Forum

gta 5 jest teraz dostępne

Archiwalne

1 / 2 Next

exterminator

#1 ·

Siemanko chcę wam przedstawić mod od liama ervena do gta 5. Ten mod jest darmowy, możemy bez przeszkud celowadź do ludzi, mamy tam jakąś liste obiektówpojazdów, możemy sobie se spawnować pojazd bez konieczności wpisywania kodów itp. mod działa z nvda nie stety misjje jest trudno z tym wykonać ale słyszałem że niektórzy prubowali. bardzo mi się podoba hodź nie mam gta ale tylko słyszałem rużne letsplaye i opińje
Time to exterminate.

mojsior

#2 ·

z tego co wiem towykonanie misji jest niestety nie możliwe i nie wynika to z tego że liamowi się nie chce tylko z pewnych rzeczy które niestety w samym gta są nie do przeskoczenia.
Niestety misje dzieją się bardzo szybko wymagają od nas reakcji i mod niestety nie nadąża za pewnymi rzeczami.
Ale jak toś chce to działa jedyny warunek to jest posiadanie sejwa gdzie wszystko jest ukończone

exterminator

#3 ·

taki save można pobrać z strony liama.
Time to exterminate.

exterminator

#4 ·

mam sprawkę czy mógł by się ktośzemnom podzielić gta5 na priw? baaaaardzo potrzebuję proszę! nie mogę z jakiegoś powodu kłupić jej na steamie. zgóry przepraszam.
Time to exterminate.

pates

#6 ·

Kupcie
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

exterminator

#7 ·

no nie moge właśnie jak bym mógł to bym kłupił już daaaaawno na steamie. ale tam jest jakiś problem że nie mogę tego kłupić
Time to exterminate.

longshoot

#8 ·

bez przesady z tą dostępnością

exterminator

#9 ·

ja wiem, to tylko takie malutkie dowstawki...
Time to exterminate.

mojsior

#10 ·

jak już wspominałem ta dostępność nigdy nie będzie taka jak powinna, co wynika z samej konstrukcji gry, ale jak ktoś lubi robić rozruby to jak najbardziej może

mucha

#12 ·

to się fachowo nazywa halucynacja trzeba odstawić lsd

exterminator

#13 ·

ale oco ci hodzi?
Time to exterminate.

mojsior

#14 ·

to jest jego opiiiisssssssssss

mojsior

#15 ·

przepraszam ale to wynika z mulenia sie eltena i z tąd taki wpissasz

exterminator

#16 ·

masz rację to byłmojsior opissssssssssssssssssssssssssss
Time to exterminate.

exterminator

#17 ·

czy ktoś mi powie czy erven zmienił skruty klawiszowe? bo ja nie mam numpada a w starej wersji bprzełanczało się opcje klawyszami numerycznymi
Time to exterminate.

exterminator

#18 ·

no to przerąbane jak w to grać bez numpada? znacie jakiś program który go zastępuje?
Time to exterminate.

zywek

#19 ·

Nie da się i nie będzie sę dało po 1. Po 2 zainwestujcie sobie może najpierw w kartę graficzną żeby grać w gta. To po raz. Po 2 da się zrobić dostępność większości rzeczy. Mi się po prostu nie chce.

zywek

#20 ·

Oczywiści misje i tk nei będą dostępne, ale wsyzstkie menu, wszystkie napisy itd.
1 / 2 Next