Undead assault powrócił!
Back to Archiwalne#81 patrykkubaszczyk Archived
No dużo, i raz tylko mi się dzisiaj udało zagrać, ale ostatnio, jak było 67 ludzi, to było stabilnie.
#82 patrykkubaszczyk Archived
gameplay.
https://youtu.be/S_RqSJ-EAds
może chwilowo być nie dostępny, bo sie przesyła.
#83 balteam
No, mój rekord to runda 37, 911 zombi, ale babka w tym czasie zabiła 1750:D
Wszysto zależy od taktyki, moja powolniejsza, ale działa.
#84 longshoot
mój runda 45 i 2257 zombie
#85 djsenter
Runda 45, to obok longa byłęm, więc trochę sobie zabieraliśmy nawzajem ale 1800 zombie.
#86 patrykkubaszczyk Archived
A już się ustabilizował serwer?
#87 djsenter
Raczej ttak.
#88 patrykkubaszczyk Archived
To dawaj, sprawdzę z tobą.
#89 djsenter
Ja akurat będę mógł albo bardziej popołudniu, albo wieczorem, ale będę, spokojnie. Napisze albo znajdziecie mnie.
#90 patrykkubaszczyk Archived
to dawaj kto dołącz, zobaczymy, czy się ustabilizował.
#91 daszekmdn
--Cytat (balteam):
a w ile ludzi grałeś?
--Koniec cytatu
W 3 osoby.
#92 daszekmdn
--Cytat (djsenter):
najważniejsze, żeby po 5 rundzie sie razem zbierać, najlepiej prze revivie, ewentualnie boxie, no i brać co sie da, jak radar to napieprzać, bez obracania sie czy coś. No, i oczywiście najlepiej sie nie rozdzielać, i ile wlezie mordować
--Koniec cytatu
Po 5 rundzie? To nie wiem, z kim ty grałeś :/. My się zbieramy po 25 rundzie, albo najwcześniej po 23.
Owszem, jeden do drugiego przychodzi jak trzeba pomagać bo jest mało hp czy wziąć właśnie Rewive ale tak? Niee, to nie jest zdecydowanie mój sposób gry.
#93 balteam
Hah, djsenter, Papierek i ja, padliśmy po 50 rundzie:D Tylko tyle, że ta gra nudna potem no i 1,5 godziny graliśmy. ponadto jak dobrze się poustawiasz to można pdać i padać i grać tylko wolno.
#94 longshoot
ej może mi ktoś powiedzieć co tomoże oznaczać czego brakuje. cx_Freeze: Python error in main script dialog Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\manuel\Documents\GitHub\undead-assault\client\env\lib\site-packages\cx_Freeze\initscripts\__startup__.py", line 40, in run
File "C:\Users\manuel\Documents\GitHub\undead-assault\client\env\lib\site-packages\cx_Freeze\initscripts\Console.py", line 37, in run
File "main.py", line 623, in
File "C:\Users\manuel\Documents\GitHub\undead-assault\client\src\gamebars.py", line 33, in set_screen
F
#95 djsenter
Hej, podobno jest nowa wersja!
Czy ktoś może to zweryfikować, i co tam nowego?
#96 patrykkubaszczyk Archived
Poprawki prprawki, i więcej poprawek, nowa broń, większa mapka, i wiele więcej.
#97 djsenter
Polecam wszystkim przeczytać na general releases undead assault, tam macie napisane i wyjaśnione co nowego
#98 balteam
napisane w documents folder jest też, ale poczekajcie, bo sporo bugów teraz.
#99 strowbery
według mnie to jest suuuuper gra uwielbiam takie mordobicia
#100 longshoot
nawet jest installer.