no ja czytałem tweeta od ludzi zajmującymi się dostępnością w microsofcie gdzie pisali że właśnie na bemyeyes służą pomocą w rozwiązywaniu problemów z ich produktami
Tak, Microsoft to pierwsza firma oferująca tego typu usługę w ramach Be My Eyes, ale dotyczy to tylko USA, w Polsce na razie jeszcze nikt nie korzysta z tej opcji.
Oj Łysy, a jak robisz rekonesans Tap Tap See czy innym KNFB Reader to co niby robisz, jeżeli nie zdjęcia? Są to zdjęcia Live, ale przecież zdjęcia! A te enigmatyczne nie wiadomo co, które czasem prezentuje Tap Tap See jako "rozpoznane zdjęcia" napewno nie pomogą przy rozpoznaniu czegoś na maleńkim pasku błyszczącej powierzchni. A te powiadomienia faktycznie są dziwne, zwłaszcza na poczcie, bo przypomina to jakiś newsletter portalu typu wizaz, polki czy innych, ale przecież da się je wyłączyć.
Pewnie jakieś coś gdzieś zaznaczone. Ja nie dostaję nic oprucz newslettera raz na miesiąc chyba.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.