Witam. Z racji tego że wątek o grze a heroescall został powołany po to, żeby dzielić się oppiniami na temat gry i drobnymi poradami zakładam drugi wątek. Ponieważ sporo się pojawiło spoilerów i pytań jak co przejść, ten wątek jest dla takich ludzi. Tak więc chciałbym aby wątek podstawowy o ahc nie zawierał pytań w stylu jak znaleść to i to, gdzie iść teraz, i takie tam, bo nie każdy w tym ja lubi czytać spoilery. Mile są również widziane jakieś easter eggs czyli ukryte rzeczy jakie znajdziecie. Tak więc jeszcze raz powtórze niech główny wątek o ahc zawiera informacje o nowościach, bądź jakieś easter eggs czy wskazówki, nie mylcie ze spoilerami, natomiast ten wątek niech jest dla tych co lubią spoilowanie. Uważam takie rozwiązanie za dobre
PORADA Masz misję od Madeline? Musisz znaleś nightshade, a nie chce ci się latać po cmętarzu? O to sposób dla leniwych 1. Teleportujemy się do północnej bramy 2. Idziemy trochę na południe aż nie dojdziemy do skrętu na wschód 3. Wchodzimy do chaty 4. Idziemy wzdłóż północnej ściany aż nie dojdziemy do drzwi 5. Wbijamy do środka 6. Zbieramy wszystko 7. Procedurę powtarzamy. KONIEC
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
Ja narazie jakoś znalazłem trzy klucze, a czwartego nie mogę znaleźć. Ale mam wrażenie, że już gdzieś go zdobyłem, ale potem zginołem i nie zapisałem po zdobyciu. I nie wiem czy gra nie odnowiła tego momętu. Coś tak mi się kojaży, ale nie jestem pewien. Jeden jest w pobliżu mostu. A innych nazwy nie pamiętam. Może ktoś mi powie gdzie to jest?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Pogadaj z kowalem i poprostu zapytaj czy jest toś w czym możesz mu pomuc.