Cześć. Używam androida i za chwilę mnie zczyści, wiadomości na W-A się bugują i czasem nie da sę ich odczytać, gdzie mogę znaleźć te wiadomości w folderze whatsapp na telefonie? Jeśli sa zakodowane, to chciałbym odkodować i sobie odczytać.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Ale co to konkretnie znaczy, że się bugują? Pierwsze słyszę, a używam tego komunikatora jakieś 2 lata.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
A jesteś pewien, że to nie emotki? Ja tak mam z messengerem ostatnio
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
No dobra... jeśli możesz wejsć w daną konwersacje ale nie możesz odczytać wiadomości to może spróbuj ją po prostu skopiować i wkleić do jakiegoś notatnika lub innego czegoś...
Jeżeli problem jest dalej aktualny to mogę uruchomić jakiegoś androida który leży w jakiejś szafie i sprawdzić gdzie zapisują się te wiadomości :p No chyba że już to wiesz
No to jedyna opcja to eksport czatu na jakiegoś dropboxa czy inne coś i odczytanie tej wiadomości. Ewentualnie zainstalowanie sobie whatsapp Web na komputerze.