Testowe forum mieszane

Test testowy

Started by monstricek 286 posts last post 5 days ago Page 1 of 15

#1 1 like

Transcription

Dzień dobry. Teraz zobaczymy jak to działa. I pierwszy post jest głosowy, jak słyszycie. No i zobaczymy, czy uda się dodać po głosowym post tekstowy.

#2 1 like

Post tekstowy. Chyba się udało.

#3 1 like

Faktycznie. Działa.

Transcription

Dzień dobry, działa. A wątek głosowy, żeby tworzyć to taki średni pomysł, bo właśnie jak komuś się nie chce specjalnie gadać i myśleć nad tym, co powiedzieć, to potem ci, co nie lubią forumu głosowego będą musieli się przebijać przed wątki mieszane i głosowe. Także to jest ten przeciwko, chyba, żeby domyślnie było wyłączone na forum tworzenie jakichś tam tych jednorodzowych wątków głosowych, mieszanych i tekstowych, by się wybierało, czy ma być głosowe, czy tekstowe. No, ale to trochę więcej ustawień się robi, no nie wiem, kto jak tam chce. To i tak wpis tekstowy, także jakby to było istotne, to bym odpowiedział w becie, ale zobaczymy, ile osób czyta, czy w właściwym wątku.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

#5 1 like

Transcription

to świątko głosowe

Happy hacking

#6 1 like

Teściątko tekstowe
Happy hacking

#7 1 like

@Balteam Ale one chyba mają być dostępne w typie tworzenia forum, więc na tekstowym forum nie zrobisz mieszanego wątku... Jeżeli o to Ci chodziło.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#8 1 like

Transcription

No, mniej więcej o to. Także spoko, jak będzie jakoś to tam normalnie zrobione, informacja, że to jest forum mieszane, dojdzie tekstowe, to w sumie okej. Jest to sprawa propozycja.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Ale ciekawe, czy jakbyśmy gdzieś zrobili forum mieszane, to jak by to się zachowywało w stabilkach :D
Happy hacking

#10 1 like

Transcription

A to zrób. Masz chyba jakąś grupę. Ja wszystkie pousywałem chyba. Takim jestem dobrym adminem, że chyba, że nawet nie jestem pewien. O, już mam. To jak chcesz, to dołącz do grupy coś tam o Tiflospace'ie. To stworzę i możemy przetestować, tylko tam w sumie mało osób jest. To jak masz jakąś inną, to u siebie stwórz.

Transcription

Na razie mam jeszcze starą wersję, więc nie będę jej aktualizował pewnie tak szybko, więc w swojej grupie nie stworzę. A specjalnie tak wolno mówię, żebyś Paulinux zrobiła użytek z funkcji przyspieszania.

Ale ja stabilki nie mam
Happy hacking

#13 1 like

Transcription

Ciekawe, teraz nie mogę wpisów tekstowych tworzyć, a co do tego, że nie masz stabilki, dlatego myślałem, że masz jakąś grupę popularną, w której ludzie mają stabilki i będziemy testować.

ale nie chcę zrobić im kuku
Happy hacking

Tester wytestował testowe testy, czy testowanie ich jest testowo bezpieczne
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

Transcription

Aterraza, ¿qué sos?

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#17 1 like

Transcription

Jestem ciekaw czegoś innego. Jeśli na przykład na takim forum mieszanym umieścimy wątek z innego forum, na przykład z tekstowego lub z głosowego, to co będzie z tym wątkiem? Czy zostanie on też przekształcony w tryb mieszany?

#18 1 like

@monstricek
Tak.
#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.

#19 1 like

Transcription

Jak działa w stabilce? No generalnie ja mam jeszcze starą betę i mi się po prostu nagrywa.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

No to siup! Testujemyyyy. Kotyy są dwa.