Masz trzy dowody. Jeden w obozowisku, gdzie są klucze, drugi w wiosce, gdzie zabijasz - lub nie - szamana, a trzeci w pałacu, w szpitalu. Aby zakończyć nalerzy je położyć na cokole. Tym, na którym lerzał pakt z goblinami. Co do więzienia, poeksploruj.
Łaże i łaże po lesie,
bandyckich zasadzek szukam/
W każdy kawalontek mapy zaglądam.
I chyba nie doszukam się.
Znalazłem trzy i brakuje mi jednego miejsca. Znalazłem za mostem, obok tartaku i po lewej stronie, od drogi co się idzie od bramy pólnocnej.
W ruinach znalazłem tylko miejscówkę bandytów, ale to nie to. Żadnego innego miejsca tam nie widze.
bandyckich zasadzek szukam/
W każdy kawalontek mapy zaglądam.
I chyba nie doszukam się.
Znalazłem trzy i brakuje mi jednego miejsca. Znalazłem za mostem, obok tartaku i po lewej stronie, od drogi co się idzie od bramy pólnocnej.
W ruinach znalazłem tylko miejscówkę bandytów, ale to nie to. Żadnego innego miejsca tam nie widze.
A ja tym czasem nie pamiętam jak się odblokowywało szybkie przejścia. Rzecz w tym, że kilka razy grałem i w pewnym momencie dostawałem radosną nowinę, że se mogie wcisnąć i mnie przeniesie, teraz jakoś nie moge toego znaleźć. Ktoś coś?
Robisz zadania, w lesie zadanie dla Jonatana, na cmentarzu dla Liama a w kopalni dla Robgarra Gurraga.
Aby to zrobić należy:
las:
wykonać zadanie z polowaniem na wilki u znajomego Mathiasa - Jonatan.
Kopalnia:
nalerzy uwolnić goblina z lohów.
Cmentarz:
Pomuc Liamowi, temu co jest w katakumbach, z amuletem u Vulcano.
las:
wykonać zadanie z polowaniem na wilki u znajomego Mathiasa - Jonatan.
Kopalnia:
nalerzy uwolnić goblina z lohów.
Cmentarz:
Pomuc Liamowi, temu co jest w katakumbach, z amuletem u Vulcano.
Niby przeszedłem quest i nadal nie działa. W ogóle klawisz nie działa, nawet w mieście i tu jest problem. Co trzeba było zrobić aby w ogóle jakkolwiek z tego skorzystać?
powie mi ktoś jak uzyskać szybką podróż w deepwood forest? po cmentarzu i kopalni już zdobyłem.
Masz napisane kilka postów wcześniej.
Ale napisze.
Musisz pomuc Jonatanowi. To zadanie z wilkami.
Ale napisze.
Musisz pomuc Jonatanowi. To zadanie z wilkami.