A Hero's Call: spojlery, porady ETC
Back to spoilery cheaty sejwy i takie tam#181 papierek
hmm, czy fabuła zmienia się w zależności od wybranej profesji? Bo tu coś mówicie o walce z lordem adrianusem, a to przecież ten dobry jest. :D no i mu pomagamy od początku gry
#182 nuno69
To jest wątek o spojlerach xD. Nie, nie zmienia się
#183 matius
wiecie co. Mieli dodać coś, że zadanie ustanawianie prawa miałobyć ciekawsze. A ja jakichś zmian nie widzę. Tylko udało mi się jakiegoś innego gościa z lasu z naleźć i dla niego zrobić zadanie. ale nadal z tym ustanawianiem prawa mam problem i nie wiem gdzie mam szukać. Wydaje mi się, że byłem już wszędzie w tym lesie. No tylko do tego drzewa nie właziłem. No ale raczej ich tam nie ma.
#184 zegarmistrz
a spójż w trybie mapy pod literką m pozdrawiam
#185 matius
A co z zadaniem dom podzielony. brakuje mi jednego dowodu. Ktoś wie? I co dalej po wypuszczeniu wilków i tego gościa z lohów?
#186 nuno69
No dalej idziesz do lochu i mówisz mu że mozę spier.... znaczy uciekać. Potem wracasz do Freidy, gadasz z nią i gadasz z tym gościem, on ci coś da.
#187 kacper10
hej co mam zrobić jak uwolnie tego całego wilhelma? Mam iść spowrotem do miasta?
#188 pates
tak
#190 kacper10
hej, jak dostać się do kamienia w mauzoleum madranusa? tylko to mi zostało.
#191 mojsior
aby wyłączyć szybko dziennik bitwy wystarczy nacisnąć escape, jeżeli chcesz żeby on ci się nie pokazywał po każdej turze to możesz go wyłączyć w opcjach naciskająć escape.
Jeżeli go wyłączysz log będzie pokazywał ci się jedynie po skończonej walce
#192 matius
Dzięki. Może to się przydać.
#193 matius
Mam do was pytanie. znalazłęm ołtaż rytualny, ale nie wiem gdzie znaleść kamień, aby zadanie się rozpoczeło.
Chodzi o to co daje potem błogosławieństwo żywiołów.
#194 Kosa12
Musisz iść do sekretnej placówki i tam znajdziesz ten potrzebny kamień.
#195 matius
Znalazłem. Dzięki. Ktoś inny mi powiedział.
#196 zegarmistrz
a czy to jest nowe zadanie o tym ołtażó?
#197 matius
Jeśli już wykonałeś to zadanie z ołtażem, to raczej nowego nie ma.
#198 nuno69
DObra, teraz ja. Mógłby ktoś sprawdzić, czy w najnowszej wersji da się ukończyć zadanie z amuletem? Latam po cmentarzu, a drugiej połówki nie ma nigdzie.
#199 matius
Ja za to mam wrażenie, że głównego zadania na smentarzu z kamieniami kukończyć się nie da.
#200 mojsior
dlaczego masz takie wrażenie a może poninołeś jakieś mazoleum, przejrzyj wszystkie dokładnie