Pogaduchy o wszystkim

luźna rozmowa

Started by strowbery 34 posts last post 4 years ago Page 2 of 2

Transcription

ale w sumie można powiedzieć standardowo póki co w domu no ewentualnie idziemy do sklepu z powrotem gdzieś tam się może kolega odwiedzi no i mam mikrofon olimpusowski MS chyba 200 czy 20 już nie pamiętam taki malutki, stereofoniczny do testów no to gdzieś coś może jakieś wpisy się pojawią z tego mikrofonu może gdzieś będę szedł do sklepu czy coś jest taki malutki mikrofonik wpinamy go do rejestratora i nagrywamy, tylko niestety ale musimy rejestrator trzymać w ręku bo on jest bezkablowy po prostu wpinamy takie urządzenie i tyle no a więc będą testy tego mikrofoniku jakiś tam ambient się może pojawić czy coś takiego z tego mikrofonu tak

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

Transcription

A tak by to było Paulino, to podgłoś sobie mikrofon, jakbyś mogła, bo no trochę cicho jesteś i nie chodzi o to, że była ta pierwsza i że cicho mówisz, ogólnie ten mikrofon jest jakoś cicho ustawiony i na przykład jak mówi po tobie Mati, to ja muszę ściszać głośniki, bo mnie uszy rozsadzają, więc to takie trochę ten.

Transcription

Gracjanie, otóż mikrofon nie jest cicho ustawiony, on jest dobrze ustawiony, ponieważ ja, że było późno, no to ja mówiłam ciszej, dlatego, że wszyscy spali, ja nie. No i cóż, a co do mikrofonu Mateusz, no to czekamy, ja w przeszłości, jeszcze w sensie w przeszłości, kupię sobie, znaczy zamówiłam sobie ramię z poflitrem do mikrofonu studyjnego, więc już nie będę odlała się od mikrofonu za bardzo, bo on teraz popi, więc czekam na to ramię. Także tyle ode mnie i Gracjanie, naprawdę, chyba ma coś zasłuchać, bo Mateusz jakoś narzeka.

<3 :* <3

Transcription

Cześć tu Arek, każdy mówi coś o sobie, ja też coś powiem, jestem na antenie od roku, no chyba 2018. Mam takie od czasu kiedy dostałem instalację pierwszą antena 2.3.4 od Ninki. ... i... ... bo z reszty ona powiedziała mi antena. ... ... I chyba się bardzo cieszę, że jestem z wami. To jeszcze... Mamy lat 44. W tym roku, 1 czerwca będę miał 45 lat. No i... lubię zespód. Jak chcecie więcej, to pytajcie śmiało. Opiniam na wszystkie. Więcej rozsądku, oczywiście. No, w tym razie, pa.

Transcription

Miło cię widzieć, Arek. Miło, że zajrzałeś do wątku. No i cóż, tyle z mojej strony.

Transcription

Hej wam, mam pytanko jak to, jak teraz wysłać ten wpis audio, ponieważ teraz się trochę pochraniło coś, ponieważ nie ma opcji wyślij, jeżeli utworzymy nowy wpis.

Transcription

Jak to nie ma opcji wyślij, jak przecież wysyłałeś ten post, no nie rozumiem.

#28 1 like

Transcription

Może mu się zbogowało coś. Serza głos, a dopiero się obudziłam. Więc mogło tak się stać, że mogło mu się zbogować.

Transcription

Dzień dobry moi mili, z tej strony Karol z Łodzi, nisko się Wam kłaniam. Dzisiaj dołączyłem do Eltena i tak sobie powolutku tutaj oglądam, co tu jest, jak tu jest, jak się to obsługuje. No widać, że całkiem sympatycznie, znalazłem to forum głosowe i postanowiłem do Was dołączyć, abyśmy sobie mogli od czasu do czasu o czymś tam porozmawiać. No i cóż, trzymajcie się, dobrego popołudnia życzę i może to tyle na Wam. Dzień dobry.

Transcription

Miło Cię poznać, Karolu, miło, że wpadłeś i zapraszam częściej, jeśli tylko masz ochotę.

Transcription

A no cóż mogę powiedzieć, jak będzie czas, to i będzie ochota, jak to w życiu.

Transcription

Witajcie moi drodzy. Jeszcze jedna wiadomość ode mnie, bo tym razem jestem ciekaw jak też będzie mnie słychać, jeśli zamiast nagrywać się przy pomocy mikrofonu wbudowanego w laptopa podłączę mojego starego poczciwego Zuma H2n. Kiedyś już to robiłem w przypadku Team Talka i było całkiem całkiem, więc mam nadzieję, że i tu będzie równie przyzwoicie. Pozdrawiam Was serdecznie.

Transcription

No ja również Ciebie witam, polecam się przywitać w wątku. Chyba jest wątek na polskiej społeczności LT na jakiś głosowy albo tam tekstowy, tam do wyboru, do koloru. Przywitaj się, poznajmy się, albo coś w tym stylu, już teraz sam nie pamiętam. Generalnie z tego Zuma Cię dobrze słychać, ja też mam Zuma. Ja mam Zuma H1n, tylko że akurat nie podpiąłem go teraz, dlatego że obecnie jest on pożyczony komuś innemu. Bo ktoś inny tam go wykorzystuje do jakichś celów, więc na razie ja go nie mam. Tak jakby przy sobie. Pozdrawiam.

Transcription

Miło Cię usłyszeć, Gracjanie, po dłuższym czasie i też kolegę dobrze słyszę. Coś mi się porobiło z dźwiękiem, nie wiem, może mi się wydaje, ale coś mi mikrofon szaleje. Także no fajnie Was słyszeć znów. I tak, rzeczywiście jest wątek. Poznajmy się bodajże, tak, poznajmy się. I też są wątki mieszane, można w nich też brać udział, w sensie nagrywać można się. Także no, tyle z mojej strony.