nowe wersje Commentary
Back to Commentary screen reader#1 violinist Archived
Przypis moderacji:
Proszę pisać w tym wontku tylko o nowościach dotyczących csr. Inne wpisy będą kasowane.
wersja:
2.0.201002i
program można pobrać pod stałym adresem:
http://violinist.pl/jieshuo/jieshuo.apk
#2 violinist Archived
wersja:
2.0.200429
poprawki błędów.
#3 violinist Archived
wersja: 2.0.200501
*Dodano możliwość przypisania dolnej części ekranu jako paska szybkiej nawigacji.
#4 violinist Archived
nowa wersja! :-) 2.0.200502. A co w niej? Dodano możliwość wysyłania własnych tematów dźwiękowych na serwer z poziomu programu :),
#5 violinist Archived
no to dla leniwych :)
#6 markus1234
A nie ma jakiegoś automatycznego aktualizatora? Mam wersję darmową, zaznaczona jest opcja żeby sam pobierał, ale to chyba nie działa.
#7 violinist Archived
nie dziala i dzialać raczej nigdy nie będzie
#8 balteam
Wiolinist, jak to samo jest pod linkiem co w załączniku, to nie dodawaj załączników, niepotrzebnie tylko miejsce to zajmuje.
#9 violinist Archived
no to samo, ale dałem dla ułatwienia.
#10 balteam
No to usuwam. Bez przesady, każdy w link kliknąć potrafii, a miejsce ograniczone jest.
edit: usunę wpis, jak nowa wersja dojdzie.
#11 longshoot
co ile oni to aktualizują, i gdzie można zdobyć jak najszybciej update?
#12 balteam
Najszybciej na grupie telegramowej na csr, aktualizacje raz na 2, może 4 dni, ale nie ma co niewiadomo jak często instalować, to w końcu bety, dla ludzi nie chcących testować i narzekać, że coś nie działa, polecam stabilki, raz na 3 miesiące. Jak wyjdzie jakaś stabilka to Wiolinist może wrzuć drugi link do niej, wgl na swojej stronie dobrze by było jak by był link do bety i do stabilki.
#13 violinist Archived
ale ja nie wiem która to stabilka a która beta
#14 balteam
Też nie wiem, jak wyjdzie pierwsza international to dodaj ją do stabilkowatego linku, na telegramowej grupie na bank ktoś napisze, która to będzie.
#15 papierek
tak, dobrze by było rozróżniać bety i stabilki
#16 violinist Archived
ale nie ma nigdzie napisane która to beta czy stabilka..
#17 balteam
No na razie nie ma.
Jak będzie to ktoś na grupie napisze, wtedy stworzysz link wersja stabilna i go nie będziesz ruszać puki kolejna za te 3 miesiące nie wyjdzie.
a drugi link to będzie aktualizowana beta.
#18 longshoot
żądnyhnaktualizacji, tak często pamiętam były ostatnio a teraz już 4 dni prawie czy coś i isza?
#19 longshoot
violinist czego o nowych wersjach nie powiadamiasz
#20 violinist Archived
narazie nie wysylam bo ponoc są jakieś błędy w tych betach.