EltenLink

A Hero's Call: spojlery, porady ETC

Back to spoilery cheaty sejwy i takie tam

#221 matius

Masz trzy dowody. Jeden w obozowisku, gdzie są klucze, drugi w wiosce, gdzie zabijasz - lub nie - szamana, a trzeci w pałacu, w szpitalu. Aby zakończyć nalerzy je położyć na cokole. Tym, na którym lerzał pakt z goblinami. Co do więzienia, poeksploruj.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-10-11 22:33

#222 matius

Łaże i łaże po lesie,
bandyckich zasadzek szukam/
W każdy kawalontek mapy zaglądam.
I chyba nie doszukam się.

Znalazłem trzy i brakuje mi jednego miejsca. Znalazłem za mostem, obok tartaku i po lewej stronie, od drogi co się idzie od bramy pólnocnej.

W ruinach znalazłem tylko miejscówkę bandytów, ale to nie to. Żadnego innego miejsca tam nie widze.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-10-22 15:40

#223 martinus

Są hyba 4 miejsca, z tego co wiem, ale to ostatnie jest naprawde ciężko znaleźć.

May the force be with you!
2018-10-22 16:08

#224 martinus

Bo to trzeba przejść też całą drogę ze wschodu na zachód.

2018-10-22 16:10

#225 tomecki

A ja tym czasem nie pamiętam jak się odblokowywało szybkie przejścia. Rzecz w tym, że kilka razy grałem i w pewnym momencie dostawałem radosną nowinę, że se mogie wcisnąć i mnie przeniesie, teraz jakoś nie moge toego znaleźć. Ktoś coś?

2018-10-22 21:09

#226 nuno69

Robisz zadania, w lesie zadanie dla Jonatana, na cmentarzu dla Liama a w kopalni dla Robgarra Gurraga.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2018-10-22 21:11

#227 matius

Aby to zrobić należy:
las:
wykonać zadanie z polowaniem na wilki u znajomego Mathiasa - Jonatan.
Kopalnia:
nalerzy uwolnić goblina z lohów.
Cmentarz:
Pomuc Liamowi, temu co jest w katakumbach, z amuletem u Vulcano.

2018-10-22 21:11

#228 tomecki

Dzięki.

2018-10-23 05:33

#229 tomecki

Niby przeszedłem quest i nadal nie działa. W ogóle klawisz nie działa, nawet w mieście i tu jest problem. Co trzeba było zrobić aby w ogóle jakkolwiek z tego skorzystać?

2018-10-23 09:48

#230 nuno69

Bo czasem się tak psuje, trzeba z menu pod tabem wybrac Fast Travel

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2018-10-23 09:59

#231 martinus

powie mi ktoś jak uzyskać szybką podróż w deepwood forest? po cmentarzu i kopalni już zdobyłem.

2018-10-23 10:14

#232 matius

Masz napisane kilka postów wcześniej.
Ale napisze.
Musisz pomuc Jonatanowi. To zadanie z wilkami.

2018-10-23 11:04

#233 martinus

no właśnie z nim problem mam. A konkretnie alfa wolf.

2018-10-23 11:05

#234 matius

Dasię to pokonać. Najpierw walnij jego, a potem małymi się zajmij.

2018-10-23 11:06

#235 martinus

wiem jak go pokonać, nie wiem, jak go znaleźć.

2018-10-23 11:06

#236 matius

U mnie chyba był za mostem, ale mogę się mylić. Zerknij se na 18 odcinek.

2018-10-23 11:07

#237 martinus

za mostem był ale to random jest, napisałem ci na prv.

2018-10-23 11:08

#238 nuno69

DOkłądnie, kryjóki sa w randomowych miejscach za każdym razem jak gramy

2018-10-23 11:46

#239 martinus

no właśnie więc w moim przypadku może być innaczej.

2018-10-23 11:47

#240 matius

Znalazłem cztery miejscówki, ale nadal to zamało.

2018-10-23 12:37