A Hero's Call: spojlery, porady ETC
Back to spoilery cheaty sejwy i takie tam#101 zegarmistrz
właśnie też się zastanawiałem nuno coś mówił że gdzieś w lesie są te obozy
#102 matius
Powalcz ze zbujami w lesie i po jakimś czasię się zaktualizuje.
#103 nuno69
Obozy to późniejszy etap.
#104 matius
Teraz mam Kolejnym etapem planu kapitana Luciana jest zlokalizowanie miejsc zasadzki bandytów. Powinienem szukać obszarów z widokiem na drogę, takich jak grzbiety i urwiska. Gdzie są te grzbiety i órwiska?
#105 nuno69
Las. WIększość po południowej stronie mostu, jeden po północnej. Zaznaczaj je shift B
#106 djsenter
Ja 3 odkryłem, potrzebuje jeszcze 1 znaleźć
#107 nuno69
To jeden jest mniejwięcej tam gdzie szukasz konia dla tej stajennej.
#108 matius
Aaaaa. Dzięki za podpowiedź.
#109 matius
Tam znalazłem, tartak opuszczony, płaskowyż i czy jest coś jeszcze? A no i tam za mostem ten namiot, ale nie stety nie pokazuje gra ile ich powinno być.
#110 matius
Wiecie co, na północy jedyne miejsce to mi pasuje ten namiot, ale niestety nic z tego. Mam tartak ten namiot sam dodałem, płaskowyż sam dałem, i to w ruinach, nadal pokazuje, że czegoś brakuje. Czego mam szukać? I jak zakończyć ten wontek z gościem z lohów po wypuszczeniu wilków? Oraz brakuje mi ostatniego dowodu na zdradę goblinów. Ktoś pomoże?
#111 zegarmistrz
list jest we wiosce goblinów a żeby zakończyć wątek z więźniami to polecam znaleść strażnice i tam jest dźwignia polecam pociągnąć za dźwignię pozdrawiam
#112 grzegorzm
a gdzie jest koń którego trzeba znaleźć?
#113 matius
W zachodnich ruinach.
#114 grzegorzm
o czyli muszę się od innej strony za te zadania zabrać bo jeszcze ich nie odblokowałem.
#115 nuno69
Nie, kon jest na tej mapie, ale nie w samych ruinach tylko przy strumieniu
#116 zegarmistrz
dokładnie tak muszę wam powiedzieć że przechodze ahc od początku ale jako na newgame plus i jest ciekawie np szystkie postacie które przyłączają się donas mają po 59 albo po 54 ekspertyz odrazu także można im wszyściutko wylewelować tylko niema umiejętności ani przedniotów kuestowych
#117 Celtic1002
Słuchajcie, a ja łażę po kopalni i szukam kluczyka od Tytusa Adrianusa. Ale gdzie go dokładnie szukać?
Anna Frankowska
#118 matius
Pejdź kanałami to powinnaś natrafić.
#119 Celtic1002
Ktoś jest mądrzejszy ode mnie i wie, jaką kryptę trzeba otworzyć w malzoleum Adrianusów?
No i gdzie szukać tych kamieni? Znaczy gdzie, to wiem, ale mniej więcej jakieś miejsce.
Anna Frankowska
#120 nuno69
Oj tam to jest ciężko. To różnie z tymi kamieniami jest, i one niestety się bugują, aczy ich dźwięk.