A Hero's Call: spojlery, porady ETC
Back to spoilery cheaty sejwy i takie tam#61 pates
niee eksploruję i nadal oczywiście tych nagrobków z symbolami i cyframi znaleść nie mogę.
#62 matius
A Nuno nie zrobił tego na nagraniu?
#63 pates
nie.
#64 pates
prosił bym o pomoc gdzie te nagropki są
#65 djsenter
Posłuchaj let'splaya liama ervena, zkoro nuno tego nierobił
#66 pates
który odcinek?
#67 zegarmistrz
eksploracja eksploracja i jeszcze raz eksploracja ja szukałem iznalazłem pozdrawiam
#68 balteam
no, co niezienia faktu, że niektóre rzeczy trudno czasami wyczaić jak się zafiksuje, ja na przykład myślałem,
że każde zadanie mogę zrobić z marszu, a tu niektóe dopiero wtedy mogę jak inne zrobie. No ale potwierdzam,
że Pates przebija skale.;D
#69 pates
bez przesady proszę, to że te go znaleść nie mogę to niewiem więc naprawdę prosił bym otą ostatnią poradę.
#70 balteam
ktoś powie jak te durne 5 figur ułożyć? narazie prubuje, nudne, więc chętni dowiem się jak ułożyć, chyba,
że do tego czasu odkryję jak.
#71 pates
mam! Szukałem poprostu w złym mauzoleum, to jest w Navinciusa a nie w madranusa! Figury są losowe. Musiż
znaleść coś takiego jak tajemnice deepwood i tam masz.
#72 zegarmistrz
zgadzam się z krystjanem muszę powiedzieć że figurki z drzewem są randomowe pozdrawiam Michał czyli zegarmistrz
#73 pates
nmało tego że randomowe, to jeszcze w zagadkach i trzeba odgadnąć. Może nie jest to tródne, ale wiadomo.
#74 matius
Otpowiedź jest w książce z runami na okładce, czy jakoś tak.
#75 balteam
hmmm szedłem za złodziejem do klapy, znaczy narazie byłem w jaskini naturalnej, ale kontrol b nacisnąłem
i złodziej przestał prowadzić, jak mogę dojść tam, odnowić ten quest jakby złodziej prowadził?
no i wkurr mnie takie gry, 2 siły woli mniej bo nie zmotywowałem kleryczki,
#76 djsenter
Haha, randomowe?
Niepowiedział bym, w lesie jest książka z wskazuwkami, ale też nie dosłownymi, trzeba pomyśleć i zkojażyć
fakty.
#77 pates
nie gdzie mam iść w deepwot?
#78 pates
małe pytanko. Gdzie jest złoto w kopalni? W jakim miejscu?
#79 balteam
shift spacja nie rozwiązuje problemu, czasami coś muwi a potem jest ok przycisk, i nie wiem co jest przed
tym ok przycisk
#80 zegarmistrz
w tym sensie randomowe że podałem tą kombinację którą miał nuno w swoim letsplayu i umnie była inna hahahaha