Do nie dawna też tak myślałem, ale jak zobaczyłem spotify, to odechciało mi się kompletnie wybierać czego w danym momencie chcę posłuchać i zgrywać to na telefon.
@Denis - w przypadku iPhone tok może być bo doś upierdliwe jest tam zgrywanie muzy, w innych telefonach przebiega to tak jak zgrywanie na pena. No i z czasem pewne priorytety się zmieniają - jak się ma rodzinę i nie jest się prezesem firmy to liczy się każdą złotówkę
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
No i co z tym penem - czy podłaczony pen do iPhone jest tylko do odczytu czy można kopiować z niego dowolne pliki na iPhone'a?
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
@Pates to, żę przez iTunest to wiem, w takim razie w jakim celu można podłączać pena do iPhone'a? - w celach estetycznych czy dla szpanu? Hehe
Witam, używam iPhone x od grudnia więc co nie co mogę o nim powiedzieć. Po wyjęciu go z pudełka i włączeniu przyciskiem power czekamy trochę, naciskamy 3 razy power i mamy już udźwiękowienie! konfiguracja później przebiega tak samo jak w pozostałych modelach z tą różnicą, iż zamiast touch id mamy face id, które ja jako osoba kompletnie niewidoma tylko widzę światło skonfigurowałem bez żadnego problemu. Przycisku home mi nie brakuje wcale. Gest, który go zastępuje działa świetnie. Telefon jak już tutaj wspominali poprzednicy jest bardzo szybki. Mimo, iż ma 5,8 calowy ekran, nie odczówa się by on był duży. Wygodnie leży w dłoni. Mi tam szklana obudowa nie przeszkadza wcale, ponieważ na poprzednim 6s jak i teraz na x używam power-banka w postaci etui, który mi go chroni. Co do mini jacka też nie tęskno mi za nim, ponieważ posiadam słuchawki bezprzewodowe na bluetooth. Jedyna wada z którą się zgodzę to brak możliwości przesyłania danych przez bluetooth i brak opcji zrobienia iPhone jako dysk przenośny. Jednak dla chcącego nic trudnego jak to mówią. Jesteśmy u kogoś kto ma na komputerze coś co chcemy przesłać na telefon? Nie ma problemu, ja mam na pendrive waltra portable i odpalam go na każdym komputerze i za jego pomocą wrzucam danę na telefon tak jak na pendrive. Jest to coprawda program płatny, jednak jest warty swojej ceny. Na polskie kosztuje ponad 100 złotych, ale jest to licencja jednorazowa. Jeśli ktoś by chciał się dowiedzieć więcej o tym telefonie to na stronie http://www.blindiphone.pl są obszerne podcasty o iPhone x. Pozdrawiam.
WALTR to godne uwagi narzędzie przeznaczone do transferu danych do przenośnych urządzeń firmy Apple bez konieczności korzystania z oprogramowania iTunes. Aplikacja wspiera iPhone'y, iPady oraz iPody. Narzędzie pozwala użytkownikowi przenosić multimedia do wspomnianych urządzeń przy użyciu kabla bez konieczności korzystania czy nawet instalacji na komputerze kombajnu do obsługi produktów Apple jakim jest iTunes. Wszystkie transferowane materiały audio lub wideo dostępne są bezpośrednio w aplikacji Wideo i Muzyka. Co istotne, WALTR obsługuje także pliki w formatach (m.in. FLAC lub MKV), które nie są oficjalnie wspierane przez Apple i pozwala na ich odtwarzanie bez konieczności instalacji dodatkowych komponentów. Program WALTR udostępniony został dla komputerów z systemem Windows oraz Mac OS. Uwaga! • Wersja testowa pozwala na korzystanie z programu przez 14 dni od aktywacji licencji testowej. ¦
No i git. Właśnie o takie info mi chodziło. Super i dziękuję. --Cytat (luki373737): Witam, używam iPhone x od grudnia więc co nie co mogę o nim powiedzieć. Po wyjęciu go z pudełka i włączeniu przyciskiem power czekamy trochę, naciskamy 3 razy power i mamy już udźwiękowienie! konfiguracja później przebiega tak samo jak w pozostałych modelach z tą różnicą, iż zamiast touch id mamy face id, które ja jako osoba kompletnie niewidoma tylko widzę światło skonfigurowałem bez żadnego problemu. Przycisku home mi nie brakuje wcale. Gest, który go zastępuje działa świetnie. Telefon jak już tutaj wspominali poprzednicy jest bardzo szybki. Mimo, iż ma 5,8 calowy ekran, nie odczówa się by on był duży. Wygodnie leży w dłoni. Mi tam szklana obudowa nie przeszkadza wcale, ponieważ na poprzednim 6s jak i teraz na x używam power-banka w postaci etui, który mi go chroni. Co do mini jacka też nie tęskno mi za nim, ponieważ posiadam słuchawki bezprzewodowe na bluetooth. Jedyna wada z którą się zgodzę to brak możliwości przesyłania danych przez bluetooth i brak opcji zrobienia iPhone jako dysk przenośny. Jednak dla chcącego nic trudnego jak to mówią. Jesteśmy u kogoś kto ma na komputerze coś co chcemy przesłać na telefon? Nie ma problemu, ja mam na pendrive waltra portable i odpalam go na każdym komputerze i za jego pomocą wrzucam danę na telefon tak jak na pendrive. Jest to coprawda program płatny, jednak jest warty swojej ceny. Na polskie kosztuje ponad 100 złotych, ale jest to licencja jednorazowa. Jeśli ktoś by chciał się dowiedzieć więcej o tym telefonie to na stronie http://www.blindiphone.pl są obszerne podcasty o iPhone x. Pozdrawiam.
Face ID zastępuje nam touch ID. Bardzo fajnie się to obsługuje. Telefon odblokowujemy za pomocą twarzy. Ja jako osoba niewidząca bez żadnego problemu z tego korzystam. O tym też była mowa w tym podcaście. Polecam się zapoznać. http://blindiphone.pl/podcasty/Obszerny Podcast iPhone X.mp3 --Cytat (pates): fajny programik nie powiem. Jak wygląda sprawa z tym faceid? Jak to opsłógiwać, co to daje?
Hej, jeśli chodzi o waltra to działa to w sposób prosty. Podłączasz iPhone do PC, odpalasz waltra i masz foldery tak jak byś odpalił pendrive. Wchodzisz w dany folder i sobie wrzucasz za pomocą kopiuj/ wklej. Jeśli chodzi o konwersję to nie ma takiej opcji. --Cytat (longshoot): Łukasz mógł bys pokazać jak działa ten waltr, i czy automatycznie konwertuje muzykę z mp3 np jak sie wrzuca nma iphone itd.
@Luki Watra odpala się w iPhone czy na komputerze?
Na PC, instalujesz go na system Windows lub MAC i za pomocą PC wrzucasz dane do iPhone --Cytat (Łowca_Androidów): @Luki Watra odpala się w iPhone czy na komputerze?
Szkoda, że nie ma na Linuxa nic. No ale cóż. Małe zapotrzebowanie jest, bo mało osób korzysta z tego systemu, a jak korzystają, to jeszcze mniejszy odsetek procenta ma iPhoney
This site uses cookies to enhance your experience.