EltenLink

A Hero's Call: spojlery, porady ETC

Back to spoilery cheaty sejwy i takie tam

#181 papierek

hmm, czy fabuła zmienia się w zależności od wybranej profesji? Bo tu coś mówicie o walce z lordem adrianusem, a to przecież ten dobry jest. :D no i mu pomagamy od początku gry

po co mi sygnatura?
2018-07-12 07:50

#182 nuno69

To jest wątek o spojlerach xD. Nie, nie zmienia się

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2018-07-12 09:56

#183 matius

wiecie co. Mieli dodać coś, że zadanie ustanawianie prawa miałobyć ciekawsze. A ja jakichś zmian nie widzę. Tylko udało mi się jakiegoś innego gościa z lasu z naleźć i dla niego zrobić zadanie. ale nadal z tym ustanawianiem prawa mam problem i nie wiem gdzie mam szukać. Wydaje mi się, że byłem już wszędzie w tym lesie. No tylko do tego drzewa nie właziłem. No ale raczej ich tam nie ma.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-07-14 13:48

#184 zegarmistrz

a spójż w trybie mapy pod literką m pozdrawiam

2018-07-15 01:26

#185 matius

A co z zadaniem dom podzielony. brakuje mi jednego dowodu. Ktoś wie? I co dalej po wypuszczeniu wilków i tego gościa z lohów?

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2018-07-16 17:55

#186 nuno69

No dalej idziesz do lochu i mówisz mu że mozę spier.... znaczy uciekać. Potem wracasz do Freidy, gadasz z nią i gadasz z tym gościem, on ci coś da.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2018-07-16 23:18

#187 kacper10

hej co mam zrobić jak uwolnie tego całego wilhelma? Mam iść spowrotem do miasta?

2018-07-18 14:49

#188 pates

tak

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2018-07-18 16:14

#189 kacper10

ale gdzie mam w mieście go szukać?

2018-07-18 16:14

#190 kacper10

hej, jak dostać się do kamienia w mauzoleum madranusa? tylko to mi zostało.

2018-07-18 16:35

#191 mojsior

aby wyłączyć szybko dziennik bitwy wystarczy nacisnąć escape, jeżeli chcesz żeby on ci się nie pokazywał po każdej turze to możesz go wyłączyć w opcjach naciskająć escape.
Jeżeli go wyłączysz log będzie pokazywał ci się jedynie po skończonej walce

2018-07-18 16:36

#192 matius

Dzięki. Może to się przydać.

2018-07-18 21:14

#193 matius

Mam do was pytanie. znalazłęm ołtaż rytualny, ale nie wiem gdzie znaleść kamień, aby zadanie się rozpoczeło.
Chodzi o to co daje potem błogosławieństwo żywiołów.

2018-09-14 13:41

#194 Kosa12

Musisz iść do sekretnej placówki i tam znajdziesz ten potrzebny kamień.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??
2018-09-15 11:53

#195 matius

Znalazłem. Dzięki. Ktoś inny mi powiedział.

2018-09-15 13:08

#196 zegarmistrz

a czy to jest nowe zadanie o tym ołtażó?

2018-09-15 14:07

#197 matius

Jeśli już wykonałeś to zadanie z ołtażem, to raczej nowego nie ma.

2018-09-16 11:49

#198 nuno69

DObra, teraz ja. Mógłby ktoś sprawdzić, czy w najnowszej wersji da się ukończyć zadanie z amuletem? Latam po cmentarzu, a drugiej połówki nie ma nigdzie.

2018-09-17 15:05

#199 matius

Ja za to mam wrażenie, że głównego zadania na smentarzu z kamieniami kukończyć się nie da.

2018-09-17 16:58

#200 mojsior

dlaczego masz takie wrażenie a może poninołeś jakieś mazoleum, przejrzyj wszystkie dokładnie

2018-09-17 18:15