EltenLink

A Hero's Call: spojlery, porady ETC

Back to spoilery cheaty sejwy i takie tam

#101 zegarmistrz

właśnie też się zastanawiałem nuno coś mówił że gdzieś w lesie są te obozy

2018-04-28 07:22

#102 matius

Powalcz ze zbujami w lesie i po jakimś czasię się zaktualizuje.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-04-28 10:50

#103 nuno69

Obozy to późniejszy etap.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2018-04-28 19:03

#104 matius

Teraz mam Kolejnym etapem planu kapitana Luciana jest zlokalizowanie miejsc zasadzki bandytów. Powinienem szukać obszarów z widokiem na drogę, takich jak grzbiety i urwiska. Gdzie są te grzbiety i órwiska?

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-04-28 20:51

#105 nuno69

Las. WIększość po południowej stronie mostu, jeden po północnej. Zaznaczaj je shift B

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2018-04-29 00:55

#106 djsenter

Ja 3 odkryłem, potrzebuje jeszcze 1 znaleźć

Senter San
2018-04-29 18:22

#107 nuno69

To jeden jest mniejwięcej tam gdzie szukasz konia dla tej stajennej.

2018-04-29 19:30

#108 matius

Aaaaa. Dzięki za podpowiedź.

2018-04-29 19:52

#109 matius

Tam znalazłem, tartak opuszczony, płaskowyż i czy jest coś jeszcze? A no i tam za mostem ten namiot, ale nie stety nie pokazuje gra ile ich powinno być.

2018-04-29 20:24

#110 matius

Wiecie co, na północy jedyne miejsce to mi pasuje ten namiot, ale niestety nic z tego. Mam tartak ten namiot sam dodałem, płaskowyż sam dałem, i to w ruinach, nadal pokazuje, że czegoś brakuje. Czego mam szukać? I jak zakończyć ten wontek z gościem z lohów po wypuszczeniu wilków? Oraz brakuje mi ostatniego dowodu na zdradę goblinów. Ktoś pomoże?

2018-05-01 19:36

#111 zegarmistrz

list jest we wiosce goblinów a żeby zakończyć wątek z więźniami to polecam znaleść strażnice i tam jest dźwignia polecam pociągnąć za dźwignię pozdrawiam

2018-05-02 15:34

#112 grzegorzm

a gdzie jest koń którego trzeba znaleźć?

2018-05-02 22:00

#113 matius

W zachodnich ruinach.

2018-05-02 22:13

#114 grzegorzm

o czyli muszę się od innej strony za te zadania zabrać bo jeszcze ich nie odblokowałem.

2018-05-02 22:18

#115 nuno69

Nie, kon jest na tej mapie, ale nie w samych ruinach tylko przy strumieniu

2018-05-03 00:02

#116 zegarmistrz

dokładnie tak muszę wam powiedzieć że przechodze ahc od początku ale jako na newgame plus i jest ciekawie np szystkie postacie które przyłączają się donas mają po 59 albo po 54 ekspertyz odrazu także można im wszyściutko wylewelować tylko niema umiejętności ani przedniotów kuestowych

2018-05-03 05:42

#117 Celtic1002

Słuchajcie, a ja łażę po kopalni i szukam kluczyka od Tytusa Adrianusa. Ale gdzie go dokładnie szukać?

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska
2018-05-10 16:30

#118 matius

Pejdź kanałami to powinnaś natrafić.

2018-05-10 16:37

#119 Celtic1002

Ktoś jest mądrzejszy ode mnie i wie, jaką kryptę trzeba otworzyć w malzoleum Adrianusów?
No i gdzie szukać tych kamieni? Znaczy gdzie, to wiem, ale mniej więcej jakieś miejsce.

"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska
2018-05-11 15:13

#120 nuno69

Oj tam to jest ciężko. To różnie z tymi kamieniami jest, i one niestety się bugują, aczy ich dźwięk.

2018-05-11 16:03