Witajcie. Mam propozycję, jako że pontes media downloader mi nie działa, dodanie możliwości pobierania playlist z youtube, najlepiej w tle a jeśli nie da się w tle o np napisanie programu dołączanego do eltena pobierającego playlisty.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Ja nawet jeżeli ne będę teo używał to... Czemu mam odbierać możliwość pobierania innym userom? Komentarze mi się to nie przyda są... No nie na miejscu, tym bardziej bez poważnego uzasadnienia. Jak czytam ja takie wpisy to aż mi się pazórki z poduszek łapek wysuwają.
Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW
Propozycja odrzucona. Nie do końca o to chodzi. Eltenowy Youtube ma być prostą wyszukiwarką. Jak zaczniemy go rozwijać do wszystkiego, okaże się, że wymaga utrzymanie go zbyt wiele czasu.
#StandWithUkraine
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
This site uses cookies to enhance your experience.