Witajcie! Tu pogadajmy o tej, chyba w pewnym momencie najpopularniejszej platwormie do gier. Jakie gry lubicie? Jakich mniej? Może powiecie nicki, moglibyśmy grać razem? A może w ogóle wolicie rs games? xd. Dzielmy się opiniami. Zacznijcie, a ja się gdzieś tam niżej wypowiem, jak troszkę wrócę do grania. :)
rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
Ja jednak wolę quentin. Gry: monopol, battle ships, domino, farkle, 1000 miles.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
A ja wolę rs games. mimo tego, że gier jest mniej, to w wyżej wymienionej platformie postawiono na stabilność. Ostatnio w quentinie nie da się założyć konta. Sprawdzałem chcąc założyć konto dla koleżanki. Potem koleżanka utworzyła swoje, drugie konto. Na oba konta przyszły maile z linkiem aktywacyjnym. W obu przypadkach nie dało się zalogować. Aczkolwiek ja osobiście gram na gameroomie. mój nick to dj_denis a gry to: Monopoly, 1000 miles, scientific war, rummy, uno (choć w tym ostatnim przypadku nie lubię przekombinowania ze strony quentina z tymi dziwnymi zasadami na kiju. Ta gra zdecydowanie lepiej odwzorowana została przez rs games).
ja mam konta i tu i tu, a i tu i tu nazywam się pates2. Wolę quentina, chociaż w rs też są fajne rzeczy np muzyczka w grach i więcej dźwięków i bardziej realistyczne dźwięki w 1000 miles. Uno masz rację denisie w rs jest lepsze, ale w quentinie problem z dźwiękami można fajnie rozwiązać za pomocą soundpacków. Wgl quentin jest bardziej rozbudowany
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Witajcie. Co do gier w jakie grywam na QCGC: 1000Miles, Ninety nine, battleship, Farkle, The little exam i tyle. Na RS games: Uno, 1000Miles, Battleship, Farkle, pig, Go fish.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
ja jeżeli chodzi o playrooma to tysiąc miles, little exam, domino, no i chyba wszystko. Jeżeli chodzi o rsgames to zdecydowanie monopoly i uno, czasem battleship się zdarzy. Powiem szczerze że w monopoly to najbardziej lubię grać po pierwsze to moja ulubiona planszówka a po drugie lubię monopoly na rsgames ze względów sentymentalnych, to było pierwsze audio monopoly dla nas. Nigdy nie zapomnę tych przegranych godzin w monopoly, pamiętam jak monopoly było osobną apką na windowsa, która wymagała net frameworka 3.5 oraz directx z kwietnia 2010. Nigdy nie zapomnę czasów kiedy w osw w Dombrowie górniczej na każdym kompie na którym był oczywiście xp instalowałem frameworki i service packi3 żeby sobie w monopoly zagrać ojoj to były piękne czasy
Jakiedyś grałem w 1000 miles, na rs games, ale teraz nie mam tego za instalowanego, ale może czas wrócić bo fajna gra. Zawsze chciałem się na uczyć grać am w monopoly, ale nigdy nikt nie potrafil mi pokazać jak się w to gra. W sęsie nie spotkałem jeszcze kogoś kto by w to potraił grać.
This site uses cookies to enhance your experience.