσα δεν άντεχα θα το αντέχω Τώρα θα πιω νερό απ' το ποτήρι σου, δίκα σου θα νιπια όσα δεν άντεχα θα το αντέχω Τώρα θα πιω νερό απ' το ποτήρι σου, δίκα σου θα νιπια όσα δεν άντεχα θα το αντέχω Τώρα θα πιω νερό απ' το ποτήρι σου, δίκα σου θα νιπια όσα δεν άντεχα θα το αντέχω Τώρα που δεν υπάρχουν αιδιώδια, που πέφτησαν ζεστοί βρόχοι αγάπη Τώρα που δεν υπάρχουν αιδιώδια, που πέφτησαν ζεστοί βρόχοι αγάπη

The blind Conlanger

oh man, you did quite a chalange out of that :)

Lol
The blind Conlanger

Transcription

Thank you. Thank you. Thank you. Thank you.

The blind Conlanger

#314 3 likes

Transcription

Na szlak moich blizn poprowadź palec, By nasze drogi spleść gwiazdom na przekór. Otwórz te rany, a potem zalecz, Aż w zawiły losu ułożą się wzór Z moich snów uciekasz nad ranem, Cierpka jak agrest, słodka jak bez. Chcę śnić czarne loki splątane, Piołkowe oczy mokre od łez.

Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#315 1 like

Wow Lwica, this was great! :)

#316 1 like

Thanks. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Hey guys. Wow. I just caught up with all the posts. 175 to be exact. Lol. I love them. I really want to share a peace of music that I did, but, I don't know how to attach an audio file that was recorded a while ago.
The Dino Roar has roared!!!!!

Lol. never mind. I just found the Attach a file button. Lol. Sorry about that.

Ok, so, I will upload a song I did back in 2013 called She Said. I was in a band as the drummer. Unfortunately, the drums here were recorded in the mix via my iPhone hooked up to the board and I ran Sample Tank with a pretty ok drum set. I don't really like it, But, It will do I suppose. Lo. Also, the destortion guitar gets a bit over powering near the end, so, sorry about that. Wish I could have been mixed a bit better than that. But, Hope you like it anyways.

Hmmm. I attached a file. But, I can't find it in the thread now. Hmmm?