Hej! Jakie posiadacie transmitery fm? Ja na obecną chwilę mam 2. Forever tr-110 i vakos fm-3654k. Jakość ich jest zadowalająca, wiadomo nie mają super parametrów nie trzymają dewiacji, ale czego spodziewać się po urządzonkach po 30 pln?
DO auta nie do auta. Ja mówię o transmiterach na akumulator, nie na zapalniczkę, ale jak ktoś taki ma to może się podzielić, to jest dyskusja o wszystkich transmiterach
Mam transmiter bloł nie wiem jak sie poprawnie pisze nazwe tej firmy i w Milestone też jest. Ma dość dóży zasięg, ale ma też kilka wad. Nie da się precyzyjnie wyregulować czenstotliwości a głośności to się w ogóle nie da
Chyba coś nie działa. Próbowałem na włączonym radiu i nic. 1. Naciskam i przytrzymuję krzyrzyk. 2. Dociskam strzałkę w prawo. 3. Trzymając strzałkę w prawo naciskam 8 razy krzyrzyk i puszczam, ale nic się nie dzieje. A o jakiej wersji milestome mówimy? Ja mam 312
Działa to w nowym 312, są dwie wersję 312. Wiem bo mam obie i na tym starszym nie działa, ale może wystarczy uaktualnić oprogramowanie. Nie wiem gdzie się pobiera aktualizacje Milestone. Nowy nie ma modułu do etykiet głosowych, ma uleprzony dyktafon, szybszy procesor.