hmm, czy fabuła zmienia się w zależności od wybranej profesji? Bo tu coś mówicie o walce z lordem adrianusem, a to przecież ten dobry jest. :D no i mu pomagamy od początku gry
wiecie co. Mieli dodać coś, że zadanie ustanawianie prawa miałobyć ciekawsze. A ja jakichś zmian nie widzę. Tylko udało mi się jakiegoś innego gościa z lasu z naleźć i dla niego zrobić zadanie. ale nadal z tym ustanawianiem prawa mam problem i nie wiem gdzie mam szukać. Wydaje mi się, że byłem już wszędzie w tym lesie. No tylko do tego drzewa nie właziłem. No ale raczej ich tam nie ma.
a spójż w trybie mapy pod literką m pozdrawiam
A co z zadaniem dom podzielony. brakuje mi jednego dowodu. Ktoś wie? I co dalej po wypuszczeniu wilków i tego gościa z lohów?
No dalej idziesz do lochu i mówisz mu że mozę spier.... znaczy uciekać. Potem wracasz do Freidy, gadasz z nią i gadasz z tym gościem, on ci coś da.
aby wyłączyć szybko dziennik bitwy wystarczy nacisnąć escape, jeżeli chcesz żeby on ci się nie pokazywał po każdej turze to możesz go wyłączyć w opcjach naciskająć escape.
Jeżeli go wyłączysz log będzie pokazywał ci się jedynie po skończonej walce
Jeżeli go wyłączysz log będzie pokazywał ci się jedynie po skończonej walce
Mam do was pytanie. znalazłęm ołtaż rytualny, ale nie wiem gdzie znaleść kamień, aby zadanie się rozpoczeło.
Chodzi o to co daje potem błogosławieństwo żywiołów.
Chodzi o to co daje potem błogosławieństwo żywiołów.
a czy to jest nowe zadanie o tym ołtażó?
DObra, teraz ja. Mógłby ktoś sprawdzić, czy w najnowszej wersji da się ukończyć zadanie z amuletem? Latam po cmentarzu, a drugiej połówki nie ma nigdzie.
Ja za to mam wrażenie, że głównego zadania na smentarzu z kamieniami kukończyć się nie da.