Niektórzy uważają, że nikomu korona z głowy nie spadnie jak maseczkę założą, zwłaszcza gdy pani ekspedientka w sklepie grzecznie prosi. Ale to tylko pozory, to jest jesień 39, narazie każą niektórym nosić opaski, jak trzeba będzie pujść do getta będzie za puźno. Zresztą co ja będę klawiaturę strzępił zobaczcie sobie filmiki na youtube.
W myśl art. 31 ust. 3 konstytucji rzeczypospolitej polskiej nie ma w Polsce obowiązku zakrywania ust i nosa. Wymuszanie zakrywania ust i nosa jest przestępstwem ściganym z art. 191 par. 1 k. k. W myśl art. 31 ust. 3 konstytucjk rzeczypospolitej. JAK WIADOMO- £KONSTYTUCJA JEST NAJWYŻSZYM PRAWEM RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ.£ WIĘC ROZPORZĄDZENIA SĄ NIC NIE WARTE. £Wszyscy wobec prawa są równi£
Tak, Kmicic, tylko ktoma czaswłuczyć się po sądach, bo tam trafimy jeślinie przyjmiemy mandatu.
Co do kwarantanny to tak jak już wcześniej wspominałem, jest to praradoks jeden z większych, kwarantannie są poddawani jedynie współmieszkańcy osoby z pozytywnym wynikiem, a inni, którzy mieli z nim kontakt jużnie haha.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
Słuchajcie. To już jest jakaś paranoja. Wchodzę sobie kulturalnie do sklepu w maseczce jak rząd nakazał, chcę się dostać do kasy, i wtem... Panie! Odsuń się pan! Za blisko pan stoisz! Po czym zostałem pchnięty tak mocno, że gdyby nie mój refleks, to wylądował bym na regałach ze słodyczami. Ludzie przesadzają zarówno w jedną, jak i w drugą stronę. I tak na prawdę zamiast pandemii korona wirusa mamy pandemię znieczulicy społecznej i braku zdrowego rozsądku. :/
Niedługo ci, którzy nie przyjmą szczepionki będą wykluczeni ze społeczeństwa, nic nie kupimy w sklepie jeśli nie przedstawimy zaświadczenia o szczepieniu a nawet nie wyjdziemy z własnego domu. Zobaczcie co się dzieje umierającym się odmawia kontaktu z bliskimi.
To głosujcie dalej na Morawieckiego, ten człowiek nie ma muzgu. Chce, żeby wszyscy słuchali tej popier... propagandy. Każdy ma swoje zdanie, ja już temu g*wnie o nazwie koronawirus nie wierzę.
Dzisiaj chciałem się zalogować na maila, gdzie mieliśmy mieć materiały ze zdalnego nauczania, i co? I cały czas wyskakiwał mi komunikat, że nieprawidłowy mail lub hasło, a dane były prawidłowe. Niestety poczta o2. Poje... rząd!
No to ci omamieni pójdą pierwsi. Nie będę tutaj palcem wskazywał bo w końcu mnie zbanują.
--Cytat (kmicic92): Niektórzy uważają, że nikomu korona z głowy nie spadnie jak maseczkę założą, zwłaszcza gdy pani ekspedientka w sklepie grzecznie prosi. Ale to tylko pozory, to jest jesień 39, narazie każą niektórym nosić opaski, jak trzeba będzie pujść do getta będzie za puźno. Zresztą co ja będę klawiaturę strzępił zobaczcie sobie filmiki na youtube.
--Koniec cytatu
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
A co to ma wspólnego z tematem? Zmień pocztę, a nie nażekasz
--Cytat (markus1234): Dzisiaj chciałem się zalogować na maila, gdzie mieliśmy mieć materiały ze zdalnego nauczania, i co? I cały czas wyskakiwał mi komunikat, że nieprawidłowy mail lub hasło, a dane były prawidłowe. Niestety poczta o2. Poje... rząd!
--Koniec cytatu
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Tak, a propos głosowania, to kiedy byłojakieśgłosowanie na Morawieckiego? Przecieżto nie my wybieramy tylko Rząd sobie ustala współpracowników.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mnie wspierali i pomagali, wszystkim tym, z którymi miło się gawędziło i spędzało czas. Ostatnie zdarzenia przyspieszyły moją decyzję, odchodzę. Na koniec chciałem pogratulować moderatorom grupy o telefonach, Samodzielność oraz Polskie społeczeństwo działań skutkujących tym, że nie chce się tutaj zaglądać Mają wyłączność na słuszność, user nie ma prawa mieć innego zdania, a jeśli takowy broni swoich racji spuszczają ze smyczy swoją obronną maskotkę. Działania władzy pokazują jedynie, że wspomniana moderacja ma w głębokim poważaniu to co miśli zwykły user bez uprawnień moderatorskich, bo kimże taki user jest.. Brak wyjaśnień, merytorycznych, podpartych choćby regulaminem, to brak szacunku. Jak to nawet namiastka władzy potrafi uderzyć do głowy... Aha, kroplę czary przelał ban otrzymany za to, że napisałem do maskotki moderatorek, że się podlizuje, żałuję jedynie, że nie napisałem kulturalnie, a nie zgodnie z moimi zasadami, że zawsze piszę to co myślę, czyli, że liże dupę.
Ale wybory parlamentarne były? Były, więc głosowanie było.
--Cytat (Łowca_Androidów): Tak, a propos głosowania, to kiedy byłojakieśgłosowanie na Morawieckiego? Przecieżto nie my wybieramy tylko Rząd sobie ustala współpracowników.
--Koniec cytatu
Ale to nie ty czy ja ustalamy kto gdzie zasiądzie. Poza tym, to co się dziejenie jst jedynie w Polsce, panujeogólnoświadowa paranoja związana z koronawirusem i nie tylko nasz Rząd poddał się tej pandemi.
Większość ludzi i tak by olała temat i nie głosowała, tak jak olewa wybory właśnie parlamentarne czy prezydenckie. Poza tym, taki mamy ustrój w kraju i nie zmienimy tego narazie, więc trzeba korzystać z praw jakie mamy.
i w jaki sposób art. 31 ust. 3 jest naruszany? Bo nie rozumiem.
3. Ograniczenia w zakresie korzystania z konstytucyjnych wolności i praw mogą być ustanawiane tylko w ustawie i tylko wtedy, gdy są konieczne w demokratycznym państwie dla jego bezpieczeństwa lub porządku publicznego, bądź dla ochrony środowiska, zdrowia i moralności publicznej, albo wolności i praw innych osób. Ograniczenia te nie mogą naruszać istoty wolności i praw.--Cytat (kmicic92): W myśl art. 31 ust. 3 konstytucji rzeczypospolitej polskiej nie ma w Polsce obowiązku zakrywania ust i nosa. Wymuszanie zakrywania ust i nosa jest przestępstwem ściganym z art. 191 par. 1 k. k. W myśl art. 31 ust. 3 konstytucjk rzeczypospolitej. JAK WIADOMO- £KONSTYTUCJA JEST NAJWYŻSZYM PRAWEM RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ.£ WIĘC ROZPORZĄDZENIA SĄ NIC NIE WARTE. £Wszyscy wobec prawa są równi£
A w taki, że nakaz noszenia maseczek to rozporządzenie, a nie ustawa.
--Cytat (papierek): i w jaki sposób art. 31 ust. 3 jest naruszany? Bo nie rozumiem.
3. Ograniczenia w zakresie korzystania z konstytucyjnych wolności i praw mogą być ustanawiane tylko w ustawie i tylko wtedy, gdy są konieczne w demokratycznym państwie dla jego bezpieczeństwa lub porządku publicznego, bądź dla ochrony środowiska, zdrowia i moralności publicznej, albo wolności i praw innych osób. Ograniczenia te nie mogą naruszać istoty wolności i praw.--Cytat (kmicic92): W myśl art. 31 ust. 3 konstytucji rzeczypospolitej polskiej nie ma w Polsce obowiązku zakrywania ust i nosa. Wymuszanie zakrywania ust i nosa jest przestępstwem ściganym z art. 191 par. 1 k. k. W myśl art. 31 ust. 3 konstytucjk rzeczypospolitej. JAK WIADOMO- £KONSTYTUCJA JEST NAJWYŻSZYM PRAWEM RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ.£ WIĘC ROZPORZĄDZENIA SĄ NIC NIE WARTE. £Wszyscy wobec prawa są równi£
--Koniec cytatu
--Koniec cytatu
Rozporządzenie, które nie ma żadnej mocy prawnej. --Cytat (mustafa): A w taki, że nakaz noszenia maseczek to rozporządzenie, a nie ustawa.
--Cytat (papierek): i w jaki sposób art. 31 ust. 3 jest naruszany? Bo nie rozumiem.
Co do tematu korony,zapewne coś na rzeczy jest, nie twierdzę, że nie ma wirusa, ale to co się dzieje jest obłędem, jak widać ludzie popadają w panikę, a dotychczasowe działania jedynie mogą spowolnić nieuniknione, a skutkiem będzie upadek gospodarki, zacznie brakować pieniędzy na szpitale i co wówczas? Skąd państwo weźmie pieniądze na leczenie ludzi? Nie będzie naleki, respiratory i co z tego, że nieco się opóźni rozprzestrzenianie wirusa jak nie będzie komu go leczyć, a do tego spora część ludzi popadnie w ruinę, zaczną się samobójstwa, ludzie mają kredyty, uzależnieni są od pracy, jeśli jąstracą, stracą dach nad głową, nie będzie ich stać nautrzymanierodziny, dzieci i co mu przyjdzie z faktu, że jak narazie nie złapał wirusa skoro nie będzie w stanie wykarmić dzieci i siebie, nie umrze z powodu wirusa, ale umrze z głodu. Już ludzie umierają bo nie trafiają do szpitali w odpowiednim czasie,
This site uses cookies to enhance your experience.